Kruidvat Nights Like This smokey eye shadow palette review

door Daphne - verdraaid mooi
kruidvat nights like this smokey eye shadow palette review-3

Nadat Kruidvat begin maart haar nieuwe make-up lijn uitgebracht had, testte ik als eerste het Days Like This nude eye shadow palette. Die beviel zo enorm goed dat ik het niet kon laten om de koele variant te kopen en die te testen met jou. Daarom lees je hier de Kruidvat Nights Like This smokey eye shadow palette review.

Net als de lichte variant, is dit ook weer een klein oogschaduwpalette met negen tinten. Het palette opent en sluit met een kliksluiting, is erg licht en daarom is het ideaal voor op reis. Daarnaast vind je op de oogschaduw tinten een plastic folietje om ze te beschermen en de rest van het palette mooi te houden.

kruidvat nights like this smokey eye shadow palette review-1

In het palette vind je een combinatie van matte en parelmoer-metallic tinten in smokey kleuren. Houd je juist meer van warme, nude tinten? Dan zal het nude eye shadow palette beter bij je passen.

kruidvat nights like this smokey eye shadow palette swatch review

Alle tinten hebben nummers van 1 t/m 9, genummerd van links naar rechts en boven naar onder. Het valt me op dat er voornamelijk matte tinten in dit palette zitten. Nummer 2 en 7 hebben een klein glittertje en nummer 5 is de enige, echte parelmoer-metallic tint. Verder swatchen alle tinten prima. Ze zijn zacht en daardoor wat poederig, maar daar stoor ik mij niet aan.

Look & review Kruidvat Nights Like This smokey eye shadow palette

Hieronder vind je de look die ik gemaakt heb met het palette. Ik draag bij dit deze look de Kruidvat volume lashes.

kruidvat nights like this smokey eye shadow palette review-look

8: onder de wenkbrauwen
1: transitiekleur in arcadeboog
6: transitiekleur net onder arcadeboog
4: buitenste ooghoek, naar midden geblend
5: tussen buitenste ooghoek en tint bewegend ooglid
7: bewegend ooglid
8: binnenste ooghoek
4: onder de ogen
5: onder de ogen, over de andere tint geblend

De donkere bruintinten zijn op mijn ogen niet goed van elkaar te onderscheiden. Gelukkig heeft tint 5 nog wel een opvallende shimmer, waardoor je de glans nog wel terugziet. Je kunt absoluut een smokey look maken met dit palette. De tinten zijn goed op te bouwen en blenden goed zonder te vlekken. Alleen vind ik dit palette toch eerlijk gezegd niet zo gevarieerd dan dat ik gehoopt had. Ik had het fijner gevonden als er nog een tint was geweest die qua kleur en/of finish wat verder van de tinten 4, 5 en 7 had gezeten. Het is een prima palette die haar beloftes waarmaakt, maar ik ben qua kleuren en variatie meer enthousiast over haar ‘days like this’ zusje.

kruidvat nights like this smokey eye shadow palette review-2

Het Kruidvat Nights Like This smokey eye shadow palette is verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 5,99. Benieuwd naar de andere reviews van Kruidvat make-up, klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

4 reacties

Deb 15 juli 2020 - 08:55

Mooi palette en look! Dat je het hebt gekocht n.a.v. een palette dat je eerder had gereviewed moet wel wat zeggen 😊 al bevalt het minder goed dan het eerste palette.. kon je van tevoren ook niet weten.

Reply
Tessa 15 juli 2020 - 17:58

Jammer dat deze net wat minder is als de andere

Reply
bychristiana 17 juli 2020 - 11:28

Oeh, ik vind deze kleuren wel prachtig, je hebt er ook een heel mooie look mee gemaakt!

Reply
theNextG1rl 18 juli 2020 - 07:01

Ik vond de andere ook leuker idd!

Reply

Plaats een reactie