Kruidvat Nail Tape Peel-Off | sneak peek

door Daphne - verdraaid mooi
kruidvat-nail-tape-peel-off

Wil je perfect gelakte nagels? Dan is de nieuwe Kruidvat Nail Tape Peel-Off een beauty must-have. Juist voor precisiewerk bij bijvoorbeeld een French manicure of bij de applicatie van nail-art, is deze vloeibare tape onmisbaar.

Kruidvat Nail Tape Peel-Off gebruiken

De Kruidvat Nail Tape Peel-Off is makkelijk in gebruik. Breng eerst één of twee lagen aan rondom de nagel en op de nagelriem en laat het goed drogen. Bij nail-art en French manicure kan de nail tape aangebracht worden op de gewenste plaats op de nagel in een vorm of figuur. De tweede stap is om de nagellak op de gewone wijze aan te brengen. Hierna kan de nail tape verwijderd worden met een pincet, voordat de lak is opgedroogd. Met  Kruidvat Nail Tape Peel-Off maak je de mooiste creaties op je nagels en voorkom je geknoei.

De Kruidvat Nail Tape Peel-Off is te koop voor € 2,99 en is vanaf nu verkrijgbaar bij alle Kruidvat-filialen en online via kruidvat.nl.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

2 reacties

Tessa 4 november 2019 - 20:36

Dit klinkt handig

Reply
Babs 6 november 2019 - 13:36

Wat een super tip! Ik zie wel eens tutorials van nailart en zie dan ook dat ze een wit goedje daarna verwijderden maar ik wist nooit wat het was. Iets wat je bij de bouwmarkt kon kopen? Dit is natuurlijk voor mij veel handiger, fijn dat Kruidvat het heeft! En volgens mij hebben wij vanavond een extra koopavond met 20% kassakorting! Op naar Kruidvat dus!

Reply

Plaats een reactie