Kruidvat High Gloss Nail Color review

door Daphne - verdraaid mooi

Met de uitbreiding van het make-up assortiment, heeft Kruidvat ook heel wat nieuwe tinten nagellak aan haar make-up assortiment toegevoegd. Ik laat je één van die tinten zien (die inmiddels alweer online niet meer verkrijgbaar is🙈) en vertel je wat ik ervan vind. Daarom lees je hier de Kruidvat High Gloss Nail Color review met de swatch van de tint 210 Olive Garden.

kruidvat high gloss nail color nagellak review

De formule van de nagellak bestaat voor 77% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waarvan 83% ook van biologische oorsprong is. Onder meer aardappel, tarwe en suikerriet uit plantaardige biomassa vervangen de conventionele oplosmiddelen, weekmakers en nitrocellulose. Dat verkleint de ecologische voetafdruk aanzienlijk. Verder bevat het biokeramisch poeder van marine-oorsprong, is het rijk aan mineralen (calcium en magnesium) en sporenelementen om je nagels te versterken en nagellak langdurig te dragen.

kruidvat high gloss nail color nagellak review kwastje

De nagellak geeft een super glanzende finish en blijft lang mooi. Uit een onafhankelijke test blijkt dat na zes dagen de nagellak nog voor 96,7% intact is. Normaal gezien heeft een standaard longlasting nagellak een gemiddelde score van 90%.

Het kwastje is lekker breed en heeft een afgerond uiteinde, waardoor je de kleur gemakkelijk en egaal aanbrengt op je nagels.

Swatch & review Kruidvat High Gloss Nail Color

kruidvat high gloss nail color swatch 210 olive garden review

Olive Garden is een prachtige olijfgroene kleur en is perfect voor de herfst en winter. Na één laagje heb je al een mooie dekking, maar bij twee dunne laagjes heb je gegarandeerd een egale, volledig dekkende tint. Daarnaast droogt de tint redelijk snel en blijft het inderdaad echt goed op je nagels zitten. Natuurlijk ligt het er wel aan wat je met je nagels doet en dus hoeveel ze te verduren krijgen. 

De Kruidvat High Gloss Nail Color is verkrijgbaar in verschillende tinten voor € 3,49. Kruidvat make-up is verkrijgbaar in de filialen en online op kruidvat.nl. Het merk is cruelty free en vegan. Bekijk ook de andere Kruidvat make-up reviews.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie