Kruidvat koffiescrubs en douchemousse review

door Daphne - verdraaid mooi
kruidvat-koffiescrub-review-kruidvat-koffiescrub-douche-mousse-review

Van je gewone douchebeurt kun je een verwenmoment maken met verschillende fijne producten. Ik ga kijken of ik dit kan creëren met drie verschillende Kruidvat koffiescrubs, namelijk scrubs verrijkt met amandelolie, kokosnootolie en pepermunt. Daarnaast test ik gelijk de Kruidvat milk & honey douchemousse.

Kruidvat koffiescrubs review

Kruidvat heeft in totaal vier verschillende soorten koffiescrubs, namelijk met vanille, amandelolie, kokosnootolie en pepermunt. Ik ga de laatste drie testen. Alle drie hebben ze hun eigen, unieke doel wat ze met de huid doen. Wel hebben ze allemaal gemeen met elkaar dat ze door de mix van koffie uit biologische koffiebonen en zeezout, dode huidcellen verwijderen en de huid verzorgen. Door het masseren van de huid met de scrub, zorg je ook voor een goede doorbloeding en geniet je van de verstevigende werking. Dat is alvast mooi meegenomen! kruidvat-koffiescrub-reviewHoe vrolijk zijn de verpakkingen? Ik vind ze enorm leuk en fleurig door de kleuren en de opdruk.

Kruidvat Amandelolie Koffiescrub

De Kruidvat Amandelolie Koffiescrub heeft de zachte eigenschappen van amandelolie. Na het douchen zou de huid door deze scrub soepel aanvoelen door de achtergebleven olie met amandelaroma.Kruidvat-amandelolie-koffiescrub-review

Deze scrub ruikt naar mierzoete koffie met een sterke amandelgeur. De hele badkamer was ermee omhuld! Toch ruik je door de amandelgeur ook goed de geur van koffie. De huid voelt na het scrubben heerlijk zacht aan. Daarnaast laat het een licht geoliede huid achter.

Kruidvat-amandelolie-koffiescrub-review-1De Kruidvat amandelolie koffiescrub is te koop voor € 0,99.

Kruidvat Pepermunt Koffiescrub

De Kruidvat Pepermunt Koffiescrub zou je een frisse boost geven tijdens het douchen. Na het douchen zou de huid door deze scrub weer fris en energiek aanvoelen door de achtergebleven olie met mintaroma.

Kruidvat-pepermunt-koffiescrub-review-1De scrub ruikt naar hele frisse muntkoffie. Eigenlijk alsof je koffie drinkt met een kauwgompje in je mond. Het klinkt gek, maar dit omschrijft de geur het beste.

Waar in het zakje de muntgeur het meest uitstijgt, is dat tijdens het douchen eigenlijk vooral de koffiegeur. Toch voelt mijn huid na het scrubben fris en zacht aan. Je merkt dat het een olielaagje achterlaat op de huid. Hierdoor voelt de huid nog zachter aan.

Kruidvat-pepermunt-koffiescrub-review

De Kruidvat pepermunt koffiescrub is te koop voor € 0,99.

Kruidvat Kokosolie Koffiescrub

De Kruidvat Kokosolie Koffiescrub zou je huid een tropisch gevoel geven tijdens het douchen. Na het douchen zou de huid glad aanvoelen en een licht tropische geur krijgen door de achtergebleven olie met kokosaroma.

Kruidvat-kokosolie-koffiescrub-review

Dit is de enige koffiescrub, waarbij de geur van kokos overheerst ten opzichte van de koffie. Ook tijdens het douchen. De geur van kokos geeft mij een tropisch gevoel en ik krijg zin om de net geschubde benen bloot te stellen aan de zon! Deze scrub laat weer een zacht laagje olie achter, waardoor de huid lekker zacht aanvoelt.

Kruidvat-kokosolie-koffiescrub-review-1

De Kruidvat kokosolie koffiescrub is te te koop voor € 0,99.

Kruidvat koffiescrubs review

Al deze koffiescrubs bevatten losse scrubdeeltjes, zonder dat het vermengd is door een vloeistof. Je vermengt het simpelweg met water op bijvoorbeeld je washandje en je kan aan de slag met scrubben! Je kunt meerdere keren met één verpakking doen. Doordat het puur scrubdeeltjes zijn en verder geen vloeistof, is het duurzaam in gebruik. Even een elastiekje rond de verpakking en je kunt het gemakkelijk bewaren tot de volgende scrubbeurt.

De scrubdeeltjes zijn vrij grof, waardoor je gemakkelijk en snel de huid goed kan scrubben. Je hebt snel een hele zachte huid, ook mede door de olie. Als je een hele gevoelige huid hebt, dan raad ik je aan wat rustiger en zachter over de huid te gaan om af te tasten wat jouw huid aankan. Mijn huid kan het goed aan en ik vind alle koffiescrubs heerlijk in gebruik. Zeker voor een dagje zon als je zeker wilt weten dat de scrub jouw dode huidcellen te lijf gaan! Ik kan niet goed testen of deze scrub voor een goede doorbloeding zorgt, maar dat gevoel krijg ik door de grove scrubdeeltjes zeker wel!

Kruidvat Douchemousse milk & honey review

Voor of na het scrubben wil ik de huid heerlijk reinigen met een douchemousse. Daarom ga ik de Kruidvat Douchemousse milk & honey testen. Deze is verrijkt met honing. Hierdoor zou het een heerlijk zachte en romige mousse zijn die geschikt is voor de droge huid.Kruidvat-douche-mousse-milk-honey-review-2

De verpakking en opdruk is simpel, maar helder. De mousse komt gemakkelijk uit de flacon, schuimt erg goed en voelt direct erg licht aan. De geur is lichtzoet en het is een luchtige geur.

Ik vind het een prettig product om mezelf mee te reinigen. Door de luchtige textuur, glijdt het als het ware over de huid. Het laat een friszoete geur achter, die zeker niet overheersend is.

Kruidvat-douche-mousse-milk-honey-review

De Kruidvat Douchemousse milk & honey is te koop voor € 2,49.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie