Kruidvat nail care review

door Daphne - verdraaid mooi
kruidvat-nail-care-review

Ik draag bijna altijd nagellak en kan er absoluut niet goed tegen als het er niet mooi op zit. Daarbij wil ik graag eens experimenteren met nail art. Als je dat zonder vlekken wilt doen, dan moet je de juiste producten hebben! Je leest hier de Kruidvat nail care review, waarbij ik verschillende producten uit die lijn ga testen. Daarbij laat ik je ter inspiratie verschillende nail art opties zien.

Kruidvat Nail Oil Moisturizing review

Zonder goede nagelverzorging heb je geen mooie nagels die je wilt showen met de buitenwereld. Daarom is nagelolie een must have in je stash. Ik laat je hier de Kruidvat Nail Oil Moisturizing zien.

kruidvat-nail-oil-moisturizing-review

Dit is een hydraterend oliecomplex op basis van natuurlijke oliën en verrijkt met vitamines E en F. Het herstelt de conditie van droge en beschadigde nagels en beschermt tegen broosheid. Gebruik je de nagelolie regelmatig, dan krijg je volgens Kruidvat weer sterke en flexibele nagels en zachte en soepele nagelriemen.

kruidvat-nail-oil-moisturizing-review-1De nagelolie zit in een soort nagellakpotje en heeft ook zo’n breed kwastje. Daarom kun je op een snelle manier je nagels verzorgen. Het heeft een frisse, citrusgeur en voelt heerlijk zacht en olieachtig aan. Het werkt perfect tegen verharde nagelriemen, waardoor je nagels nog mooier overkomen. Ik heb gelukkig van mezelf sterke nagels, dus dat deel kan ik niet voor je testen. Kortom: een prima nagelolie die je zeker in je stash moet hebben als je van mooi, verzorgde nagels houdt.

Dee Kruidvat Nail Oil Moisturizing kost € 2,99.

Kruidvat Peel-Off Nail Tape review

Wil je perfect gelakte nagels, zonder dat het rondom je nagels of op je nagelriemen zit? Dan is de nieuwe Kruidvat Peel-Off Nail Tape  een beauty must-have. Juist voor precisiewerk is deze vloeibare tape onmisbaar. Denk bijvoorbeeld aan een French manicure of een water marble.kruidvat-peel-off-nail-tape-review

Je brengt eerst één of twee lagen aan rondom de nagel en op de nagelriemen. Als je de nail tape gebruikt bij nail art of French manicure, dan breng je het natuurlijk aan op de gewenste plaats en in de gewenste vorm op de nagel. Laat het dan goed drogen. Daarna breng je nagellak aan op de plek waar jij dat wilt. Dan trek je de nail tape eraf voor de nagellak is opgedroogd.

kruidvat-peel-off-nail-tape-review-2

De nail tape heeft een heel dun kwastje, waardoor je uiterst precies te werk kunt gaan.

kruidvat-peel-off-nail-tape-review-1

Ik laat je hieronder drie nail art varianten zien, waarbij ik de peel-off nail tape gebruikt heb.

kruidvat-peel-off-nail-tape-review-3

Hier heb ik de Water Marble techniek toegepast met drie tinten van Essence, namelijk 15 Fabulous, 02 Happy en 07 Enough. Daarna heb ik het afgelakt met 01 Absolute Pure. Ik leg je in het kort uit wat deze techniek inhoud, mocht je deze techniek nog niet kennen. In een bekertje met water laat je om en om verschillende keren een druppel nagellak in vallen. De nagellak verspreid zich over de oppervlakte en er ontstaat een heel patroon aan kleuren. Dan kun je met een cocktailprikker een bepaalde vorm geven aan die tinten en daarna dompel je je vinger op de gewenste plek onder in het water. Met dezelfde cocktailprikker verwijder je de overige nagellak rondom de nagel in het water en zo zit het mooie patroon op je nagels.

kruidvat-peel-off-nail-tape-review-4

Hier heb ik een omber effect toegepast met twee verschillende kleuren, namelijk de Essence 49 Need your love en Essence 02 Happy. Ik bracht eerst Happy aan over de gehele nagel en heb dan met een sponsje het omber effect gecreëerd. Het is misschien niet perfect, maar je snapt de bedoeling.

kruidvat-peel-off-nail-tape-review-5

Hier heb ik een basislaag aangebracht met de Essence 20 Unique en daarna heb ik met een penseel de MAC Soft & Gentle highlightpoeder aangebracht toen de nagellak nog net wat sticky was.

Je begrijpt vast wel dat als je deze opties niet doet in combinatie met de Peel-Off Nail Tape, het een ware bende zou zijn! De nail tape doet goed zijn werk. Je moet het wel eerst goed laten drogen voor je de nagellak aanbrengt, want anders trek je het niet gemakkelijk van de plek af. Gewoon de stappen volgen dus en dan heb je een perfecte manicure, zonder geknoei en geklungel!

De Kruidvat Peel-Off Nail Tape kost € 2,99.

Kruidvat French Manicure set review

Ik draag regelmatig allerlei verschillende tinten op mijn nagels, maar mijn absolute favoriet is toch wel de verzorgde en elegante French Manicure. Waarom ik het dan niet vaker draag? Het is zo’n gedoe en het wordt altijd een knoeiboel. Toch geef ik het nog een kans met deze set van Kruidvat.

kruidvat-2-in-1-french-manicure-review

In de set zitten drie producten, namelijk de witte nagellak dat de nagelranden accentueert en ze mooi wit maakt. Verder vind je de roze nagellakkleur, dat de natuurlijke roze nagelkleur versterkt. Als laatst zitten er 10 sjablonen in de set, die je kunt gebruiken om een perfecte lijn te creëren.

kruidvat-2-in-1-french-manicure-review-1

Beide nagellakken hebben dezelfde brede kwast. Voor de roze nagellak is dat perfect, maar voor de witte nagellak had ik een wat smallere kwast verwacht. Het sjabloon werkt perfect. Je plakt het eenvoudig op de gewenste plek op de nagel en blijft goed zitten.

kruidvat-2-in-1-french-manicure-review-2

Het enige nadeel aan de sjablonen is dat er maar tien in een pakje zitten en je er dus niet lang mee kunt doen. Gelukkig kun je met de hierboven geteste Peel-Off Nail Tape ook een French manicure creëren en dat ga ik aan je laten zien!

Hieronder zie je in vier stappen hoe ik een French manicure heb gecreëerd in combinatie met de nail tape. Eerst bracht ik de nail tape aan op de gewenste plek op de nagel. Daarna lakte ik de nagelranden wit en verwijderde ik de nail tape. Dan bracht ik een laagje roze nagellak aan en voilà! Zo simpel creëer je dus een French manicure! De roze nagellak kreeg ik niet helemaal streeploos aangebracht, maar dat valt niet heel erg op van een afstandje.

kruidvat-2-in-1-french-manicure-review-3

Ik ga toch maar weer eens vaker French manicure aanbrengen, want op deze manier is het zo gebeurd! De Kruidvat French Manicure set kost € 2,99.

Kruidvat Nail Polish Remover review

Aan al het moois komt een eind en dus ook aan je mooi gelakte nagels. Zodra het tijd is om de nagellak te verwijderen, wil je dat natuurlijk wel op een milde wijze doen. Dat kan met de Kruidvat Nail Polish Remover zonder aceton.

kruidvat-nail-polish-remover-review-1

Leg een bevochtigd katoenen watje enkele seconden op de nagel en veeg de nagellak eraf. Dit is een prima remover die ik graag gebruik. Zeker als ik geen gelnagellak draag, is een remover zonder aceton zeker een aanrader, omdat het wat liever is voor je nagels. Het enige waar je bij deze remover op moet letten, is dat de opening nogal groot is. Alleen zolang je voorzichtig te werk gaat is er niks aan de hand.

kruidvat-nail-polish-remover-review

De Kruidvat Nail Polish Remover zonder aceton kost € 0,99.

Heb jij vaak mooi gelakte nagels?

Alle item koop je bij Kruidvat en op Kruidvat.nl.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

5 reacties

bychristiana 27 november 2019 - 09:34

Ah, ik snap die grote openingen met nagellakremovers dus ook nooit zo goed! Met zo’n product wil je niet uitschieten en knoeien op je huid of op je tafel of zo! Ik heb zelf vaak de nagellakremover zonder Aceton van Etos. Die vind ik ook fijn.

Reply
Babs 27 november 2019 - 13:14

De nagellakremovers van Kruidvat koop ik ook altijd! Wat een goede uitleg over water marble, ik snapte nooit goed hoe je dat moest doen. Leuk, ga ik ook een keer proberen! De French manicure is goed gelukt, ziet er netjes en mooi uit!

Reply
Tessa 27 november 2019 - 15:20

wat een toffe effecten!!! dat tape klinkt erg handig

Reply
Eveline Fleur 28 november 2019 - 16:56

Wat een fijne review en mooie nail-art heb je gemaakt zeg! Ik vind french manicure ook altijd erg mooi en doe dit eigenlijk veel te weinig.

Reply
Deb 1 december 2019 - 09:15

Haha, ja ik ben dol op mooi gelakte nagels!! Leuke producten heeft Kruidvat en wat heb je het weer goed uitgelegd en mooie foto’s bijgemaakt. Vooral je watermarble nailart vind ik heel erg mooi. Ik heb dat nog niet netjes voor elkaar gekregen. Kleurcombinatie die je ervoor hebt gekozen vind ik ook erg geslaagd.

Reply

Plaats een reactie