Kruidvat Lash Define skinny mascara review

door Daphne - verdraaid mooi
kruidvat lash define skinny mascara review-2

Een mascara staat of valt met de vorm en dikte van de borstel. De nieuwste mascara van Kruidvat heeft een extreem skinny borsteltje, maar maakt alsnog veel beloftes. Ik ben eerlijk gezegd sceptisch of dit borsteltje kan werken, maar ik ga het natuurlijk voor je testen. Daarom lees je hier de Kruidvat Lash Define skinny mascara review.

kruidvat lash define skinny mascara review

De foto’s laten het al aan je zien. Niet alleen de huls is erg smal, maar ook het borsteltje is extreem dun! Qua lengte is hij trouwens wel normaal. Daarom lijkt dit borsteltje me vooral geschikt en handig voor de onderste wimperhaartjes, maar of het ook veel kan doen met de bovenste wimperharen…

kruidvat lash define skinny mascara review-1

Look & review Kruidvat Lash Define skinny mascara

Volgens Kruidvat omhult dit borsteltje zelfs de dunste en kortste wimperhaartjes nauwkeurig voor perfect gedefinieerde wimpers. Ook zou het je wimpers verlengen en voller maken en perfect zijn voor je no-make-up-look. Daarnaast zou de mascara niet klonten en intens zwart zijn.

Hieronder zie je twee foto’s. Normaal gezien vind je hier ook de foto’s zonder mascara, maar ik denk dat je ondertussen wel weet hoe mijn wimpers er zonder mascara uit zien. Zo niet, kijk dan bijvoorbeeld de review over de andere Kruidvat mascara nog even terug.

kruidvat lash define skinny mascara review-look-1 kruidvat lash define skinny mascara review-look

Ik had alles verwacht, maar niet dit: ik ben razend enthousiast over deze mascara! Wat een topper! Het separeert mijn wimpers mooi en pakt ook echt alle haren mee. Daarom creëer je nog sneller dat volumineuze effect. Daarnaast hoef je niet bang te zijn dat je hele ogen onder de mascara zit, want door het extreem dunne borsteltje kun je overal met het grootste gemak bij. Dus stempelen is verleden tijd! Bij mijn bovenste wimpers omhul ik ze vaak van beide kanten met mascara, zodat alles mooi zwart is. Dit krijg je bij de normale borsteltjes niet voor elkaar bij de onderste wimpers, maar natuurlijk met dit borsteltje wel! Daarom heb ik nog nooit zo snel, gemakkelijk en mooi mijn onderste wimperharen kunnen omhullen met mascara. Ik was enorm sceptisch, maar dat bleek nergens op te slaan. Deze mascara moet je namelijk hebben!

kruidvat lash define skinny mascara review-look-2

De Kruidvat Lash Define skinny mascara is verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 2,99. Benieuwd naar de andere reviews van Kruidvat make-up, klik dan hier.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

14 reacties

bychristiana 15 mei 2020 - 08:08

Normaal ben ik niet zo’n fan van mascara met zo’n dun borsteltje, nu ben ik er toch wel benieuwd naar geworden door jouw enthousiaste review. Mijn huidige mascara is bijna op, misschien ga ik deze eens proberen.

Reply
VWillemse 15 mei 2020 - 10:37

Ik heb al eerdere ervaringen met z’on dun borsteltje , en toen was ik razend enthousiast.
Ben dus ook heel benieuwd naar deze (budget) variant.

Reply
Rachel Kromdijk 15 mei 2020 - 11:40

Zelf vind ik zo’n smal borsteltje enorm lastig. Er zit vaak teveel product op waardoor je dat dikke effect creëert.

Reply
Bettie 15 mei 2020 - 14:10

Oh wauw, ik dacht ook zo’n klein smal borsteltje kan toch geen groot verschil maken. Maar dit ziet er veel beloven uit. Ik ben toevallig nog op zoek naar een nieuwe mascara dus ga zeker even kijken naar deze.

Reply
Tessa 15 mei 2020 - 16:34

Wow dat ziet er goed uit!!!

Reply
Natascha - Beautyopinie 16 mei 2020 - 14:57

Ik ben echt mega kritisch op deze collectie haha maar hier hoor ik echt alleen maar goede verhalen over! Ziet er veelbelovend uit.

Reply
Sonja 16 mei 2020 - 18:37

Heel benieuwd naar deze mascara. Volgende keer bij Kruidvat maar meenemen. Ik ben trouwens fan van je lippenstift. Mag ik vragen welke dit is?

Reply
Daphne - verdraaid mooi 16 mei 2020 - 18:44

Leuk! 😘 Ja natuurlijk, dat is de Clinique nr. 13 Love Pop.

Reply
Elke 16 mei 2020 - 21:42

Ben er nu echt benieuwd naar geworden!
Wat zit je make-up mooi trouwens ♡

Reply
Tara 17 mei 2020 - 00:08

Wauw, voor die prijs ga ik hem zeker even proberen!

Reply
Deb 17 mei 2020 - 17:51

Heel mooi resultaat en inderdaad onverwacht. Verrassend. Zelf heb ik geen goede ervaringen met borsteltjes met weinig en korte haartjes.

Reply
Mariska 17 mei 2020 - 19:20

Dit ziet er op zich wel heel goed uit ja, had dat niet verwacht!

Reply
a 4 juni 2020 - 18:26

zo te zien heb ik laatst de verkeerde keuze bij de kruidvat gemaakt, heb de maxx drama gekocht.
Maar ben nu enorm benieuwd naar deze want Kiko heeft de Maxi Mod mascara en die is mijn favo voor “droge” dagen want hij loopt wel snel uit maar heeft ook een dun borsteltje en pakt echt elk wimpertje!

Reply
Daphne - verdraaid mooi 5 juni 2020 - 21:22

Die heb ik inderdaad ook getest, maar deze variant vind ik veel beter! Ik heb er bij de skinny mascara geen last van dat het uitloopt, maar dat ligt ook aan de vetheid van je huid.

Reply

Plaats een reactie