Kneipp Be Happy review | badschuim & douche

door Daphne - verdraaid mooi

De Be Happy lijn van Kneipp is uitgebreid met een badschuim. Laat ik nou net een weekje weg geboekt hebben, waarbij het hotel een prachtig bad had. Dus die heb ik lekker uitgebreid kunnen testen, samen met de douchegel die een nieuw design gekregen heeft. Daarom lees je hier de Kneipp Be Happy review met het badschuim en de douchegel.

De Be Happy lijn van Kneipp zou je dus al kunnen kennen door de douchegel, maar ook door de geurstokjes en geurkaars. De formule van de lijn is verrijkt met vetiver en mandarijn. Vetiver zit boordevol antioxidanten en werkt zuiverend en reinigend. Daarbij helpt de natuurlijke, aardse geur je te ontspannen en focussen. Mandarijn heeft juist een opwekkend effect. Door die combinatie krijgen zowel je huid als humeur een optimale boost.

Kneipp Be Happy douche | € 6,99 – 250 ml

De douchegel heeft een nieuw jasje gekregen, maar bevat wel exact dezelfde fruitige samenstelling. Dat jasje is nu alleen geproduceerd op basis van 100% gerecycled materiaal en is ook nog eens volledig recyclebaar. Een uitzondering hierop is de dop. Het etiket is gemaakt van boomvrij een duurzaam steenpapier wat door zonlicht kan worden afgebroken. Er hoeft dus geen boom voor gekapt te worden!

kneipp be happy douche review

Deze douchegel is mild reinigend en hydraterend. Op de afbeelding hieronder zie je alle bestanddelen, waarvan microplastics er niet een van is. De dop is een klikdop en daarom gemakkelijk in gebruik en goed te doseren. De geur van mandarijn voert de boventoon en is daarom een fruitige citrusgeur. Vetiver ruik je net wat minder, maar geeft net wel wat meer diepte. Daarnaast schuimt de gel rijkelijk en voelt het fijn aan op de huid.

kneipp be happy douche review-1

Kneipp Be Happy badschuim | € 9,49 – 400 ml

kneipp be happy badschuim review

De natuurlijke oliën in dit schuimende badproduct beschermen je huid tegen uitdrogen en laten haar zacht en soepel aanvoelen. Door de fruitige en stimulerende geur met de kracht van essentiële oliën kun je alles weer aan met een glimlach na dat me-time momentje.

kneipp be happy badschuim review-1

Op de afbeelding hierboven vind je alle bestanddelen. Hierin zitten geen paraffine, siliconen en minerale oliën.  Daarnaast is het badschuim dermatologisch goedgekeurd op huidtolerantie. Je gebruikt het door een dop badschuim toe te voegen aan stromend water (zo’n 36 tot 38 graden).

kneipp be happy badschuim review-2

Vroeger had ik een bad en ging ik er bijna nooit in. Nu heb ik geen bad meer en verlang ik weer naar de hotelletjes die dat wel hebben. Gelukkig staat de volgende vakantie (met bad natuurlijk!) alweer gepland, dus dan gaat het badschuim ook hier weer mee naar toe! Die schuimt namelijk rijkelijk en heeft ook zo’n heerlijke geur als de douchegel. Toch vind ik deze variant net wat warmer ruiken en is daarom perfect om te gebruiken na een drukke of vermoeiende dag.

kneipp be happy badschuim review-3

De Be Happy lijn is verkrijgbaar op Kneipp.nl. Heb jij al eens een product gebruikt uit de Be Happy lijn?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

bychristiana 22 september 2020 - 11:39

Ik ken ze nog niet! Fijn is dat dan hè, om van een bad te kunnen genieten terwijl je er zelf geen hebt;-)

Reply
Tessa 22 september 2020 - 19:21

Deze lijken mij erg prettig ruiken

Reply

Plaats een reactie