Kruidvat Flawless Finish transculent glow setting powder review

door Daphne - verdraaid mooi
kruidvat flawless finish transculent glow setting powder review-2

Ik houd van een natuurlijke, frisse look met een subtiele glow. Daarom poeder ik vrijwel nooit mijn gezicht af, omdat je huid dan juist gematteerd wordt. Afpoederen en toch een mooie glow behouden? Met de nieuwe Kruidvat glowy setting powder zou het lukken! Daarom lees je hier de Kruidvat Flawless Finish Transculent Glow Setting Powder review.

kruidvat flawless finish transculent glow setting powder review

Deze setting powder is een losse poeder in een potje met draaideksel, waarbij je met gaatjes boven de poeder, het product kunt doseren. Bij het eerste gebruik zit er trouwens nog een plastic plakkertje overheen. Hierdoor komt de poeder je niet al tegemoet wanneer je het voor het eerst opent. 

kruidvat flawless finish transculent glow setting powder review-1

Op de foto hieronder zie je de poeder op mijn hand. Ik moet eerlijk zeggen dat ik schrok van de kleur en meteen dacht dat dit product niet voor mijn lichte huid geschikt zou zijn. Ondanks dat het een transculent poeder zou zijn. Toch is niets minder waar, want je blendt de kleur helemaal mooi in de huid. 

kruidvat flawless finish transculent glow setting powder review-3

Op de foto hieronder heb ik de poeder geblend in de huid. Van de kleur is niks meer te zien, maar de parelachtige glans is er zeker wel!

kruidvat flawless finish transculent glow setting powder swatch review

Look & review Kruidvat Flawless Finish transculent glow setting powder

Volgens Kruidvat zorgt de poeder ervoor dat de foundation de hele dag blijft zitten. Verder belooft het merk dat door de parelmoerpigmenten het de huid een gezonde, stralende gloed geeft en makkelijk te blenden is. Het zou je teint verhelderen, een egale look geven en geschikt zijn voor alle huidtypen en -tinten. 

Je zou de setting powder aan kunnen brengen met een make-upsponsje of poederkwast. Wil je je gezicht baken? Laat de poeder dan zo’n tien minuten zitten voor je het overtollige poeder eraf veegt.

Hieronder zie je twee foto’s van mijn gezichtshuid. Op de linkse foto heb ik puur foundation aangebracht. Daar heb ik trouwens de Kruidvat Beyond Gold oil blend glow primer onder aangebracht. Op de rechtse foto heb ik mijn gezicht afgepoederd.

kruidvat flawless finish transculent glow setting powder review look

Zie je niet veel verschil tussen beide foto’s? Top, dan heeft het product zijn werk gedaan! Ik wil namelijk die prachtige, natuurlijke glow behouden en dat zie je nog steeds terug op mijn voorhoofd en wangen. Op de foto hieronder heb ik de look afgemaakt met een bronzer en blush.

kruidvat flawless finish transculent glow setting powder review look-1

De poeders blenden heel gemakkelijk in de huid en reageren goed op de reeds aangebrachte setting powder. Ik ben heel blij dat Kruidvat niet alleen gekozen heeft voor een glowy poeder, maar ook voor een losse poeder. Persoonlijk vind ik namelijk dat dit er wat natuurlijker uitziet. Heb je zelf nou een hele vette huid die snel glimt, dan is de matte variant wellicht juist een goede oplossing voor jou. 

Ik ben echt heel blij met deze poeder. Eindelijk heb ik een poeder gevonden die mijn stralende gloed niet laat verdwijnen, maar het juist verheldert en egaliseert! Dat het geschikt zou zijn voor alle huidtinten geloof ik ook graag, want kijk maar hoe donker de poeder eigenlijk is ten opzichte van mijn huid. Voor mij is het daarom letterlijk en figuurlijk een pareltje!

De Kruidvat Flawless Finish transculent glow setting powder is verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 4,79. Benieuwd naar de andere reviews van Kruidvat make-up, klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

Rachel Kromdijk 16 maart 2020 - 13:04

Jaaaa ik vind het een mooi product, die natuurlijke glow is er ook mooi in verwerkt

Reply
Fabienne, Enjoyyourownbeauty 18 maart 2020 - 16:30

Ja! Deze is leuk. 🙂

Reply

Plaats een reactie