Kruidvat For Men Six Pro scheerapparaat review

door Daphne - verdraaid mooi
kruidvat for men six pro scheerapparaat review-4

Mijn vriend is jaren geleden overgestapt van een scheerapparaat van een A-merk naar het Kruidvat For Men Six scheerapparaat. Na heel wat jaartjes trouwe dienst, werd het toch echt tijd om het oude scheerapparaat in te ruilen voor een nieuwe. Toen ik online op kruidvat.nl voor mijn vriend op zoek ging naar een nieuw apparaat, zag ik dat de drogisterij net een nieuwe variant uitgebracht had. Speciaal voor de gevoelige huid, precies wat mijn vriend nodig heeft. Hij testte het en zijn mening lees je hier in de Kruidvat For Men Six Pro scheerapparaat review.

kruidvat for men six pro scheerapparaat review-2

Het scheermes zorgt voor een optimale scheerervaring en perfecte afwerking voor de gevoelige huid.

kruidvat for men six pro scheerapparaat review-3

Waar het oude Six apparaat alleen naar boven en beneden kon buigen, kan de Six Pro ook naar links en rechts meebuigen. Die rotatie technologie zorgt ervoor dat de scheerkop de contouren van het gezicht volgt. Zo heb je minder scheerbeweging nodig en ontstaat er minder huidirritatie.

kruidvat for men six pro scheerapparaat review-1

Je hebt in totaal zes mesjes, waarvan er één aan de achterkant zit voor het fijne millimeterwerk. De lubastrip (het gele stripje) is verrijkt met aloë vera en vitamine E, die de huid tijdens het scheren beschermt.

kruidvat for men six pro scheerapparaat review-5

Passen de mesjes van de oude Six?

Voorlopig zijn er geen speciale scheermesjes verkrijgbaar voor dit apparaat. Daarom was het een onwijze zoektocht of de ‘oude’ mesjes van het Six apparaat ook geschikt waren voor de Six Pro. Zowel in de winkel als de online klantenservice kon ons geen duidelijkheid geven en daarom hebben we het zelf getest. Qua look zien ze er net wat anders uit, maar er zitten evenveel mesjes op. Het meest belangrijk is natuurlijk of de houder hetzelfde is en dat is het! Je kunt dus gerust de oude mesjes opmaken met dit nieuwe apparaat. Of er daadwerkelijk ook nieuwe mesjes komen, zal afwachten zijn.

kruidvat for men six pro scheerapparaat review

Waar het oude scheerapparaat in een volledige houder zat, heb je bij deze variant puur een beschermkop voor het beschermen van je mesjes. Die plastic beschermkop past dan weer niet op de oude mesjes, omdat die smaller en dikker zijn. Het nieuwe scheerapparaat past ook niet in de oude houder.

Review Kruidvat For Men Six Pro scheerapparaat

Mijn vriend is erg blij met dit nieuwe apparaat. Het volgt meer zijn gezichtsvormen, wat bijdraagt aan een glad scheerresultaat en minder irritatie. Dat komt voornamelijk ook omdat je minder vaak over één zone van de huid moet gaan. De oude en nieuwe mesjes voelen gelijk in gebruik, alleen de rotatietechnologie is een erg groot pluspunt ten opzichte van het oude apparaat. Een blijvertje dus!

Het Kruidvat For Men Six Pro scheerapparaat is verkrijgbaar bij Kruidvat en kost €6,99.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

4 reacties

Rachel Kromdijk 19 mei 2020 - 11:42

Ziet eruit als een prachtig scheermesje, mijn man heeft altijd een scheerapparaat gebruikt, maar gebruikt sinds een aantal weken een scheermesje!

Reply
R. Engelen 7 augustus 2021 - 00:27

Vandaag ook naar dit scheersysteem gekeken. Snap echter niet, dat als ze een nieuw scheersysteem op de markt brengen met daarin ook een nieuw mesje (met de gele lubastrip) deze mesjes vervolgens niet verkrijgbaar zijn bij het Kruidvat.
Hoe dan!!!

Reply
Peter 30 november 2021 - 12:28

De nieuwe mesjes blijven niet zitten op de houder en vliegen er constant af.
De kwaliteit is verder goed , maar op deze manier stap ik naar een ander merk als dit niet word verbeterd.

Reply
Marlies 19 maart 2023 - 12:39

Heb gister voor mijn man het nieuwe apparaat gekocht met de draaikop. Ze verzekerde mij dat de oude mesjes er ook op paste, maar niets is minder waar. Het mesje vliegt er bij iedere uithaal steeds vanaf. Het is toch ongelooflijk dat als ze een nieuw apparaat op de markt brengen er geen nieuwe mesjes komen. Het nieuwe apparaat met de draaikop is super en er zit 1 mesje op, maar als dat mesje bot is beland het apparaat in de la en daar is zelfs €6.99 te duur voor. Erg jammer dit

Reply

Plaats een reactie