Kruidvat lashes review

door Daphne - verdraaid mooi
kruidvat-lashes-review

Een natural look is mooi, maar soms heeft het net wat extra’s nodig om je look naar een ander level te tillen. Met valse wimpers kun je met jouw oogopslag spelen. Kruidvat heeft vijf nieuwe lashes in het assortiment. Ik test alle vijf de Kruidvat lashes en vertel je wat ik ervan vind! 

Kruidvat natural lashes

kruidvat-natural-lashes-review

Volgens Kruidvat accentueren de natural lashes de ogen met natuurlijk vollere en langere wimpers.

kruidvat-natural-lashes-review-1

kruidvat-natural-lashes-review-look-1

kruidvat-natural-lashes-review-look

Deze valse wimpers zijn vrij lang, maar toch subtiel met mooie, gelijke dunne wimpers. Niet alle wimpers zijn even lang, waardoor het de natuurlijke oogopslag vergroot. Ook is de rand van de wimpers vrij dun, waardoor het natuurlijke effect versterkt wordt. De dunne rand zie je niet goed terug in de look, omdat ik zelf een goede eyeliner bij de aanzet aangebracht heb.

Kruidvat volume lashes

kruidvat-volume-lashes-review

Volgens Kruidvat accentueren de volume lashes de ogen met subtiel volume en langere wimpers.

kruidvat-volume-lashes-review-1

kruidvat-volume-lashes-review-look

kruidvat-volume-lashes-review-look-1Deze wimpers zijn een stuk langer dan de natural lashes, maar ook dunner en liggen wat verder uit elkaar. Hierdoor krijg je een heel ander effect. Het heeft geen volledige zwarte rand, maar een doorzichtige rand, waaraan de lashes vastgemaakt zitten. Hierdoor kan het natuurlijker ogen, maar je kan ook snel de doorzichtige randen zien zitten in je ooglook. Dat wil je natuurlijk niet!

Kruidvat extra volume lashes

kruidvat-extra-volume-lashes-review

Volgens Kruidvat accentueren de extra volume lashes de ogen met extra volume en langere wimpers.

kruidvat-extra-volume-lashes-review-1

kruidvat-extra-volume-lashes-review-look kruidvat-extra-volume-lashes-review-look-1

Deze lashes zijn bij de binnenste ooghoek wat korter en worden geleidelijk langer richting het buitenste ooghoek. Het zijn lashes met een vol effect bij de aanzet. Bij het uiteinde ogen de lashes wat dunner, omdat een reeks wimperhaartjes korter zijn. Deze lashes zorgen voor een smokey eye effect vind ik.

Kruidvat intense lashes

kruidvat-intense-lashes-review

Volgens Kruidvat accentueren de intense lashes de ogen met intens vollere en langere wimpers.kruidvat-intense-lashes-review-1

kruidvat-intense-lashes-review-look kruidvat-intense-lashes-review-look-1

De intense lashes lopen net zoals de extra volume lashes van kort naar lang. Het heeft een dunne rand met dunne, maar veel wimperhaartjes. Ook hier is gespeeld met wat kortere en langere haartjes, wat het natuurlijke effect benadrukt. Ze zijn wat minder lang dan de twee soorten volume lashes, maar geven wel een vol effect.

Kruidvat double lashes

kruidvat-double-lashes-review

Volgens Kruidvat accentueren de double lashes de ogen met ultiem volume en meer lengte. Het zijn, zoals de naam al zegt, dubbele wimpers.

kruidvat-double-lashes-review-1kruidvat-double-lashes-review-lookkruidvat-double-lashes-review-look-1 Ik vind deze lashes FANTASTISCH! Je ziet van een kilometer afstand dat ze hartstikke nep zijn, maar who cares? Nee, ik zou niet zo snel met zulke wimpers om brood gaan bij de supermarkt, maar voor een feestje… Ja! De rand van deze wimpers is een stuk dikker dan van de andere varianten. Ook hier is weer gespeeld met diepte en grootte, waardoor je aan de aanzet een voller effect heb dan aan het uiteinde.

Kruidvat lashes review

Kruidvat maakt de belofte dat alle vijf de sets lashes geschikt zijn voor alle oogvormen én voor contactlensdragers. Dat laatste kan ik niet testen, maar of ze geschikt zijn voor mijn diepliggende ogen, kun je zelf beoordelen op de foto’s! Ik vind dat ik ze alle vijf kan hebben haha.

De wimpers zijn herbruikbaar en zouden tot drie keer opnieuw gebruikt kunnen worden. Ik heb de wimpers nu twee keer gedragen. Vooral de wimpers met een dikkere of volledig zwarte rand zijn steviger en gaan daarom met gemak langer mee. De wimpers met een wat dunnere of deels doorzichtige rand zijn teerder en moet je wat voorzichtiger verwijderen. Ben je te ongeduldig en doe je dat niet, dan kan je wel eens een paar haren missen… Guilty bij de natural lashes… Ik heb de linkerkant te onzorgvuldig verwijderd, waardoor ik er daar een paar mis. De rechterkant ziet er, bij het voorzichtig verwijderen, nog uit als nieuw!

Ik heb van mezelf al vrij lange wimpers, waardoor sommige valse lashes korter zijn dan mijn eigen wimpers. Dat geeft natuurlijk niet het mooiste effect. De Kruidvat lashes zijn allemaal langer dan mijn eigen wimpers, waardoor je echt het gewenste effect krijgt. Daarnaast zijn de Kruidvat lashes erg breed, waardoor het voor veel formaat ogen geschikt zal zijn. Ik heb er aan de buitenzijde een stukje af geknipt, om het zo perfect te laten passen! Verder hebben de lashes geen harde buitenranden. Wel zo fijn voor de tere huid bij je ogen!

Bij alle lashes zit wimperlijm. Dit is een witte lijm, die transparant wordt als het opgedroogd is. Er zit voldoende lijm in voor meer dan drie keer gebruik! Let op dat je de wimperlijm eerst een beetje laat drogen tot het sticky aanvoelt, voor je de lashes aanbrengt op de ogen. Anders kun je de wimpers niet mooi plakken. De wimpers zelf zijn heel buigzaam, waardoor je ze goed in model kunt krijgen en zo gemakkelijk aan kan brengen.

Ik vind het stuk voor stuk mooie wimpers. Als je ziet dat je voor deze prijs de wimpers wel drie keer kunt hergebruiken, is het zeker een koopje!

De Kruidvat lashes zijn verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 3,99.

Draag jij wel eens lashes? Welke vind jij het mooist?

kruidvat-lashes-review-1Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

10 reacties

Tessa 29 april 2019 - 08:01

wat een gevarieerde collectie. zelf gebruik ik ze niet omdat ik zonder bril vrij weinig zie. ze staan je erg mooi

Reply
Xariga 29 april 2019 - 11:54

Ik vindt de tweede (ben nu alweer de naam kwijt, sorry) wel mooi bij jou staan! Zelf draag ik ze nooit. Heb al genoeg wimpers van mijzelf 😉

Reply
Evelien 29 april 2019 - 19:37

Ik vind ze echt allemaal mooi! Ik zie zelf geen verschil tussen ze, maar ik ben dan ook echt een fake-eyelashes-n00b, haha. Maar de prijs is best leuk om het een keertje te proberen, zeker als je er vaker mee kunt doen!

Reply
Deb 29 april 2019 - 20:54

Ze staan je geweldig! De extra volume lashes geven echt een prachtig doll eye effect. Ik ben helaas te onhandig voor valse wimpers en ik voel ze ook de hele dag zitten waardoor ik me er helemaal gek aan irriteer hihi. Ik kijk er dus liever naar bij anderen 😊.

Reply
Manon 30 april 2019 - 18:17

De Intense lashes vind ik het mooist!

Reply
Manon 30 april 2019 - 18:53

Staat erg goed leuk zo’n diversiteit aan lashes.

Reply
Sonja 30 april 2019 - 19:55

Zien er echt heel gaaf uit, nu moet ik nog leren zoiets aan te brengen! 😜

Reply
Marcelina de Boer - Walma 1 mei 2019 - 16:29

Die laatste zijn wel heel gaaf hoor! Ik gebruik zelf geen false lashes momenteel, maar ik vind het bij anderen altijd mooi staan!

Reply
Deborah 2 mei 2019 - 21:20

wauw, ik vind ze allemaal echt heel erg mooi. Zou niet weten hoe het aanvoelt om dit soort valse wimpers op te hebben. Ik denk dat ik alleen al een halve avond kwijt ben om die dingen aan te brengen hahaha.

Reply
Caroline 3 mei 2019 - 10:40

Ze zien er heel mooi uit. De natural spreekt mij het meeste aan. Het aanbrengen lijkt me wel een beetje ingewikkeld.

Reply

Plaats een reactie