Kruidvat Oh My Gummies review | energy, night, focus

door Daphne - verdraaid mooi
kruidvat oh my gummies review energy night focus

De Kruidvat Oh My Gummies zijn nog niet zo gek lang verkrijgbaar, maar waren vanaf het eerste moment een groot succes. Het zijn smakelijke en effectieve, maar vooral leuk geprijsde vitaminegummies. Jullie waren er zelfs zo nieuwsgierig naar, dat het mijn meest gelezen artikel van 2020 is. Niet zo gek dus dat het merk de lijn uitbreidt met drie nieuwe kleurrijke gummies. Ik vertel je er alles over en beantwoord de meest gestelde vragen. Daarom lees je hier de Kruidvat Oh My Gummies review met de Oh My Energy, Oh My Night en Oh My Focus.

Kruidvat Oh My Energy Gummies

kruidvat oh my energy gummies review

Deze gummies bevatten vitamines B5 (pantotheenzuur), B6 en B8 (biotine) die de natuurlijke energie in het lichaam activeren. Vitamine C draagt bij aan de fitheid. Jood helpt energie vrij te maken uit voeding. Vitamines B3 (niacine) en B12 dragen bij tot verandering van de vermoeidheid. 

Ingrediënten: glucosesiroop, suiker, glucose (sulfiet), pectine, citroenzuur, vitaminen, natriumcitraat, natuurlijke framboos aroma, plantaardige olie, paarsewortelsapconcentraat.

kruidvat oh my energy gummies ingredienten bestanddelen vitamines review

Deze vitaminegummies hebben de vorm van een pinguïn en smaken naar frambozen. In het potje zitten 60 gummies, waarvan je er één keer daags twee van in moet nemen. Dus precies genoeg voor een maand.

Kruidvat Oh My Night Gummies

kruidvat oh my night gummies review

Deze gummies bevatten passiebloemextract dat goed is voor de nachtrust. Daarnaast bevat het kamille, citroenmelisse en melatonine.

Ingrediënten: glucosesiroop, suiker, glucose (sulfiet), pectine, citroenzuur, natriumcitraat, natuurlijke bosbessen aroma, plantaardige olie, titaniumdioxide, concentraat van wortel en hibiscus.

kruidvat oh my night gummies ingredienten bestanddelen vitamines review

Deze vitaminegummies hebben de vorm van een ster en smaken naar blauwe bessen. In het potje zitten 60 gummies, waarvan je er één keer daags twee van in moet nemen. Dus precies genoeg voor een maand.

Kruidvat Oh My Focus Gummies

kruidvat oh my focus gummies review

Deze gummies bevatten pantotheenzuur (vitamine B5) die je ondersteunt tijdens drukke werkzaamheden. Vitamines B6 en B8 (biotine) zijn goed voor de leerprestaties. Vitamine B12 en foliumzuur (vitamine B11) zijn goed voor het geheugen.

Ingrediënten: glucosesiroop, suiker, glucose (sulfiet), pectine, citroenzuur, natriumcitraat, natuurlijke mango aroma, plantaardige olie, bètacaroteen.

kruidvat oh my focus gummies ingredienten bestanddelen vitamines review

Deze vitaminegummies hebben de vorm van een zeepaardje en smaken naar mango. In het potje zitten 60 gummies, waarvan je er één keer daags twee van in moet nemen. Dus precies genoeg voor een maand.

Kruidvat Oh My Gummies review & FAQ’s

Bij de eerst uitgebrachte gummies werd ik overspoeld met vragen. Nog steeds krijg ik bijna wekelijks vragen over de snoepjes. Ik wil alleen even benadrukken dat ik geen arts ben en je niet kan adviseren of de gummies bij bijvoorbeeld een bepaalde afwijking of ziekte te gebruiken zijn. Natuurlijk zou ik graag alle vragen beantwoorden, maar ik wil wel dat je de juiste informatie krijgt bij jouw situatie. Raadpleeg bij twijfel dus altijd een arts.

Ik ben vegan of vegetariër. Kan ik alle gummies met een gerust hart innemen?

Ja! Alle nieuwe gummies zijn geschikt! Alleen bij de ‘oude’ Skin gummies zit vis collageen.

Ik eet al gevarieerd. Krijg ik niet al alles binnen? 

Helaas blijkt dat je lang niet alles binnen krijgt wanneer je dagelijks gezond en gevarieerd eet. Zeker als vegetariër of veganist moet je er extra op letten. Je kunt altijd bloed laten prikken via je huisarts als je wilt weten hoe het zit met de vitamines in jouw bloed.

Moet ik nog op mijn voeding te letten als ik deze gummies inneem? 

Ja! Voedingssuplementen zijn helaas geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding. Jammer hè?!😉

Kan ik alle gummies tegelijk innemen? Welke gummies gaan goed naast elkaar?

Je kunt helaas niet alle drie de varianten tegelijkertijd innemen. Welke varianten je wel samen kunt gebruiken, durf ik niet te zeggen. Dat heeft ook te maken met jouw levensstijl en de hoeveelheid vitamines die jij al in je bloed hebt. Laat het dus gewoon checken bij je huisarts! 

Wat is jouw mening over de gummies en de werking ervan?

Ik durf simpelweg niet te zeggen of de gummies echt iets voor me doen. Het is makkelijk om te zeggen of ik me bijvoorbeeld na een maand energieker voel of een betere nachtrust heb. Alleen dat is van zoveel factoren afhankelijk dat ik het niet met 100% zekerheid kan zeggen. Daarbij neem ik het hele jaar door al extra supplementen/vitamines in (toevallig van Kruidvat eigen merk). Misschien niet het antwoord waarop je hoopte, maar ik wil transparant en eerlijk blijven. Wel vind ik de gummies, net als de Kruidvat Beauty Drinks, een laagdrempelige manier om extra vitamines binnen te krijgen.

kruidvat oh my gummies review energy night focus smaak

De Kruidvat Oh My Gummies zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en op kruidvat.nl voor € 7,99 per stuk. Neem jij extra vitamines in?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

bychristiana 13 oktober 2021 - 08:05

Lastig is dat inderdaad om te zeggen of supplementen echt iets voor je doen. Ik slikte een tijdje bepaalde supplementen voor het haar die ook goed waren voor de nagels en dat heb ik geweten! Mijn nagels werden heel lang en heel sterk en zodra de pot leeg was en ik dus stopte met de supplementen braken ze een voor een af;-) Die werkten dus wel echt goed voor mij.

Reply
Rachel kromdijk 14 oktober 2021 - 20:07

Wat grappig dus ze die nu ook daar verkopen, ik heb ze ook een tijdje genomen (van een ander merk) maar ik merkte er vrij weinig van helaas.

Reply

Plaats een reactie