Kruidvat Days Like This Nude eye shadow palette review

door Daphne - verdraaid mooi
kruidvat days like this nude eye shadow palette review-1

Vorige week kreeg ik een uitnodiging voor een exclusief lanceringsevent van Udäv Krit. Een nieuw, vegan beautymerk dat geïnspireerd zou zijn door scandi beauty. Ik had toevallig al een ander event die dag in Amsterdam, dus ik besloot er heen te gaan. Ik had alleen niet verwacht zo om de tuin geleid te zijn. Als je de letters namelijk husselt, dan kom je uit op Kruidvat! Wat een stunt van het merk om ons zo in de maling te nemen! Er was zelfs een hele website en Instagrampagina gemaakt voor het ‘merk’ Udäv Krit, dus je kon nergens achterhalen dat Kruidvat erachter zat. De boodschap: kwalitatieve en vegan make-up hoeft niet duur te zijn. Vandaag test ik het eerste product van de Kruidvat eigen merk make-up range. Daarom lees je hier de Kruidvat Days Like This Nude eye shadow palette review.

kruidvat days like this nude eye shadow palette review

Het is een klein oogschaduwpalette met negen warme, nude tinten. Van licht tot donker en daarom lijkt me dat je met dit palette een volledige look kunt maken, waarbij je ook kunt spelen met diepte. Het palette opent en sluit met een kliksluiting en is erg licht. Daarom is het ideaal voor op reis! Verder zit er nog een plastic folietje over de tinten om de oogschaduw te beschermen en waardoor je palette verder mooi blijft.

kruidvat days like this nude eye shadow palette review-2

Houd je zelf meer van koele tinten? Dan is het zusje van dit palette wellicht iets voor jou: het Nights Like This Smokey eye shadow palette.

kruidvat days like this nude eye shadow palette swatch review

Alle tinten hebben nummers van 1 t/m 9, genummerd van links naar rechts en boven naar onder. Ik vind het heel fijn dat er een goede variatie is gemaakt tussen matte en parelmoer-metallic tinten. Daarnaast is de kwaliteit heel goed. Tint drie is wat poederig, maar het pigment is verder goed. Dus dat is voor mij niet echt een minpunt. Zowel de matte als de metallic tinten zijn goed gepigmenteerd en voelen zacht aan.

Look & review Kruidvat Days Like This Nude eye shadow palette

Hieronder vind je de look die ik gemaakt heb met het palette.

kruidvat days like this nude eye shadow palette review look

6: onder de wenkbrauwen
1: transitiekleur in arcadeboog
8: transitiekleur net onder arcadeboog
7: buitenste ooghoek, naar midden geblend
2: tussen buitenste ooghoek en tint bewegend ooglid
5: bewegend ooglid
6: binnenste ooghoek
7: onder de ogen
8: onder de ogen, over de andere tint geblend

Kruidvat heeft mij qua lancering onwijs om de tuin geleid, maar niet als het gaat om de kwaliteit die beloofd werd bij het merk. Het is een heel leuk nude palette, waarmee je een prachtige look kunt maken. De tinten werken stuk voor stuk makkelijk en het pigment is fantastisch. Bij het blenden vervaagt de kleur niet, waardoor je de oogschaduw niet hoeft op te bouwen. De matte tinten zijn wat poederig en hebben daardoor wat kickback in de pan, maar zolang je je penseel aftikt voor je het aanbrengt op je ogen, is er van fall-out geen sprake. Verder hebben de metallic tinten geen fixing spray nodig voor een hoogglans resultaat, dus ook daar is de kwaliteit weer goed. Wil je Udäv Krit… ehm… Kruidvat make-up leren kennen, dan is dit palette geen miskoop!

kruidvat days like this nude eye shadow palette review-3

Het Kruidvat Days Like This Nude eyeshadow palette is verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 5,99. Benieuwd naar de andere reviews van Kruidvat make-up, klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

4 reacties

Tessa 12 maart 2020 - 08:09

wat een goede pr stunt van ze! ik ben erg enthousiast geworden over dit palette en ben erg benieuwd naar de rest van de collectie

Reply
Beautyaddictyara 12 maart 2020 - 09:26

Wauw wat een pigmentatie ! Ziet er heel goed uit😍

Reply
Mariska 12 maart 2020 - 11:29

Het ziet er wel echt heel goed uit met een mooie pigmentatie. Vind de kleuren zelf ook erg mooi.

Reply
Natascha - Beautyopinie 13 maart 2020 - 19:32

Ik ben echt zo benieuwd naar alle make-up van Kruidvat, kan niet wachten om zelf wat te gaan bekijken!

Reply

Plaats een reactie