Kruidvat Moments Of Me review

door Daphne - verdraaid mooi
kruidvat-moments-of-me-review

Even douchen: een momentje voor jezelf. Zeker nu de dagen steeds kouder worden, kan ik echt genieten van de warme waterstraal op mijn huid. Fijne doucheproducten dragen bij aan dat gevoel en daarom lees je hier de Kruidvat Moments Of Me review, waarin ik diverse producten uit de collectie ga testen.

De Moments Of Me collectie laat je volgens Kruidvat door de aromatische geuren en essentiële oliën intens genieten, zodat je je direct kan ontspannen, energiek of lekker in balans voelt. De collectie is verdeeld in drie verschillende geuren voor diverse gelegenheden. De producten uit de Energy lijn bevatten eucalyptus en zorgen voor een moment van zuivere verfrissing. Je kunt ultieme rust creëren met de Relax lijn met lavendelgeur. Een moment van absolute harmonie krijg je van de Balance lijn met een sinaasappelgeur.

Kruidvat Moments Of Me shower foam review

De shower foam is verkrijgbaar in de Energy en de Relax variant. Met de eucalyptusolie uit de Energy lijn voel je je volgens Kruidvat als herboren en direct weer energiek. De olie staat namelijk bekend om haar verkwikkende werking voor een energiek lichaam en helpt bovendien vrijer te ademen. Met de lavendelolie uit de Relax lijn voel je je volgens Kruidvat juist direct ontspannen. Deze olie staat bekend om haar rustgevende en verzachtende werking, voor een uitgerust lichaam en geest.

kruidvat-moments-of-me-shower-foam-review

De spuitmond druk je zonder al teveel kracht in en heeft mini ribbeltjes aan de bovenzijde voor extra grip met natte handen. De shower foam reinigt de huid volgens het merk op milde wijze. Het is zowel fris als verzorgend voor je huid.

kruidvat-moments-of-me-shower-foam-review-1

De lavendelolie heeft geen typische basic lavendelgeur. Ik vind het behalve naar lavendel, namelijk ook een stoere, mannelijke geur hebben. Trouwens niet zo mannelijk dat ik het niet zelf zou willen gebruiken hoor! De eucalyptusolie ruikt juist heel fris. Ik houd daar zelf enorm van tijdens het douchen, omdat de damp bij mij snel voor benauwdheid kan zorgen. Zo’n frisse geur, opent je neus en adem je vrijer.

kruidvat-moments-of-me-shower-foam-review-2

De formule van de Energy variant neigt meer naar een scheergel, dat vaak ook vrij compact uit de flacon komt. Vermeng je het met water op de huid, dan ontstaat er een mooie schuimlaag. Bij de formule van de Relax variant is dat juist een stuk dunner en neigt het meer naar een douchegel die daarna gaat schuimen. Beide opties zijn prima, omdat ze allebei goed schuimen én ze reinigen mijn huid op een zachte manier. De geurbeleving maakt de moment of me helemaal af en daarom raad ik beide varianten aan. Het is maar net welke geur je zelf het fijnst vindt!

De Kruidvat Moments Of Me shower foam kost € 3,49 – 200 ml.

Kruidvat Moments Of Me badolie review

De badolie is in alle drie de lijnen verkrijgbaar, waarvan ik de Balance optie ga proberen. Met de sinaasappelolie hervind je je balans volgens Kruidvat. Het staat namelijk bekend om haar kalmerende werking en opwekkende geur die het evenwicht tussen lichaam en geest helpt herstellen.

kruidvat-moments-of-me-balance-bath-oil-review

De badolie trekt snel in de huid en voelt niet vet aan. Daarom is het mild en verzorgend voor de huid. Je gebruikt de olie door een scheut badolie toe te voegen aan stromend water. Je pakt gelukkig niet snel teveel door het doseergaatje bij de dop. Spoel na het badderen wel je bad goed uit, zodat je niet uitglijdt!

Ik heb zelf helaas geen bad, waardoor ik het niet in bad heb getest. Wel heb ik het gebruikt als doucheolie en dat was heerlijk! De zoete sinaasappelgeur met een vleugje citrus zorgt bij mij vooral voor een relaxt gevoel. Daarnaast is het een zachte en milde olie.

kruidvat-moments-of-me-balance-bath-oil-review-1

De Kruidvat Moments Of Me badolie kost € 2,99 – 150 ml.

Kruidvat Moments Of Me badbruisbal

De laatste variant die ik ontving, is de badbruisbal. Tsja, die kan ik natuurlijk niet even onder de douche testen. Ik geef je natuurlijk wel alle informatie over deze bal én bewaar deze zelf voor de geplande hotelvakantie in december.

De bruisbal is verkrijgbaar in de Relax en Energy lijn en ik ontving de laatste variant. Zoals ik al bij de shower foam aangaf, houd ik van de frisse geur om vrijer te ademen en die geur is bij de badbruisbal ook zeker zo! Het heeft een bruisend effect, waarbij heerlijke geuren en gedroogde rozemarijnblaadjes vrijkomen. Je gebruikt de bal door het bij je lichaam in het warme badwater te leggen. Spoel het bad wel even na, nadat je klaar bent.

kruidvat-moments-of-me-energy-bath-bomb-review

De Kruidvat Moments Of Me badbruisbal kost € 1,99 – 170 g.

Ik vind de producten niet alleen fijn in gebruik, maar ook een erg luxe uitstraling hebben. Het brengt bij mij het echte spa-gevoel naar boven en maakt het perfecte plaatje van het doucheritueel compleet. Daarnaast zijn de lijnen door de diverse kleurarceringen heel herkenbaar. Zo word je niet ineens heel relaxt als je juist energie nodig hebt. 😉

Alle Kruidvat Moments Of Me producten zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en op Kruidvat.nl.

kruidvat-geurstokjes

Op de achtergrond van de productfoto’s zie je trouwens geurstokjes staan. Die vind ik niet alleen in de badkamer, maar in het hele huis heerlijk. Zo trek ik het moments of me gevoel nog even door. Die zijn ook verkrijgbaar in diverse geuren bij Kruidvat voor € 4,99 – 130 ml.

Geniet jij ook extra van een warme douche met heerlijke geursensaties met de gure kou buiten?

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

12 reacties

Mariska 15 november 2019 - 10:21

De geurstokjes heb ik ook in mijn badkamer (tevens wc) staan, haha. De vanille variant en ruikt ook zo lekker.

Reply
Bianca 15 november 2019 - 11:52

Vooral de producten met eucalyptus geur haal ik regelmatig bij de Kruidvat en de geurstokjes heb ik ook in de woonkamer/wc en slaapkamer staan 🙂 Super leuke/fijne producten en goed betaalbaar x

Reply
Sonja 15 november 2019 - 18:45

Lijkt mij echt heerlijk! Ik hou wel van geuren, mits het geen Lavendel is, dat is zo vies 😊

Reply
Yara 16 november 2019 - 07:28

Mij lijkt vooral de balance lijn heerlijk ruiken!😊

Reply
Tessa 16 november 2019 - 13:32

Deze lijn lijkt mij echt super heerlijk

Reply
Mei Qi 17 november 2019 - 14:08

Ik ken deze lijn nog niet! Ik ben benieuwd naar de geurstokjes 🙂

Reply
Amelie van Writings by Amelie 17 november 2019 - 15:18

Ik heb nog niet veel producten van het huismerk van Kruidvat geprobeerd. Ik testte ooit eens een maskertje, maar daar bleef het ook bij. Ik ga binnenkort weer eens langs in een winkel en wie weet test ik deze lijn ook uit!

Reply
Natascha - Beautyopinie 17 november 2019 - 19:22

De mintdouchefoam spreekt me echt heel erg aan! Denk dat ik die binnenkort een keertje ga proberen 🙂

Reply
Babs 17 november 2019 - 20:23

De eucalyptus versie lijkt mij heerlijk! Vrees dat ik die binnenkort ook ga halen, haha! Zeker ook vanwege de fijne prijs. En geurstokjes koop ik eigenlijk nooit, toch maar eens een keertje proberen!

Reply
Riek Muijen 15 januari 2020 - 08:52

Bedankt voor de tip ga ze ook halen als ze nog hebben zet ik ze op mijn plankje in de wc 🙂

Reply
yvonne 11 oktober 2021 - 13:30

Zo jammer dat moments of me Energy shower foam eucalyptys niet meer te krijgen is.
Weet iemand waar ik het nog kan kopen?

Reply
Daphne - verdraaid mooi 11 oktober 2021 - 14:21

Onwijs jammer hè?! Ik zocht er ook al naar en ik vond nog een flacon bij de Prijsmepper. Daar vind je veel items die bij Kruidvat en Trekpleister uit het assortiment zijn.

Reply

Plaats een reactie