Kruidvat Douchefoam review

door Daphne - verdraaid mooi
kruidvat-douchefoam-review-2

Tijdens een heerlijke, warme douche en dus lekker me-time, is het wel zo leuk wanneer je uit diverse geuren kunt kiezen en kunt bepalen waar jij vandaag zin in hebt. Met de douchefoams van Kruidvat kun je kiezen uit een wat zoete, tropische en neutrale geur. Ik neem je mee in de wereld van die drie geuren en geef je mijn mening. Daarom lees je hier de Kruidvat Douchefoam review.

kruidvat-douchefoam-review-3

Je moet de flacon schudden voor gebruik en de bus rechtop houden als de douche mousse eruit spuit. Breng het aan op een natte huid en spoel het af met water.

kruidvat-douchefoam-review-1

De Kruidvat Douchefoam My Lovely Rose is een zacht romige douche mousse dat is verrijkt met Japanse rozenolie. Het is geschikt voor de reiniging van de droge huid. Bij een rozengeur zou je verwachten dat het een hele zoete bloemengeur heeft, maar dat is niet helemaal waar. Het is zeker wat aan de zoete kant, maar niet mierzoet. Daarom vind ik het een aangename, maar zeker geen overheersende geur hebben.

kruidvat-douchefoam-my-lovely-rose-review

De Kruidvat Douchefoam So Creamy Coconut is een zacht romige douche mousse dat verrijkt is met kokosolie. Het reinigt en verzorgt de huid mild. Houd je van kokos, dan zal deze douche mousse zeker een favoriet van je zijn! Het ruikt namelijk, wat verrassend, naar kokos en neemt je daarom mee in de tropische sferen.

kruidvat-douchefoam-so-creamy-coconut-review

De Kruidvat Douchefoam Oh So Soft Care is een zacht romige douche mousse dat verrijkt is met melkproteïnen. Deze variant is de meest neutrale van het stel en is daarom geschikt voor de verzorging van de droge en gevoelige huid.

kruidvat-douchefoam-oh-so-soft-review

Kruidvat Douchefoam review

Alle drie de varianten schuimen heerlijk, voelen zijdezacht aan en geven achteraf een schoon en zacht gevoel. Ik vind het fijn dat ik tussen verschillende geuren kan kiezen, want ’s ochtends zou ik meer voor de neutrale geur gaan en ’s avonds voor de kokos- en rozengeur om me heerlijk te ontspannen. Qua gebruik en gevoel vind ik ze op mijn huid alle drie hetzelfde gevoel geven. Alleen als je een droge en/of gevoelige huid hebt, dan zou ik wel voor de douchefoams gaan die daar speciaal voor geschikt zijn.

kruidvat-douchefoam-review

De Kruidvat Douchefoam is verkrijgbaar voor € 2,49 per stuk bij Kruidvat.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

5 reacties

bychristiana 30 december 2019 - 09:37

Ze klinken in ieder geval heerlijk! Heel soms gebruik ik ook wel eens een doucheschuim. Nu het koud is, merk ik dat aan mijn huid en kies ik het liefst een douche-olie.

Reply
Tessa 30 december 2019 - 18:49

Het klinkt als een verwennerij voor de huid

Reply
Deb 1 januari 2020 - 10:37

Ik gebruik heel graag dit soort foams voor onder de douche dus ik ga er zeker even voor kijken nu die van mij op is! Ik denk dat ik voor So Creamy Coconut en My Lovey Rose ga. Ga wel even kijken wat er qua ingrediënten in zit, daar ben ik ook benieuwd naar.

Reply
Riek Muijen 1 januari 2020 - 12:57

Die lijken mij ook wel wat voor onder de douche. Ben dol op cocus.

Reply
Fabienne, Enjoyyourownbeauty.nl 17 januari 2020 - 22:07

Deze klinken echt heerlijk! Ik heb ze zelf vanavond ook nog snel even gescoord, ben heel benieuwd. 🙂

Liefs
x

Reply

Plaats een reactie