Kruidvat Lash Booster review

door Daphne - verdraaid mooi
Kruidvat-Lash-Booster-review-3

Ken je dat fantastische wimperserum van Kruidvat nog dat je wimpers lang en vol maakte, zonder dat je de hoofdprijs moest betalen? Helaas moest dat product uit het assortiment, maar gelukkig is Kruidvat terug met een nieuw serum. Even goedkoop én veilig voor iedereen. Of het ook even goed is, heb ik getest. Daarom lees je hier de Kruidvat Lash Booster review. Wie wilt er nou geen lange en volle wimpers?

Kruidvat-Lash-Booster-review-1

Ingrediënten Kruidvat Lash Booster

De lash booster bevat een actief 3-peptidencomplex en hyaluronzuur. De 3-peptidencomplex bestaat uit pentapeptide-17 die de keratine-aanmaak stimuleert, hexapeptide-16 die de werking versterkt in combinatie met de pentapeptide-17 en tetrapeptide, dat is een 3D-wimperversterker. Het hyaluronzuur zorgt voor een hydraterende werking en verbetert en versterkt de haarstructuur van de wimpers.

Kruidvat-Lash-Booster-ingredienten

Verder is het wimperserum verrijkt met biotine en allantoïne voor herstel van de natuurlijke glans. Het heeft een milde formule dat niet in de ogen prikt. Als laatst bevat het serum extract van de klaverbloem, dat traditioneel wordt gebruikt om haarverlies te voorkomen.

Review Kruidvat Lash Booster

De lash booster heeft volgens Kruidvat binnen vier weken meetbaar en bewezen resultaat met tot wel 37% langere wimpers. Wil je een optimaal resultaat, dan gebruik je dit serum 16 weken, eenmaal per dag op gereinigde ogen voor het slapengaan. Dit doe je door een dun lijntje langs je bovenste wimperlijn te zetten, net zoals een eyeliner. Als je na de volledige kuur het effect wilt behouden, dan gebruik je het serum drie tot vier keer per week.

Kruidvat-Lash-Booster-review

Ik heb het al eens eerder verteld, maar mijn wimpers maken of breken mijn look. Als ze niet goed zitten, ben ik geneigd om mijn hele make-up eraf te halen en overnieuw te beginnen. Bluf? Nee hoor, ik heb het al meer dan eens gedaan. Een wimperserum zorgt voor langere, dikkere en vollere wimpers met als gevolg dat mijn wimpers dus echt beter te steilen zijn. Ik heb heel weinig een ‘bad lash day’ meer en dat is fijn voor mij en mijn omgeving haha.

Kruidvat-Lash-Booster-review-5

Ik begin niet helemaal bij nul, want toen het eerste wimperserum van Kruidvat uit het assortiment ging, ben ik overgestapt op een andere, véél duurdere variant. Niet zo fijn voor mijn portemonnee, maar ik wilde niet weer terug naar mijn oude wimpers. Goede, mooie en lange wimpers wennen namelijk erg snel. Bij de duurdere variant merkte ik dat mijn wimpers wel voller waren, maar niet per se écht lengte gaven. Vanuit daar stapte ik vier weken geleden over naar de Kruidvat Lash Booster en wat een verschil! De lengte is weer terug! Echt heel fijn, niet alleen voor mijn wimpers, maar ook voor mijn portemonnee. Ik heb aan de uiteinden zelfs wat lengte van de wimpers geknipt, omdat ze tegen mijn zonnebril aan kwamen haha. Ik ben benieuwd naar het effect over twaalf weken, maar na de eerste vier weken heeft Kruidvat haar beloftes al waargemaakt!

Kruidvat-Lash-Booster-review-4

De lash booster is oftalmologisch en dermatologisch goedgekeurd en is vegan en ongeparfumeerd.

De Kruidvat Lash Booster is verkrijgbaar bij Kruidvat en op Kruidvat.nl voor € 9,99.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

15 reacties

Samantha 16 december 2019 - 09:14

Interessant product! Ik had ‘m al ’n paar keer zien staan, maar nog nooit het idee gehad ‘m mee te nemen. Denk dat ik ‘m nu toch maar ga halen en kijken of t bij mij ook resultaat geeft! Fijn zo’n review!

Reply
Tessa 16 december 2019 - 10:16

Dit klinkt veelbelovend. Het is denk ik niet echt geschikt voor mij: ik zie heel slecht zonder bril, dus aanbrengen zal dan echt een ramp worden

Reply
Sonja 16 december 2019 - 10:19

Ik heb hem in de test. Dus ben benieuwd!

Reply
Mariska 16 december 2019 - 12:15

Ik ben hem nog niet aan het testen maar ben nu wel erg benieuwd geworden 🙂

Reply
Babs 16 december 2019 - 12:20

Wat goed dat deze werkt! Je hebt inderdaad heel dure lash boosters maar als deze zo goed werkt is de keuze snel gemaakt! Kruidvat it is!

Reply
FabulousHeidi 17 december 2019 - 13:00

Ow wauw dit klinkt goed! Ik vergeet de serums altijd op te doen, maar als ik je verhaal zo lees dan is het een must! Ik wil namelijk ook op dat punt komen dat ik ze moet knippen hihi.

Reply
Fleur 17 december 2019 - 21:59

Deze kan en zal niet werken, want het bevat niet de juiste ingrediënten. Isopropyl Closprostenate is the way to go, niet deze ingrediënten.
Weggegooid geld, jammer hoor.

Reply
Daphne - verdraaid mooi 17 december 2019 - 22:39

Jammer dat jij die ervaring hebt. Ik ben het alleen zeker niet met je eens en mijn wimpers zijn het bewijs. Niet alleen mijn wimpers trouwens, maar gelukkig nog van andere meiden! Dus geen weggegooid geld, maar geld besparen door voor dit serum te kiezen in plaats van een heel duur serum.

Reply
Myriam 12 februari 2020 - 08:56

Ik gebruik het sinds mid december elke avond, nul verandering in lengte of dikte! Spijtig maar ja, voor de prijs was het de moeite waard om te proberen ……

Reply
Lili 4 april 2020 - 01:23

Ik ook na 2maand elke dag. Geen resultaten.

Reply
Miek 13 februari 2020 - 15:27

Bij mij ook geen enkele verandering te zien helaas! Ik gebruik het ook sinds begin december trouw elke avond. Ik ga op zoek naar 1 die wel werkt, dan maar wat meer betalen.

Reply
@ 18 februari 2020 - 13:08

lashbooster op 6 dec.2019 gekregen van “sinterklaas”… praktisch elke avond opgestreken maar nu na bijna 3 maanden flesje leeg en geen enkel verschil te zien..niet meer kopen sinterklaas!!

Reply
S 26 april 2020 - 12:54

Hier ook, de eerste werkte perfect, dit is zooi.

Reply
Daphne - verdraaid mooi 26 april 2020 - 13:00

Wat jammer dat dit serum niet voor iedereen werkt! Ik kan niet verklaren waar dat aan ligt, maar gelukkig werkt het bij mij nog steeds goed. Ik gebruik het nog steeds iedere avond.

Reply
Sophie 19 april 2024 - 11:38

Hoi zit er prostaglandine in? Dit schijnt heel gevaarlijk te zijn

Reply

Plaats een reactie