Kruidvat Great Lengths | Sneak Peek

door Daphne - verdraaid mooi
kruidvat-great-lengths

Kruidvat vernieuwt het design van een groot deel van haar haircare en hairstyling gamma. Daarnaast komt het merk met drie nieuwe haarproducten die extra verzorging bieden voor lang en beschadigd haar. Met een shampoo, crèmespoeling en een voedend haarmasker ga je het nieuwe jaar in met een glanzende haardos.

kruidvat-great-lengths-shampoo-cremespoeling
Kruidvat Shampoo & Crèmespoeling Great Lenghts – € 1,29 – € 1,69
Deze shampoo & crèmespoeling versterken lang haar dat kwetsbaar is voor haarbreuk en gespleten haarpunten. Een intensief voedend complex van keratine, tarweproteïne en provitamine B5 versterkt en herstelt dunner wordende haarlengtes. Dankzij de crèmespoeling wordt het haar makkelijk doorkambaar en zowel de shampoo als de crèmespoeling zorgen voor krachtiger haar met zichtbaar gezonde lengtes en punten vol levendigheid.kruidvat-great-lengths-haarmasker Kruidvat Haarmasker Great Lengths – € 2,99
Het haarmasker is een intensief voedend masker dat de structuur van lang haar versterkt. Hierdoor breekt het haar minder snel af en behoren gespleten haarpunten tot het verleden. Het masker bestaat net als de shampoo en conditioner uit een combinatie van keratine, tarweproteïne en provitamine B5 en heeft daarnaast ook een toevoeging van castorolie voor extra hydratatie. Het haar gaat extra glanzen en krijgt meer volume.kruidvat-exotic-experience-flower-flirt-droogshampoo

Kruidvat Droogshampoo Flower Flirt & Exotic Experience – € 2,69
Dit item geeft je haar direct een frisse look met enerzijds de verleidelijke bloemengeur van de Flower Flirt variant en anderzijds de tropische geur bij de Exotic Experience variant. Maakt het haar gemakkelijk te stylen met meer volume. De formule neemt het vet op en houdt het haar licht en luchtig waardoor het schoon en fris aanvoelt. Kruidvat droogshampoo is snel en gemakkelijk zonder water te gebruiken.

Alle haarproducten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij alle Kruidvat filialen en op kruidvat.nl

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

1 reactie

gea 3 november 2019 - 21:44

Wat fijn dat ze nu van hen eigenmerk ook deze producten hebben. Ik zal zeker langs de kruidvat om wat te halen.

Reply

Plaats een reactie