Kneipp Goodbye Stress review | body lotion & handcrème

door Daphne - verdraaid mooi

De Kneipp Goodbye Stress lijn bestaat al een tijdje, maar is nu uitgebreid met een bijpassende body lotion en handcrème. Deze lijn geeft je een duwtje in de rug om energieker door het leven te gaan met positieve energie. Welke werking deze natuurlijke verzorgingsproducten voor mij hebben, ga ik testen! Daarom lees je hier de Kneipp Goodbye Stress review met de body lotion en de handcrème.

kneipp goodbye stress review body lotion handcreme-2

De formule van deze lijn is verrijkt met de verhelderende en verfrissende geur van natuurlijke etherische rozemarijnolie. Het stimuleert het geheugen, focus en de concentratie. Daarnaast geeft het de geest een boost en zorgt ervoor dat stress vermindert. Watermuntextract zet stress om in positieve energie, zorgt daarom voor een hoger energieniveau en is zeer verfrissend. Daarnaast verlicht het de luchtwegen en biedt het ondersteuning bij verkoudheid of griep.

kneipp goodbye stress review body lotion handcreme-1

Zowel de handcrème als de body lotion zijn volgens Kneipp hoog kwalitatieve huidverdraagzame verzorgingsproducten met verzorgende plantenoliën en natuurlijke werkstoffen. Ingrediënten die je niet terugvindt zijn conserveringsmiddelen, paraffine, siliconen en minerale oliën. Daarbij zijn de producten dierproefvrij en vegan.

Kneipp Goodbye Stress body lotion

De body lotion is voedend en bevat rijke sheabutter en natuurlijk verzorgende oliën, die de huid intensief hydrateren en streelzacht maken. De verzorgende werking wordt versterkt door de celbeschermende vitamine E en huidkalmerende Panthenol. Je kunt het dagelijks gebruiken door de lotion met zacht draaiende bewegingen in te masseren. De body lotion zou snel worden opgenomen door de huid.

kneipp goodbye stress review body lotion

Kneipp Goodbye Stress handcrème

De handcrème is snel absorberend en zorgt voor een intensieve hydratatie en heeft een herstellende werking. Of zoals Kneipp het zegt: “Hello positive energy! Hallo zachte handen!” Je brengt het meerdere malen per dag aan en bij voorkeur elke keer direct na het wassen van je handen.

kneipp goodbye stress review handcreme

Review Kneipp Goodbye Stress body lotion & handcrème

De bodylotion heeft een vrij dunne textuur. Daarom heb je niet veel product nodig om je huid in te masseren, smeert het makkelijk uit en trekt het snel in. Nadat ik me heb ingesmeerd, blijft mijn huid lekker zacht aanvoelen. De handcrème heeft net een wat dikkere textuur dan de bodylotion, maar smeert alsnog goed uit en trekt snel in. Daarom vind ik deze variant erg fijn om overdag te gebruiken. Het laat namelijk geen vettig laagje achter op de huid en je kunt een paar minuten na het insmeren gewoon weer verder met je dagelijkse dingen.

kneipp goodbye stress review body lotion handcreme-3

Naast dat ik absoluut geloof in de werking van deze formule, vind ik ook dat het verplicht zorgen voor een me-time momentje door jezelf bijvoorbeeld in te smeren met body lotion, ook zeker bijdraagt aan het ontstressen van de dag of de dag juist relaxt te beginnen. De geur van watermunt en rozemarijn speelt daarbij zeker een rol! Die combinatie zorgt zowel voor ontspanning als energie.

De Kneipp Goodbye Stress body lotion kost € 9,49 – 200 ml en de handcrème kost € 6,49 – 75 ml. Beide producten zijn verkrijgbaar via kneipp.nl en bij diverse drogisterijen, zoals Kruidvat. Andere producten uit deze lijn zijn onder andere badolie en een geurkaars.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

Mariska 4 juli 2020 - 16:34

Die bodylotion lijkt me zo ontzettend lekker! Heb wel de andere producten uit de lijn helemaal opgebruikt 🙂

Reply

Plaats een reactie