Kruidvat Booster Drops review

door Daphne - verdraaid mooi
kruidvat-booster-drops-review-1

Geef je gezichtshuid wat extra liefde met de Kruidvat Boosters. Je kunt kiezen voor hydratatie met de Hyaluron Booster Drops en voor een oppepper tegen huidveroudering met de de Q10 Booster Drops. Mijn huid is geschikt om beide varianten te testen en daarom lees je hier de Kruidvat Booster Drops review.

Beide varianten zitten verpakt in een kartonnen doosje, waardoor je product beschermt wordt en niet zo snel open te draaien is in de winkel. De flacons hebben een druppelpipet, waardoor je het product gemakkelijk kunt doseren en tegelijkertijd hygiënisch kunt werken.

kruidvat-booster-drops-review

Je brengt ze allebei op dezelfde manier aan, namelijk door het gelijkmatig aan te brengen op de gereinigde huid van het gezicht, de hals en de decolleté en dan zacht in te kloppen. Bij beide items vermijd je de ogen en kun je voor een optimaal resultaat de bijpassende dag- en nachtcrème gebruiken. Dat heb ik zelf niet gedaan, dus je leest hier puur mijn mening over de boosters zelf.

Kruidvat Hyaluron Booster Drops review

kruidvat-hyaluron-booster-drops-review-2

De Kruidvat Hyaluron Booster Drops bevat een intensief hydraterend concentraat met Duo-Hyaluronzuur en houdt de huid 24 uur gehydrateerd en geef het een frisse uitstraling. Daarom is dit product geschikt voor de droge huid.

kruidvat-hyaluron-booster-drops-review-1

De Booster Drops bestaan uit een complex van sfingolipiden, hyaluronzuur en gerst. Dat maakt fijne lijntjes vanaf het eerste gebruik glad en zo lijkt de huid voller. Daarnaast heeft het een bewezen snelwerkend hydraterend effect en verhoogt het vochtgehalte van de huid tot 36%, zelfs al twee uur na gebruik. Dat is in vivo getest door 20 testpersonen bij enkelvoudig gebruik.

kruidvat-hyaluron-booster-drops-review

In vergelijking met de Q10 Booster is de Hyaluron Booster qua substantie wat wateriger en het ruikt friszoet. Ik gebruik de Hyaluron Booster het liefst in de ochtend, zodat ik met een hydratatieboost aan de dag kan beginnen. Natuurlijk kun je het ook ’s avonds gebruiken om je huid juist in de nacht op te peppen. Het geeft een fris en glad uitziende huid dat prettig en zacht aanvoelt.

Kruidvat Q10 Booster Drops review

kruidvat-Q10-booster-drops-review-2

De Kruidvat Q10 Booster Drops bevat een intensief age-project concentraat met liposomale Q10 en heeft een bewezen anti-rimpelwerking voor een gladdere huid en aantoonbaar verbeterde huidelasticiteit. Dat is in vivo getest door 20 testpersonen bij gebruik gedurende vier weken.

kruidvat-Q10-booster-drops-review

Het product bestaat uit een krachtig anti-oxidantencomplex met acai bes, vitamine E en co-enzym Q10. Dat beschermt de huid tegen vrije radicalen en voorziet de huidcellen van nieuwe energie. Verder bevatten de drops coffeïne dat stimulerende eigenschappen heeft, die de tekenen van een vermoeide huid te verminderen en zorgen voor een stralende teint.

kruidvat-Q10-booster-drops-review-1

In vergelijking met de Hyaluron Booster is deze booster qua substantie wat voller en smeert het ook zo uit. Het ruikt zacht met een zurig randje. Mijn huid straalt en ziet én voelt glad aan. Ik vind het niet eerlijk om te oordelen over de huidelasticiteit, omdat ik ook crèmes gebruik met die beloftes. Aangezien dit product wat voller is, vind ik het fijn om het ’s avonds aan te brengen, zodat het ’s nachts goed zijn werk kan doen. Zo word ik met een stralende huid wakker.

De Kruidvat Hyaluron Booster Drops kost € 4,49 en de Kruidvat Q10 Booster Drops kost € 4,99. Beide varianten zijn verkrijgbaar bij Kruidvat. Beide items zijn vegan.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

14 reacties

Mariska 17 december 2019 - 10:30

Ik heb de eerste en moet die nog gaan testen. Ben wel benieuwd wat het op mijn huid gaat doen.

Reply
bychristiana 17 december 2019 - 10:53

Wat een fijne prijsjes zeg! Ik gebruik altijd graag producten met hyaluronzuur. Daar knapt mijn huid echt van op.

Reply
Tessa 17 december 2019 - 11:12

De Hyaluron Booster Drops lijken mij erg fijn, aangezien mijn huid erg droog is

Reply
Babs 17 december 2019 - 12:21

Die Q10 booster drops vind ik heel interessant, de hyaluron ook maar ik merk dat in bijna alle producten die ik gebruik wel hyaluron zit. En de anti-aging belofte spreekt mij natuurlijk ook aan!

Reply
Natascha - Beautyopinie 17 december 2019 - 17:06

Wat een leuke producten zeg, ik heb ze nog helemaal niet gespot bij het Kruidvat! Lekker budgetproof ook.

Reply
Bernadette 18 december 2019 - 08:39

Ziet er heerlijk uit, ga het zo direct halen!

Reply
Mieke 24 maart 2020 - 08:05

Vraagje…Doe je na de drops de dagcreme er dan op? Dat staat er niet duidelijk op, alleen in combi met.

Reply
Daphne - verdraaid mooi 27 maart 2020 - 14:42

Ja, eigenlijk kun je de boosters vergelijken met een serum voor je huid. Daar moet je altijd nog een dag- of nachtcrème overheen aanbrengen.

Reply
Shk 4 augustus 2021 - 10:11

Ik gebruik de hyaluron nu 3 weken. Nu ineens na het aanbrengen wordt mijn huid droger en en schilferig.
Iemand een idee waardoor door kan komen?

Reply
Monique 8 oktober 2021 - 19:38

Dat komt waarschijnlijk omdat je leefomgeving te droog is. Hyaluronzuur trekt vocht aan en houd het vast, als je omgevingslucht te droog is (met name in de winter gebeurt dat heel gauw) trekt het zuur vocht uit je huid. Dit kan je voorkomen door het serum aan te brengen op een vochtige huid. Ik persoonlijk droog mijn gezicht helemaal niet af na het wassen in de ochtend, en dan meteen het serum erop .. even laten drogen en dan mijn dagcrème om het vocht vast te houden.

Reply
Ellen 4 april 2021 - 19:07

Zijn er meldingen van allergische reacties? Gebruik het sinds 2 dagen. Opgezet gezicht plots

Reply
Daphne - verdraaid mooi 6 april 2021 - 15:56

Wat vervelend! Ik heb zelf gelukkig die ervaring niet. Als ik jou was, dan zou ik even contact opnemen met Kruidvat. Zij hebben daar beter zicht op.

Reply
Martine 31 oktober 2022 - 19:44

Ik gebruik Hyaluron nu een heletijd. Ik heb snel heftige reacties op cremepjes en heb om die reden weinig van een verzorgende routine, wat vervelend is als je van nature ook een droge trekkerige huid hebt en wanhopig iets wil om je huid te helpen.
Ik gebruik dit na bijna elke douchebeurt en m’n huid heeft nog nooit zo prettig gevoeld.

En nu kan ik het nergens meer vinden! Ik heb 4 kruidvaten om me heen en overal weg, is het product nog wel te koop?! Echt huilen dit 😅 eindelijk iets wat voor mij werkt, en dan is het zomaar weg.

Reply
Monique 31 oktober 2022 - 21:18

Het staat nog wel op hun website, het is dus nog wel te koop, maar ook daar is het op het moment uitverkocht. Even geduld hebben, wachten op de nieuwe batch.

Reply

Plaats een reactie