Kneipp Arnica badkristallen | sneak peek

door Daphne - verdraaid mooi
Kneipp-Arnica-lijn

De Kneipp Arnica producten zijn ideaal voor na het sporten of na een fysiek intensieve dag. Niets is dan lekkerder dan een momentje voor jezelf, zoals het nemen van een warm bad, warme douche of korte spiermassage. De producten uit deze lijn zijn hier ideaal voor. Nieuw in deze lijn zijn de Kneipp Arnica badkristallen. Je leest er hier meer informatie over.

Kneipp-Arnica-badkristallen

De Kneipp Arnica badkristallen zijn zuivere zoutkristallen met het bijzondere arnica-extract. Die toveren het bad om tot een verwarmend, reactiverend en versoepelend bad. Ze zijn ook te gebruiken in whirlpools. Het arnica-extract vitaliseert en reactiveert de spieren. Zo heb je een perfecte combinatie van functionele verzorging met een aansprekende geur. Het soort arnica dat Kneipp gebruikt, is zeer huidverdraagzaam. Hierdoor is er weinig kans op allergische reacties.

De volledige arnica lijn bestaat uit badkristallen, douchegel, massageolie, badolie en badbruistabletten. Alle producten zijn speciaal ontwikkeld om spieren te versoepelen en de zintuigen te reactiveren.

Kneipp is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen, zoals Kruidvat. De badkristallen hebben een adviesverkoopprijs van € 8,49.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube

1 reactie

Sonja 21 januari 2020 - 21:23

Ik hou van Kneipp, heb al diverse lijnen gebruikt!

Reply

Plaats een reactie