Kruidvat Infallible Flicks glossy eyeliner review

door Daphne - verdraaid mooi
kruidvat infallible flicks glossy eyeliner pen review-2

Geen ooglook zonder eyeliner, als je het mij vraagt. Het maakt je look en je uitstraling net wat krachtiger en ik houd er simpelweg ook gewoon van. Kruidvat komt bij haar eigen make-up lijn met twee nieuwe eyeliners: een matte en glanzende versie. Ik ga de laatstgenoemde testen en daarom lees je hier de Kruidvat Infallible Flicks glossy eyeliner review.

kruidvat infallible flicks glossy eyeliner pen review

De glanzende variant van de eyeliner herken je aan het glanzende omhulsel. De matte variant heeft, je raadt het al, een mat omhulsel. Verder sluit en open je de eyeliner met een krachtige klikdop. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je die snel verliest in je toilettas.

kruidvat infallible flicks glossy eyeliner pen review-1

De eyeliner loopt van breed naar smal. Precies wat je nodig hebt om zowel dunne, precisielijntjes als wat dikkere lijnen te zetten.

kruidvat infallible flicks glossy eyeliner pen swatch review

Hierboven zie je twee swatches. Hierop kun je zien dat de punt van de eyeliner heel flexibel is en je er dus gemakkelijk mee kunt werken.

Look & review Kruidvat Infallible Flicks glossy eyeliner

Volgens Kruidvat ga je met deze eyeliner voor maximale precisie en een intense look. De dunne en flexibele kalligrafiepunt zou je verzekeren van een vloeiende lijn en een glanzende glamourlook die tot 12 uur lang houdt. Verder is de eyeliner smudgeproof, vrij van klontjes en oftalmologisch goedgekeurd.

kruidvat infallible flicks glossy eyeliner pen review-look

De oogschaduw die je bij deze look ziet, is de Kruidvat Days Like This Nude eye shadow palette.

De eyeliner heeft inderdaad een glansje, die gelukkig wel vrij subtiel is. De eyeliner hoeft voor mij namelijk niet de overhand te krijgen ten opzichte van mijn verdere ooglook. Daarnaast klont de eyeliner inderdaad niet zoals Kruidvat belooft, al heb ik eerlijk gezegd nog nooit gehad dat een eyeliner dat wel deed. Dat heb je misschien meer bij de echt vloeibare eyeliners in een potje. Door de flexibele punt kun je zelf kiezen wat voor lijn je het mooist vindt: dun, of dik. Ik houd ervan om eerst een soort stempel te zetten als wing en vanuit daar de rest van de eyeliner aan te brengen. Die loopt vanaf de buitenkant gezien van dik naar dun. Ik gebruik dus beide opties. Alleen is de eyeliner niet pikzwart. Ik zou het eerder omschrijven als grijszwart. Niet erg, want over de pigmentatie maakt Kruidvat geen beloftes, maar ik wilde het er wel even bij vermelden. Verder heb ik het idee dat de eyeliner na een paar keer gebruiken al wat meer ‘op’ is. Ik moest namelijk al vrij snel over dezelfde plekken heen om nog effect te krijgen. Daarom is het voor mij geen favoriet.

De Kruidvat Infallible Flicks glossy eyeliner is verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 2,79. Benieuwd naar de andere reviews van Kruidvat make-up, klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

Deb 21 augustus 2020 - 21:45

Jammer dat ie niet helemaal zwart is, dat heeft toch wel mijn voorkeur of het moet een totaal andere kleur zijn zoals bruin of blauw. Ik gebruik de laatste tijd meer oogpotloden gewoon omdat ik dat sneller kan. Met een eyeliner lukt het me soms niet in 1x om het helemaal goed te doen. Vind jouw ooglook weer heel mooi.. die skills van jou zijn echt om jaloers op te worden!

Reply
Nicky 22 augustus 2020 - 07:57

Wat jammer dat het niet helemaal zwart is en ook nog eens snel opraakt. Overslaan dus. Jouw complete ooglook is wel weer heel prachtig.

Reply

Plaats een reactie