Kruidvat Gorgeous Glow Illuminating face drops review

door Daphne - verdraaid mooi
kruidvat gorgeous glow illuminating face drops review

De lente is officieel begonnen, het zonnetje komt weer steeds meer tevoorschijn en daarom kan een mooie glow op je huid zeker niet ontbreken! Kruidvat beauty heroes komt met haar nieuwe make-up lijn met vier prachtige face drops die je huid hopelijk laat stralen. Ik ontving twee tinten die ik ga testen. Daarom lees je hier de Kruidvat Gorgeous Glow Illuminating face drops review.

kruidvat gorgeous glow illuminating face drops review-2

De face drops zitten in een tube, waardoor je niet alleen hygiënisch te werk kunt gaan, maar het product ook goed kan doseren. Aan het uiteinde zit een unieke dropper applicator. De draaidop zorgt ervoor dat je niet het gevaar loopt dat heel je toilettas onder de glow zit. De kleur van de glow producten kun je al aan de buitenkant zien. Heb je dus net als ik meerdere tinten, dan kun je ze gemakkelijk uit elkaar houden.

kruidvat gorgeous glow illuminating face drops review-1

De lijn bestaat uit de tinten 010 Cool White, 020 Fine Rose, 030 Soft Gold en 040 Warm Bronze. In deze review zie je de 020 Fine Rose en 040 Warm Bronze. Hieronder zie je de swatches.

kruidvat gorgeous glow illuminating face drops swatch review

Niet heel logisch, maar links zie je 040 Warm Bronze en rechts zie je 020 Fine Rose. Eerst zie je de harde swatch van de tinten en daarnaast de geblende variant. De zon scheen net op de swatches en daarom kun je de glans erg goed zien. Warm Bronze heeft een combinatie van zilveren en gouden glitters dat zorgt voor een bijzonder effect. Fine Roze bevat juist koelere zilveren en paarse glitters.

Review Kruidvat Gorgeous Glow Illuminating face drops

Volgens Kruidvat geven de face drops je huid een prachtige gloed door de sterk gepigmenteerde, vloeibare highlighter. Daarnaast zorgen ze voor een prachtige glans en een gezonde, frisse uitstraling. De dropper applicator zou ervoor zorgen dat je de druppels heel nauwkeurig aan kunt brengen. Wel goed schudden voor gebruik!

Je kunt de face drops op twee manieren gebruiken. Je brengt het solo aan op je gezicht voor een intens effect op bijvoorbeeld je jukbeenderen en onder wenkbrauwen. Of je mengt een paar druppels met je dagcrème en/of foundation voor een overall glow effect. Op de foto’s hieronder bracht ik 020 Fine Rose aan op de jukbeenderen.

kruidvat gorgeous glow illuminating face drops review-look

Helaas was het zonnetje net niet te zien en daarom komt de intensiteit niet goed over op beeld, terwijl die zeker aanwezig was! Ik bracht de druppels aan met mijn vingers, waardoor het in de huid smolt. Breng niet gelijk teveel aan, want anders ga je snel vlekken en wordt het resultaat er niet mooier op. Wil je de intensiteit opbouwen, zorg er dan voor dat je even wacht voor je nog een laagje aanbrengt. Zeker als je er al foundation onder aangebracht hebt. De donkerdere tint 040 Warm Bronze is voor mij te donker om solo aan te brengen, maar geeft wel een mooi effect als je het mengt met je foundation voor een zomerse gloed. Persoonlijk vind ik dat ook het mooist én het snelst werken om de face drops te gebruiken over je gezicht in combinatie met een foundation. Een poeder highlighter werkt voor mij namelijk simpelweg een stuk sneller en gebruik ik daarom liever als ik één zone wil oplichten. Beide opties kan, dus het is maar net waar jij je voorkeur aan geeft.

De Kruidvat Gorgeous Glow Illuminating face drops zijn verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 4,59. Benieuwd naar de andere reviews van Kruidvat make-up, klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

5 reacties

bychristiana 23 maart 2020 - 09:59

Wat een super leuk product, vooral Fine rose spreekt mij aan.

Reply
Tessa 23 maart 2020 - 10:06

Mooi effect, zelf gebruik ik liever poeders. Ik knoei altijd onwijs met vloeibare highlighters

Reply
Natascha - Beautyopinie 23 maart 2020 - 11:52

Morgen krijg ik mijn bestelling binnen en kan niet wachten 😉 Ik heb een andere kleur besteld en ben er erg benieuwd naar.

Reply
Rachel Kromdijk 23 maart 2020 - 17:05

Wauw wat een prachtig effect zeg, ziet er super uit!

Reply
Kelly 19 december 2021 - 20:53

Deze glow drops zijn volgens mij afgeleid van JLo beauty – Rhat starfilter in an instant complexxion booster! Was hier naar op zoek maar helaas in nEderland niet te verkrijgen. Toen kwam ik deze tegen bij Kruidvat en qua kleuren en effect lijken ze erg op die van Jlo beauty! Top ik heb ze alle 4 en ik gebruik ze zoals JLo in dit filmje laat zien https://www.nsmbl.nl/jennifer-lopez-highlighter-hack/

Reply

Plaats een reactie