Kruidvat Oh My Gummies review

door Daphne - verdraaid mooi
kruidvat oh my gummies review

Uiterlijke schoonheid begint van binnenuit. Wil je wat extra vitamines binnenkrijgen, maar vind je tabletten moeilijk of vervelend om in te nemen? Of houd je er gewoon van om heerlijk te snoepen? Dan zijn de nieuwe Beauty Gummies van Kruidvat echt iets voor jou! Kruidvat lanceert ze in drie verschillende varianten met ieder haar eigen leuke vormpje en smaak. Ik vertel je er alles over en geef je mijn mening. Daarom lees je hier de Kruidvat Oh My Gummies review met de Oh My Hair, Oh My Skin en Oh My Sun.

kruidvat oh my gummies review-1

Toen ik een aantal weken geleden al een sneak peek liet zien in mijn Instagram stories, stroomden de DM’s binnen. Jullie wilden er alles over weten en hadden talloze vragen. Daarom vertel ik je er in dit uitgebreide artikel al alles over. Ik heb nog niet de kans gehad om alle gummies apart te testen; Je mag ze namelijk niet alle drie tegelijk gebruiken. Daarom zal ik je nu al vertellen wat ik van de gummies vind die ik getest heb en zal ik het artikel aanvullen zodra ik de andere gummies getest heb.

Via een Zoom event van begin juni, kreeg ik al meer informatie over de gummies. De belangrijkste boodschap was toch wel dat Kruidvat heel helder en eerlijk is wat betreft de beloftes van de vitamines. Verschillende vitamines staan namelijk bekend om haar werking, maar is dat nooit wetenschappelijk bewezen. Daarom communiceert Kruidvat zulke claims niet en vertel ik het er ook niet bij als ik die ervaring bij verzorgingsproducten wel eens gehad heb. Zo blijven we op één lijn. 😉

Kruidvat Oh My Hair Gummie

kruidvat oh my hair gummie review

Deze gummie heeft als werkzame stof Biotine, namelijk 5000 microgram per 2 gummies (de dagelijkse dosering) en bevat zink.  Ze dragen bij aan de normale haargroei, conditie van het haar en behoud van glanzend haar.

Ingrediënten: pectine, natriumcitraat, glucose, suiker (sulfiet), mout siroop, natuurlijk framboos aroma, natuurlijke blauwe bessen aroma, titaniumdioxide, E133, citroenzuur, plantaardige olie.

kruidvat oh my hair gummie review-1

Deze blauwe snoepjes hebben de vorm van een konijntje en smaken naar bessen. In het potje zitten 60 gummies, waarvan je er één keer daags twee van in moet nemen. Dus precies genoeg voor een maand.

Kruidvat Oh My Skin Gummie

kruidvat oh my skin gummie review

Deze gummie heeft als werkzame stoffen vitamine A en C. Vitamine A voedt de huid van binnenuit en ondersteunt het herstellend vermogen. Vitamine C draagt bij aan de vorming van lichaamseigen collageen dat de huid verstevigt. Naast vitamine A en C bevat het ook vitamine E dat een antioxidante werking heeft en helpt om gezonde lichaamscellen te beschermen.

Ingrediënten: collageen (VIS), pectine, natriumcitraat, glucose, suiker, glucosesiroop (sulfiet), natuurlijk aardbeien aroma, paarse wortel concentraat, citroenzuur, plantaardige olie.

kruidvat oh my skin gummie review-1

Deze rode snoepjes hebben de vorm van een hart en smaken naar aardbeien. Neem éénmaal daags twee gummies tegelijkertijd in. In het potje zitten 40 gummies, dus je kunt er bijna drie weken mee doen.

Kruidvat Oh My Sun Gummie

kruidvat oh my sun gummie review

Deze gummie heeft als werkzame stof vitamine E en het bevat betacaroteen. Vitamine E helpt de lichaamscellen te beschermen tegen oxidatieve schade door UV-stralen van de zon en tegen invloeden van vervuiling van buitenaf. Daarnaast verzorgen de toegevoegde vitamine A en C de huid van binnenuit.

Ingrediënten: pectine, natriumcitraat, glucose, suiker, glucosesiroop (sulfiet), natuurlijk sinaasappel aroma, citroenzuur, plantaardige olie.

kruidvat oh my sun gummie review-1

Deze oranje snoepjes hebben de vorm van een beertje en hebben een sinaasappelsmaak. Net als in de Oh My Hair variant zitten in dit potje 60 gummen, waarvan je er éénmaal daags twee van moet innemen. Je kunt er dus een maand mee doen.

FAQ’s en review Kruidvat Oh My Gummies

Naar aanleiding van mijn stories kreeg ik veel dezelfde vragen in mijn DM-box. Daarom kun je hieronder de meest gestelde vragen terugvinden.

Krijg ik niet al alles binnen wanneer ik gevarieerd eet?
Vaak krijg je helaas toch lang niet alles binnen wanneer je iedere dag gezond en gevarieerd eet. Zeker wanneer je vegetarisch bent, ouder wordt, veel sport of onvoldoende rechtstreeks daglicht ziet is het echt een aanrader. Wist je trouwens dat ons lichaam voedingsstoffen in pillen gemakkelijker opneemt dan voedingsstoffen in eten?

Kan ik ze niet alle drie tegelijkertijd gebruiken?
Nee, helaas wordt dat echt afgeraden. Zo krijg je namelijk teveel vitamines binnen.

Binnen hoeveel weken of maanden zou ik resultaat moeten zien?
Dit verschilt onwijs per persoon. Bij de een is dat al na twee weken, terwijl het bij de anders pas na een maand is. In principe zou je na een maand al wel effect moeten ervaren.

(Waarom) zit er suiker in de gummies?
Ja er zit suiker in de gummies. Helaas waren de alternatieven volgens Kruidvat minder ideaal, waardoor alsnog voor suiker is gekozen. Van bijvoorbeeld zoetstof krijg je een andere structuur dat zeker niet wenselijk was. Andere bestanddelen lieten de gummies teveel aan elkaar plakken.

Ik ben vegan. Kan ik deze gummies nu ook gebruiken?
De Sun en Hair gummies zijn geschikt voor vegetariërs. In de Skin gummies zit collageen (VIS).

Mijn gummies zijn verkleurd. Zijn ze nu minder werkzaam?
Nee, de gummie kan verkleuren na verloop van tijd, maar dat heeft geen effect op de werking en de smaak.

kruidvat oh my gummies review-2

Ik ben begonnen met het testen van de Oh My Hair gummies. Vooral omdat ik daar het meest benieuwd naar was en ik niet goed kon meten of de Oh My Sun echt doet wat het belooft. Na de Oh My Hair ga ik de Oh My Skin testen, omdat ik erg benieuwd ben hoe mijn huid daarop zal reageren. Ik heb nu een maand de Oh My Hair gummies gesnoept (oké, ingenomen). Behalve dat ik ze echt heerlijk vind, is het een fijne manier om zo extra vitamines binnen te krijgen en zo bij te dragen aan het behoud van een mooie haarcoupe.

De Kruidvat Oh My Gummies zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en op kruidvat.nl voor € 7,99 per stuk. Neem jij extra vitamines in?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

34 reacties

bychristiana 20 juli 2020 - 09:38

Leuk dat Kruidvat ze ook heeft, van die gummies. Ik ben nu bijna anderhalve maand bezig met de gummies van OASE voor het haar, dat zijn dus ook net snoepjes;-)

Reply
Tessa 20 juli 2020 - 11:58

Ben erg benieuwd naar de skin gummies

Reply
Jeanelle 22 juli 2020 - 21:16

Ben erg benieuwd naar de oh my skin gummies. Zelf neem ik supplementen voor 50+ in. Haha….ja zelfs een 50-jarige volgt jou en vindt de reviews erg leuk en inspirerend.

Reply
Daphne - verdraaid mooi 3 augustus 2020 - 12:10

Ah zo onwijs lief en heel leuk om te horen! Dankjewel! 🥰

Reply
Sylvana 29 oktober 2020 - 18:27

Kan ik de my hair en my skin wel tegelijkertijd innemen?

Reply
Daphne - verdraaid mooi 31 oktober 2020 - 19:59

Ik durf niet te zeggen of dat een nadelig effect zal hebben. Kruidvat raadt het aan om ze niet tegelijkertijd te gebruiken. De effecten die er mogelijk kunnen zijn wanneer je meerdere varianten tegelijkertijd gebruikt, durf ik geen uitspraken over te doen.

Reply
Janneke 4 januari 2021 - 11:41

Haii!
Ik zie niet echt een conclusie van de oh my hair gummies terug in je artikel.
Je schrijft dat je ze getest hebt, wat zijn je ervaringen?

Groetjes,
Janneke

Reply
Anne 4 januari 2021 - 16:29

Ik ben ook wel benieuwd naar je ervaring! Ik heb namelijk gisteren ook de oh my hair gummies gekocht 🙂

Reply
Karin 21 januari 2023 - 13:02

Hi Anne, gebruik de hair gummies vh kruidvat al jaren en t werkt super. Kreeg ze aangeraden vd kapper. Haar is veel langer en voller. Duurt ff voor resultaat maar is het waard

Reply
Daphne - verdraaid mooi 4 januari 2021 - 16:48

Hi Anne en Janneke, dankjewel voor jullie reactie! Het is erg lastig om harde feiten en dus conclusies te trekken naar aanleiding van het gebruik van de gummies, omdat er bijvoorbeeld met de Skin Gummies nog zoveel andere facetten zijn die bij kunnen dragen aan het resultaat. Denk bijvoorbeeld aan je eetgewoonte, skincare en de hoeveelheid vitamines die je via andere manieren binnen krijgt. Daarom vind ik het met de gummies vooral fijn dat ik op een makkelijke manier extra vitamines binnen krijg, die bij kunnen dragen aan de positieve punten die vermeld worden. Mijn vriend heeft de afgelopen maanden de Skin Gummies ingenomen, omdat hij een onrustige huid heeft (en ik totaal niet, dus dan is het helemaal niet eerlijk om erover te oordelen) en hij heeft de laatste tijd minder last van hevige uitbraken op zijn gezichtshuid en hals. Alleen is dat volledig te wijten aan het gebruik van de Gummies? Ik weet het niet, want je kunt het niet zelf meten. Daarom durf ik geen harde uitspraken te doen. Ik hoop dat ik met deze uitleg wat meer duidelijkheid heb kunnen geven! Fijne avond!

Reply
Thirsa 8 januari 2021 - 21:32

Zijn de haar gummies ook geschikt voor kinderen?

Reply
Daphne - verdraaid mooi 8 januari 2021 - 21:36

Dat durf ik niet te zeggen. Je kunt het voor de zekerheid bij Kruidvat navragen.

Reply
Tamara 29 januari 2021 - 20:28

Hier in de kruidvat staan ze er pas. De Oh My Hair Gummie’s waren uitverkocht. Heb Oh My Skin Gummie & Oh My Sun Gummie gekocht. Ik ga morgen naar een ander kruidvat hier in de stad want toch ben ik benieuwd naar de Oh My Hair Gummie’s .Nu ben blij dat ik informatie opezocht heb, want ik wist dus niet dat je ze niet samen mag nemen. Goed dat ik dus op jouw Blog het mooi en duidelijk kan lezen. Ben benieuwd.

Reply
Daphne - verdraaid mooi 31 januari 2021 - 23:05

Oh wat onwijs leuk om te horen, dankjewel!😘 Ik ben heel benieuwd wat jij ervan gaat vinden!

Reply
Jerry 8 februari 2021 - 10:45

Zijn ze ook geschikt voor mannen? Graag je reactie.
Mvg.

Reply
Liesbeth 21 februari 2021 - 17:54

Hoeveel calorieën bevat 1 gummi?

Reply
Daphne - verdraaid mooi 22 februari 2021 - 20:07

Die informatie staat niet op de verpakking, dus daar durf ik geen antwoord op te geven.

Reply
mandy 12 april 2023 - 09:52

Dat vraag ik me nou ook af ,raar dat het niet vermeld staat op dit produkt ik zou het graag willen weten

Reply
Liesje 22 februari 2021 - 19:17

Beste, mag je die gummies ook nemen als je diabetes type II hebt?

Reply
Daphne - verdraaid mooi 22 februari 2021 - 20:06

Ik ben geen arts, dus dat durf ik niet te zeggen helaas.

Reply
Quinty Vos 24 februari 2021 - 16:40

Mag je wel de hair en skin gummies tegelijk gebruiken? Of is dat ook al te veel?

Reply
Andjolina 24 januari 2023 - 09:49

Als je haar nagels en huid gummys wil kun je beter naar de hema, daar hebben ze een gummy of pil voor alle drie de digen

Reply
. 26 februari 2021 - 10:01

Vanaf welke leeftijd mag je deze gummies innemen

Reply
Esther 28 maart 2021 - 14:27

Kan ik my hair gummies en my skin gummies combineren met elkaar ?

Reply
Daphne - verdraaid mooi 28 maart 2021 - 14:43

Kruidvat raadt het af om ze te combineren, omdat je anders teveel vitamines binnen krijgt.

Reply
Robberecht 29 maart 2021 - 13:46

Ik ben bijna een maand bezig met my sun maar ik merk geen resultaat tot grote spijt

Reply
Evy 19 april 2021 - 08:44

Nu bezig aan mijn 3 e maand . De 2 e verpakkinng . Nog steeds geen resultaat , vind dit dus heel jammer.

Reply
Ellen 28 april 2021 - 17:28

Hallo, ik slik vit. C/D/ B12. Kan het kwaad om de haargummies ernaast te nemen 🤔?

Reply
Daphne - verdraaid mooi 28 april 2021 - 17:33

Ik doe het zelf wel, maar ik ben geen arts. Daarom durf ik je daar niet over te adviseren en raad ik je aan om contact op te nemen met Kruidvat zelf of je huisarts.

Reply
C. Muller 7 juni 2021 - 19:51

Ik wist niet dat je ze niet samen mocht gebruiken dus ik heb de oh my hair en oh my skin gummies wel is samen gebruikt en de naar oh my sun gummies ben ik ook benieuwd naar. Ik gebruik de Davitamon compleet kauwtabletten en ben begonnen aan vitamine D gummies. Ik slik ook Glucosamine voor mijn artrose maar daar ga ik mee stoppen als ze op zijn want ik merk nauwelijks tot geen verschil.
Ik ben nu ook van Valdispert de relax en recharge gummies en de healthy sleep gummies aan het proberen.
Kan iemand mij een tip geven over hoe ik ze dan in kan nemen? Kan bv de 1 wel smorgens en de ander dan s’avonds of moet er langer tussen zitten?
Bvd dank.

Reply
Fio 2 september 2021 - 08:04

Hallo. Ik neem al heel lang elke dag (minstens een jaar) de drie verschillende gummies in. Geen idee dat dat werd afgeraden. Ik ga het dan nu ook maar niet meer doen, oeps. Ik ben vooral erg te spreken over de haargummies. Het duurt bijzonder lang voor je echt resultaat ziet, maar ik verloor afgelopen winter beduidend minder haar dan normaal. (Ik ben 54). Normaal valt het in bosjes uit tijdens de winter, en ik heb al niet heel veel haar. In de lente en de zomer herstelt het weer. Vorige winter viel het dus veel minder uit. Als ik voor de drie moet kiezen, dan blijf ik de haargummies eten!

Reply
Sandhia 23 januari 2022 - 17:13

Hoi mag je my hair gummie gebruiken als je borstvoeding geeft?

Reply
sinem 21 februari 2022 - 13:00

mijn skin vitamine is bijna op zou je dit
mogen door gebruiken of is dit eenmalig

Reply
Liesbeth 27 februari 2022 - 10:29

Dosering:
1x daags 2 gummies innemen.
Zijn het kauwgummies of heel doorklikken

Reply

Plaats een reactie