Kruidvat Maxx Drama volume & length mascara review

door Daphne - verdraaid mooi
kruidvat maxx drama volume length mascara review-2

Gisteren vertelde ik je al over de nieuwe Kruidvat make-up. Een lijn van Kruidvat eigen merk vol betaalbare producten. Na het nude oogschaduw palette, test ik vandaag een van de mascara’s. Daarom lees je hier de Kruidvat Maxx Drama volume & length mascara review.

kruidvat maxx drama volume length mascara review

Het is een vrij dikke, maar mooie shiny huls. Herken je het logo van Kruidvat aan de puntjes op de dop? Ik heb communicatie gestudeerd en let nog altijd op die kleine details in ontwerpen. 😉 Heel leuk gedaan!

kruidvat maxx drama volume length mascara review-1

De mascara heeft een cilindervormig vezelborsteltje, die vrij groot is. Dus ik denk dat het even opletten wordt om niet te stempelen op de huid bij het aanbrengen van mascara op de onderste wimperhaartjes.

Look & review Kruidvat Maxx Drama volume & length mascara

Volgens Kruidvat is dit de perfecte mascara voor dramatisch volume en wimperverlengende resultaten. De formule zou intens zwart, sterk gepigmenteerd en crèmig zijn, dat in combinatie met het borsteltje ervoor zou zorgen dat elke wimperhaar perfect gedefinieerd, verlengd en omhuld wordt. Verder zou de mascara niet klonten en veilig zijn voor de gevoelige ogen. Het is ook oftalmologisch goedgekeurd.

Hieronder vind je 2 foto’s zonder mascara en twee foto’s met mascara, zodat je goed kunt zien wat de mascara voor mijn wimpers doet.

kruidvat maxx drama volume length mascara review look kruidvat maxx drama volume length mascara review look-3 kruidvat maxx drama volume length mascara review look-1 kruidvat maxx drama volume length mascara review look-2

De formule van de mascara is inderdaad erg crèmig, waardoor je op je gemakje je wimpers naar wens kunt modelleren. Zonder klontjes en zonder dat de mascara te snel opdroogt. De mascara geeft ook lengte, maar ik vind vooral de volume die de mascara geeft heel erg goed. Ieder wimperhaartje wordt omhuld met mascara en separeert goed. Voor de onderste wimpers vind ik het borsteltje wel een uitdaging en daarom gebruik ik daar juist liever de Kruidvat Lash Define Skinny mascara. Die heeft juist een mini borsteltje die daar perfect voor is! Als je voorzichtig werkt, kan het borsteltje van de Maxx mascara ook gewoon.

kruidvat maxx drama volume length mascara review look-4

De Kruidvat Maxx Drama volume & length mascara is verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 3,99.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

4 reacties

Eveline Fleur 13 maart 2020 - 09:49

Wat een prachtig resultaat! Super leuk dat ze nu een eigen lijn hebben.

Reply
Tessa 13 maart 2020 - 12:53

Wat een mooi resultaat geeft deze mascara

Reply
Mariska 13 maart 2020 - 20:35

Dat ziet er inderdaad niet slecht uit, ben benieuwd naar de rest 🙂

Reply
Fabienne, Enjoyyourownbeauty 14 maart 2020 - 12:14

Wauw! Wat een prachtig resultaat geeft deze mascara. Deze zou ik echt willen proberen, het geeft jouw wimpers mega volume. 🙂

Liefs
X

Reply

Plaats een reactie