Kruidvat Eau de Toilette review | energy, happy, relax

door Daphne - verdraaid mooi
kruidvat geuren eau de toilette

Aan het begin van de zomer liet ik je items zien van Kruidvat die onmisbaar zijn in de zomer. Daar vertelde ik al kort over drie vegan Eau de Toilettes van het merk die je mood versterken: extra happy, nog wat relaxter of juist energieker. Vandaag duik ik er dieper op in en test ik ze uitgebreid. Wat doen deze geuren voor mij? Daarom lees je hier de Kruidvat Eau de Toilette review met de varianten Just be Happy, Time to Relax en Feel the Energy.

kruidvat eau de toilette geuren

Kruidvat wil er alles aan doen om je lekker in je vel te laten zitten. Daarom hebben zij deze geuren die meer doen dan alleen lekker ruiken. Elke geur bevat dan ook bewezen feelgood ingrediënten die een andere invloed hebben op je stemming. Dus heb je last van stress, moeite met slapen of voel je je angstig? Dan heb je wellicht wat aan deze ontspannende en stimulerende geuren. De flacons dragen bij aan de mood van de geur, dankzij hun bijzondere kleurpaletten. Allemaal zijn ze geformuleerd met een wetenschappelijke MoodScience Technology.

Kruidvat Feel the Energy Eau de Toilette review | geur

kruidvat feel the energy eau de toilette review

Feel the Energy door de combinatie van munt en citroen. De sterke, frisse geur van munt zorgt ervoor dat je een koele warmte over je heen krijgt, waardoor je je vrolijker, optimistischer en hoopvoller voelt. De frisse, ongecompliceerde geur van citroen zorgt ervoor dat je je goed kunt concentreren. Daarbij helpen de geuren je om beter om te gaan met stress. Je hebt meer energie en je kunt alles aan! De ingrediëntenlijst bestaat voor 94% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. 

Ik snap dat gevoel wel, want citrusgeuren werken altijd verkwikkend. Het is trouwens niet dat je een soort citronellageur op je lichaam sprayt, want de ondertoon heeft nog wat kruidigs.

Kruidvat Just be Happy Eau de Toilette review | geur

kruidvat just be happy eau de toilette review

Just be Happy door de combinatie van rozen en neroli. Die bloemige, delicate van zachte geur van rozen zorgt voor evenwicht in je hoofd. Zo krijg je meer zelfvertrouwen en sta je steviger in je schoenen. De geurige neroli olie uit de bloesem van een bittere sinaasappelboom is romantisch, zonnig, warm, een tikkeltje bitter en citrusachtig. Zo biedt de geur troost, geeft het rust en zorgt het voor een goed humeur. Dus met deze geur bekijk je alles door een roze bril. De ingrediëntenlijst bestaat voor 93% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. 

Dit is een bloemige, zoete en warme geur die perfect is voor een hete zomerdag. In het begin is de geur nog heel zoet, maar dat ebt weg en wordt steeds wat warmer en bloemiger.

Kruidvat Time to Relax Eau de Toilette review | geur

kruidvat time to relax eau de toilette review

Time to Relax met de ontspannende en kalmerende geuren van bergamot en ylang-ylang. Door de sprankelende, vrolijke geur van bergamot glijdt spanning en somberheid van je af en geeft je, dankzij het verfrissende karakter, meer energie. De zacht exotische en jasmijnachtige geur van ylang-ylang kalmeert je en maakt je euforisch. Zo stromen de gevoelens door je lijf en krijg je zin in seks. Je krijgt een ongekend frisse energie. De ingrediëntenlijst bestaat voor 91% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. 

Dit is echt een hele zachte, ontspannende geur waar, verrassend genoeg, geen gebruik gemaakt is van de geur van lavendel. Dat vind ik verfrissend en fijn, want niet iedereen wordt even ontspannen van die geur. 😉 In de verte vind ik de geur ook wat weg hebben van musk en tegelijkertijd een vrij tintelende frisse geur. Heel bijzonder. Dit is absoluut mijn favoriet van de drie en vind ik een heerlijke geur in de avond.

kruidvat eau de toilette parfums

De Eau de Toilettes blijven niet de hele dag hangen en ik raad je dan ook aan om na een paar uur even bij te sprayen. Gelukkig is de prijs er ook naar, dus dan doet het niet zo’n pijn zoals als bij een A-merk.

De geuren hebben een echt Kruidvat prijsje, want je shopt ze voor € 4,99 | 50 ml. Daarnaast zijn ze ook verkrijgbaar in een reisflacon met een inhoud van 15 ml voor € 2,99. Shop ze in een Kruidvat filiaal, waar je ze zelf al kunt ruiken of op kruidvat.nl. Alle Eau de Toilettes zijn vegan.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie