Kruidvat make-up review | blush & lip pencil

door Daphne - verdraaid mooi
kruidvat blush review lip pencil

Een lekkere blos op de wangen zal niet meer door het warme weer komen; eerder van de kou… Ik laat je daarom twee creamy blushes van Kruidvat zien, die jouw wangen wat kleur kunnen geven. Ook test ik een lip pencil, waarmee je jouw frisse look compleet maakt. Daarom lees je hier de Kruidvat make-up review met de Blushing Beauty lip & cheek balm, de Dreamy Glow gel-cream blush en de Show Off Colors velvet matte lip pencil.

kruidvat blushing beauty lip cheek balm swatch dreamy glow gel cream blush

Ik trap gelijk af met de swatches van alle producten, zodat je al een voorproefje krijgt wat je kunt verwachten van de items. Ze staan op volgorde van onderstaande reviews. 

Kruidvat Dreamy Glow gel-cream blush review | € 3,99

De blush is verkrijgbaar in drie tinten, waarvan ik je tint 020 Delicate Rouge laat zien. Het is een lichte gelcrème die gemakkelijk en naadloos te verdelen is en zorgt voor een dromerige gloed van binnenuit. De intensiteit van de dekking kun je opbouwen, voor natuurlijk blozende wangen. 

Je kunt de blush het beste aanbrengen met je vingertoppen en lichtjes uitsmeren. 

kruidvat dreamy glow gel cream blush review 020 delicate rouge

Ik moet eerlijk zeggen dat ik de blush in eerste instantie gelijk afgeschreven had, maar voor de review heb ik de blush vaker gebruikt. Toen ben ik de blush toch gaan waarderen op de dagen dat ik een no-make-up make-up look had. Hiermee kun je namelijk die lichte blos creëren die je krijgt na een frisse wandeling. Wel na twee of drie laagjes pas. Na het eerste laagje vond ik het effect echt te weinig. Daarom ga ik voor het gemak liever voor de blush die ik je verder in de review laat zien, waarbij één laagje al voldoende was.

Kruidvat Show Off Colors velvet matte lip pencil review | € 3,99

Het lip pencil is verkrijgbaar in zes tinten, waarvan ik je tint 040 Cute Pink laat zien. Dit potlood is een lipstick en lip liner in één die een gepigmenteerde formule heeft en een fluweel matte finish. De toegevoegde kokosolie in de formule zorgt voor die comfortabele finish. Dat is gelijk het eerste ingrediënt op de lijst!

kruidvat show off colors velvet matte lip pencil review

Je brengt het aan net als bij een lip pencil, alleen kleur je de lippen dan ook nog in. 

kruidvat show off colors velvet matte lip pencil swatch 040 cute pink review

Het verbaast me hoe onwijs fijn dit product aanvoelt op de lippen. Het feit dat de kokosolie het eerste ingrediënt is op de ingrediëntenlijst, draagt daar zeker sterk aan bij. De pigmentatie is geweldig, je kunt het product gemakkelijk aanbrengen en het blijft lang mooi zitten. Bij wat vetter eten zul je de lippen wat bij moeten werken, maar een klein hapje of drankje kan dit product prima aan!

Kruidvat Blushing Beauty lip & cheek balm review | € 4,99

De balm is verkrijgbaar in drie tinten, waarvan ik je tint 020 Charming Berry laat zien. Het is een veelzijdige on-the-go-stick die in een handomdraai kleur aan je lippen en wangen geeft met een dauwfrisse finish. De verzachtende, rijke balm geeft een zachte kleur en is verrijkt met kokosolie, jojoba-olie en vitamine E.

kruidvat blushing beauty lip cheek balm review 020 charming berry

Voor een zacht blozende look zet je een paar stipjes op je wangen en blend je die zachtjes in met je vingers in cirkelvormige bewegingen. Op de lippen kun je de balm rechtstreeks aanbrengen en het uitblenden met je vingers. Zo krijg je een natuurlijk ogende kleur.

Op de foto heb ik de balm aangebracht op de appeltjes van de wangen. Op mijn lippen bracht ik de velvet matte lip pencil aan.

kruidvat blushing beauty lip cheek balm swatch 020 charming berry review

Dit is zo’n makkelijke en fijne manier om kleur te geven aan je wangen. Het heeft precies genoeg pigment voor een mooie kleur die je niet echt op hoeft te bouwen, maar ook niet te erg aanwezig is. Precies goed dus! Voor de lippen is deze balm ook goed, maar is de houdbaarheid niet erg lang door de creamy finish. De combi die ik gebruikt heb voor deze look, raad ik je dan ook echt aan! Daarbij vlekt het niet en werkt het ook goed met je foundation.

Kruidvat make-up is verkrijgbaar in de filialen en online op kruidvat.nl. Het merk is cruelty free en vegan. Bekijk ook de andere Kruidvat make-up reviews.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

6 reacties

bychristiana 28 oktober 2021 - 12:05

Deze kleuren staan jou echt prachtig!

Reply
Tessa 28 oktober 2021 - 15:24

wat een prachtige kleuren! ze staan je erg goed

Reply
theNextG1rl 31 oktober 2021 - 21:21

Ik was niet zo’n fan van de eerste launch van Kruidvat make-up, maar deze producten zien er wel goed uit. Misschien binnenkort toch maar weer eens proberen voor een tweede kans!

Reply
Natascha - Beautyopinie 29 oktober 2021 - 12:22

Die kleuren staan je inderdaad onwijs mooi! Ik ben juist wel erg nieuwsgierig naar de blush, ik ben gek op dit soort producten 🙂

Reply
Henriette 29 oktober 2021 - 14:07

Wauw wat een mooie kleuren, staat je heel goed. Ik ben erg nieuwsgierig naar de lip pencil

Reply
Rachel 30 oktober 2021 - 19:56

Wat een prachtige subtiele producten. liefde voor de kleuren!

Reply

Plaats een reactie