Kruidvat Elektrische Voetvijl review

door Daphne - verdraaid mooi
kruidvat-elektrische-voetvijl-review

Trek je zomerse muiltjes maar weer uit de kast, want de temperaturen zijn weer hoog genoeg om onze voeten te showen aan de wereld! Zijn jouw voeten al summerproof? Bij een summerproof body horen immers ook je voeten! Ik hoop mijn voeten snel summer ready te maken met de Kruidvat Elektrische Voetvijl en de Kruidvat Voetbalsem.

Kruidvat Elektrische Voetvijl review

First things first, dus ik ga starten met het reviewen van de elektrische voetvijl. Kruidvat belooft met deze vijl dat je gladde en zachte voeten krijgt, door de harde huid en eelt van je voeten te verwijderen. Ook zou het eenvoudig in gebruik zijn.

kruidvat-elektrische-voetvijl-review-1

De verpakking bevat natuurlijk de Kruidvat Elektrische Voetvijl. Daarnaast zitten er twee soorten rollers in, namelijk een grove korrel (turkoois) en een fijne korrel (roze) en een klein reinigingsborsteltje. Ook is er een beschermkapje meegeleverd, zodat je de vijl ook makkelijk mee op reis kunt nemen. De vijl werkt op batterijen en ook die zitten al bij de verpakking. Dat laatste vind ik een pluspunt, want het is me meer dan eens gebeurd dat ik iets wilde gaan gebruiken, maar er nog geen batterijen bij zaten. Heel frustrerend.

kruidvat-elektrische-voetvijl-review-4

Bij gebruik beweeg je de roller over de plekken met harde huid op de voeten. De roller met de grove korrel is voor dik eelt en de roller met de fijnere korrel verwijdert eelt en maakt de voeten zacht. De laatstgenoemde roller is vooral geschikt voor het zachter maken van de voeten na gebruik van de grove roller.

kruidvat-elektrische-voetvijl-review-2

Eerlijk gezegd heb ik met elektrische voetvijlen die werken op een batterij geen goede ervaringen. Zodra je maar een klein beetje kracht zet op je voet, stopt het apparaat met draaien. Deze voetvijl behoudt wel zijn kracht! Met deze vijl kun je in no-time je voeten eeltvrij maken. Het werkt echt snel en makkelijk. Het maakt voldoende rotaties om snel te werken en behoudt zijn kracht. Daarnaast werken beide korrels prettig. Met de grove vijl kun je al een heel glad resultaat realiseren, maar de fijnere vijl zorgt voor de finishing touch. Het enige wat ik mis aan deze vijl is dat het maar één kant op kan draaien. Hierdoor moet je je toch in gekke bochten wringen als je je hielen via twee zijden wilt behandelen. Verder is het een aanrader!

De Kruidvat Elektrische Voetvijl is te koop bij Kruidvat voor € 12,95.

Kruidvat Voetbalsem review

Ik smeer natuurlijk dagelijks mijn gezicht in, maar ook mijn voeten willen wat liefde ontvangen door ze te verzorgen met een balsem. Volgens Kruidvat houdt deze voetbalsem de voeten in goede conditie en gaat het eelt- en blaarvorming tegen. Verder maakt het de voetzolen weer zacht en soepel.

kruidvat-voetbalsem-review

Je gebruikt de voetbalsem na het wassen en drogen van de voeten. Breng wat voetbalsem aan op de voeten en masseer het licht in.

De balsem is vrij dik, waardoor het langere tijd nodig heeft om in de voeten te trekken. Ik houd daar zelf enorm van, omdat je voeten dan ook langere tijd heerlijk zacht blijven. Het heeft een zeer lichte, frisse geur die je nauwelijks echt ruikt als je je voeten ingesmeerd hebt. Kleine tip: als je sokken aantrekt na het insmeren van je voeten, dan blijven ze langere tijd zacht en krijgt het mooi de tijd om goed in te trekken. Het is een prima voetbalsem! Niks op aan te merken.kruidvat-elektrische-voetvijl-review-3

De Kruidvat Voetbalsem is te koop bij Kruidvat voor € 3,29.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

5 reacties

Tessa 15 juli 2019 - 09:16

toevallig zat ik er pas aan te denken om een eclectisch voetvijl te kopen.

Reply
Deb 15 juli 2019 - 20:15

De voetvijl lijkt me ideaal, ook fijn dat er al batterijen in zitten en dat er 2 rollers bij zitten. Voetbalsem gebruik ik af en toe, meestal vlak voor ik naar bed ga want geduld opbrengen tot het is ingetrokken lukt me anders niet zo goed 😊.

Reply
Sonja 16 juli 2019 - 21:05

Ik heb er 1 van de Lidl, werkt fijn om nadat ik het eelt heb weggesneden met een speciaal mes. De vijl is voor mijn hardnekkig eelt niet genoeg. Heb echt vreselijke voeten.

Reply
chantal 26 juni 2021 - 17:03

kan je ook ergens de rollers bestellen

Reply
Daphne - verdraaid mooi 26 juni 2021 - 17:14

Ja die kun je ook gewoon bij Kruidvat kopen. Dan zitten ze per 2 verpakt. Ik heb ze toevallig ook net weer gekocht 😉

Reply

Plaats een reactie