Kneipp mini-foot-spa review

door Daphne - verdraaid mooi
kneipp mini foot spa review

Wil/Kan je de deur niet uit, maar wil je wel een heerlijk voetspa-momentje beleven vanuit huis? Dan is het nieuwste product van Kneipp perfect om jou een verwenmomentje te bezorgen voor je voeten. Het is een duo-verpakking met zowel voetbadkristallen als een voetcrème. Ik ga het ook lekker vanuit huis testen en daarom lees je hier de Kneipp mini-foot-spa-review. Dit reinigt en verzorgt de voeten en verzacht het eelt.

kneipp mini foot spa review-2

Je begint natuurlijk met de voetbadkristallen. De zoutkristallen worden gewonnen op een diepte van 460 meter uit de zoutafzetting van een 250 miljoen jaar oude zee. Deze zijn namelijk rijk aan reinigende en harmoniserende mineralen en sporenelementen en helemaal vrij van iedere vorm van luchtvervuiling en chemicaliën.

Je voegt de voetbadkristallen toe aan een badje met warm water, zo’n 36 tot 38 graden. Kneipp geeft geen tijd aan hoe lang je het beste met je voeten in het badje kunt blijven zitten, dus ik zou zeggen: geniet ervan en let vooral niet op de tijd!

kneipp mini foot spa review-4

De hibiscus- en vijgenextract in de voetbadkristallen zorgen voor een zachte en verfijnde geurbeleving. Daarbij hebben ze dankzij de natuurlijke, antibacteriële eigenschappen een herstellende werking.

Als je voeten lekker geweekt en schoon zijn, kun je ze insmeren met de intensief verzorgende voetcrème. Masseer de crème lekker in de huid. Ik trek daarna altijd sokken aan, zodat de crème nog lange tijd in kan trekken en zijn werk kan doen.

kneipp mini foot spa review-3

De crème bevat niet alleen vijgenextract, maar ook sheabutter. Dat heeft een vochtinbrengende werking met allantoïne en vitamine E, waardoor je zachte en soepele voeten krijgt.

Review Kneipp mini-foot-spa

Ik vind de combinatie van een reiniging en verzorging erg handig, omdat je alles bij de hand hebt voor een me-time momentje met je voeten. Aangezien je de producten na elkaar gebruikt, versterkt het de werking en creëer je een optimaal resultaat. Daarbij is de geur ook nog eens vergelijkbaar met elkaar, waardoor je na je voetenbadje niet gelijk afscheid moet nemen van die heerlijke geur door de crème. Mijn voeten zijn zacht, de huid soepel en het grote verschil merk ik bij de nagelriemen. Die zijn soepel en zacht. Laat die zomerse temperaturen met sandalen maar komen!

kneipp mini foot spa review-1

De Kneipp mini-foot-spa kost € 2,99 per stuk en is verkrijgbaar via kneipp.nl en bij diverse drogisterijen.

Verzorg jij je voeten extra nu de zomer weer voor de deur staat?

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

4 reacties

Edith-Sofia 26 mei 2020 - 08:25

Wauw, klink heel fijn. Ik loop heel veel met de honden de afgelopen tijd, dus dit lijkt me erg lekker om een keer te doen.

Reply
bychristiana 26 mei 2020 - 08:52

Wat een leuk setje, ik mag inderdaad ook wel even wat meer aandacht aan mijn voeten besteden nu ik steeds vaker op slippertjes naar buiten ga;-)

Reply
Bettie 26 mei 2020 - 10:48

Oké. Dit heb ik nodig. Ik loop best wel veel op een dag dus mijn voeten hebben soms wat extra aandacht nodig. Dit is perfect.

Reply
Tessa 26 mei 2020 - 19:59

Dit klinkt echt heerlijk! Zeker na een lange dag op werk

Reply

Plaats een reactie