Kruidvat Beyond Gold Oil Blend Glow Primer review

door Daphne - verdraaid mooi
kruidvat beyond gold oil blend glow primer review-2

Ik houd van een natuurlijke, glowy look. Zonder al teveel foundation, matterende poeders en andere full-coverage items (behalve full-coverage concealer onder mijn ogen dan 😉). Om dat effect nog beter te kunnen bereiken en versterken, test ik vandaag een glowy primer uit de kruidvat make-up lijn. Daarom lees je hier de Kruidvat Beyond Gold Oil Blend Glow Primer review.

kruidvat beyond gold oil blend glow primer review-1

De primer zit in een doorzichtige glazen verpakking, waardoor je de prachtige, gouden gloed al ziet. Je kunt de olie gemakkelijk doseren met de druppel applicator die trouwens ook erg goed werkt.

kruidvat beyond gold oil blend glow primer swatch review

De primer is gebaseerd op olie en heeft een gouden glans. Die zie je niet goed terug op de swatch, maar wel in het echt. Je krijgt al een natuurlijke glans door de olie en de gouddeeltjes zorgen nog eens voor een extra effect.

Look & review Kruidvat Beyond Gold Oil Blend Glow Primer

Volgens Kruidvat vangt en weerspiegelt de glow primer het licht voor een natuurlijke en stralende look en voor een ultiem gezonde uitstraling. Daarnaast voelt je huid heerlijk soepel aan. De primer bevat amandelolie en vitamine E. Het is geschikt voor de normale tot droge huid.

Je kunt de primer op meerdere manieren gebruiken, zoals voor je make-up echt als primer voor je foundation. Verder kun je het ook solo dragen voor een direct glow-effect. Hieronder zie je twee foto’s. Op de linkerfoto heb ik puur mijn dagverzorging aangebracht en op de rechterfoto bracht ik de glow primer aan.

kruidvat beyond gold oil blend glow primer review-look

Je ziet de glow al op mijn wangen, kin en voorhoofd. In het echt is het effect vele malen beter te zien en komen de gouddeeltjes ook veel meer tot zijn recht. Maar goed, we moeten het met deze foto’s doen. 😉 De olie heeft een lichtzoete geur met een combinatie van amandel en vanille.

Gelukkig heb ik met mijn huid(type) geen full coverage dekking of een gematteerde huid nodig. Hierdoor kan ik een nog natuurlijker effect creëren en daar houd ik onwijs van. Door de olie voelt mijn huid heel zacht en glad aan. Daarnaast mengt het goed met mijn foundation, zonder te rullen. Je hebt juist nog minder foundation nodig door de primer op oliebasis, waardoor het effect versterkt wordt. Een stralende look en gezonde uitstraling? Met deze primer kun je het creëren!

kruidvat beyond gold oil blend glow primer review-look-1

De Kruidvat Beyond Gold Oil Blend Glow Primer is verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 3,79. Benieuwd naar de andere reviews van Kruidvat make-up, klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

bychristiana 15 maart 2020 - 09:57

Ik heb eigenlijk nog nooit een primer in olie vorm gebruikt. Het lijkt me vooral erg prettig wanneer je huid zeer droog is.

Reply
Natascha - Beautyopinie 15 maart 2020 - 14:49

Wat een fijne review, want ik had nooit verwacht dat het effect zo mooi en subtiel zou zijn. Sterker nog, het leek me eigenlijk niets haha. Nu ben ik enthousiast en vooral nieuwsgierig geworden!

Reply
Fabienne, Enjoyyourownbeauty 18 maart 2020 - 16:29

Hmm een primer in de vorm van een olie leek mij nooit fijn, maar het resultaat vind ik zo mooi bij jou! Wauw! 🙂

Liefs
X

Reply

Plaats een reactie