Kneipp 2-in-1 Douche Recharging review

door Daphne - verdraaid mooi
kneipp 2-in-1 douche recharging review

Ik krijg regelmatig doucheproducten thuisgestuurd en smeer mijn vriend geregeld allerlei doucheproducten aan met bloemige, zoete geuren die nou niet echt mannelijk zijn. Gelukkig bracht Kneipp een nieuw product uit voor haar mannenlijn en kan Ferdi (mijn vriend) zich eindelijk eens douchen met een écht mannelijk product. Of hij het wat vindt, lees je hier in de Kneipp 2-in-1 Douche Recharging review.

Met het 2-in-1 product heb je alles wat je nodig hebt voor je lichaam en haar: een shampoo en douchegel. Daarnaast stimuleert het de zintuigen en geeft het een energieboost, dankzij de natuurlijke ingrediënten gember en ginseng. Gember heeft van nature een stimulerend karakter en ginseng helpt je met concentreren en geeft je inspiratie. Een goede combi om jezelf op te laden dus. Ingrediënten die je gelukkig niet terugziet in het product zijn paraffine, siliconen en minerale oliën. In de douchegel zitten wel plantaardige actieve ingrediënten en het is dermatologisch goedgekeurd op het gebied van huidtolerantie.

kneipp 2-in-1 douche recharging review-1

De douchegel minimaliseert het vochtverlies van de huid en voorkomt uitdroging van de huid. Dat bleek uit een wetenschappelijke studie, waarbij de vochtbalans gemeten werd van de huid na gebruik. Daarnaast krijg je een significant verbeterd huidgevoel tijdens en na het douchen.

Review Kneipp 2-in-1 Douche Recharging

Door de tube kun je gemakkelijk en goed gedoseerd je shampoo/douchegel gebruiken. Door de houtlook in combinatie met de prachtige zonnestralen, krijgt de tube een natuurlijke look. De gel zelf is ook oranje/geel van kleur en maakt de look compleet.

kneipp 2-in-1 douche recharging review-2

De douchegel ruikt fris-kruidig en lekker mannelijk! Die geur blijf je ook na het douchen ruiken aan vooral je haar. Stiekem vind ik het natuurlijk ook veel lekkerder als mijn vriend zijn huid en haar ruikt naar een stoere, mannelijke geur. Alleen laat hem dat maar niet horen, anders wil hij straks mijn gekregen doucheproducten niet meer gebruiken! Verder schuimt het lekker en verfrist het je huid zonder uit te drogen.

kneipp 2-in-1 douche recharging review-3

De Kneipp 2-in-1 Douche Recharging kost € 5,99 per stuk en is verkrijgbaar via kneipp.nl en bij diverse drogisterijen, zoals Kruidvat. Heb je liever een andere geur of gebruik je liever een douche foam, dan heb je nog keus uit zes andere items uit het assortiment. Dit product is vegan.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

1 reactie

bychristiana 10 juni 2020 - 08:35

Haha, same here; Andre staat ook niet zelden met een bloemige douchegel onder de douche;-) Gelukkig zijn die mannen van ons niet zo moeilijk, maar net wat je zegt; een echt stoere en mannelijke geur is natuurlijk ook wel eens leuk!

Reply

Plaats een reactie