Kleurrijke oogschaduws met essence

door Daphne - verdraaid mooi
kleurrijke oogschaduws met essence zomerse look zomer

Gelukkig is de zomer nog niet voorbij (sterker nog… Onze vakantie hebben we nog tegoed!) en dat betekent dat je nog steeds heerlijk kunt experimenteren met kleurrijke looks die perfect bij het weer passen. Ik ontving twee oogschaduw paletten en twee nagellakjes van essence, waarmee je dat perfect kunt creëren. Ik laat ze aan je zien in het prachtige zonnetje, waardoor de geweldige glow extra goed tot zijn recht komt. Scroll snel verder en raak geïnspireerd! 

essence eyeshadow paletten | € 6,99

Ik ontving twee oogschaduwpaletten die geïnspireerd zijn op prachtige steden. Ik laat ze je hieronder zien, maar niet voor ik de tip van essence met je deel. Doop je eyeliner kwastje in (micellair) water, meng het dan met je oogschaduw en creëer zo een oogverblindende eyeliner. Zo heb je ineens wel heel veel kleuren eyeliners!

Welcome to Miami 

essence welcome to miami eyeshadow palette review

Met het essence welcome to Miami oogschaduw palette waan je je in de zonnige sferen van Florida. De kleuren zijn dan ook geïnspireerd op de kleuren van Miami Beach en brengen je happy vibes.

essence welcome to miami eyeshadow palette review-1

Dankzij de hoge kleurafgifte en de verschillende matte en metallic effecten kun je creatieve, individuele statement looks maken. De textuur is gemakkelijk aan te brengen en te blenden. Als je de QR-code op de voorzijde van het palette fotografeert, dan word je doorgestuurd naar een geweldig filter op Instagram. Helemaal in de sferen van Miami!

essence welcome to miami eyeshadow palette swatch review

Alle tinten voelen kwalitatief gelijkwaardig aan tijdens het swatchen en dat zie je duidelijk terug op de swatchfoto. Verder vind ik de combinatie van kleuren echt prachtig en ik ben erg blij dat er ook een hele lichte, matte tint in zit. Die gebruik ik namelijk altijd als basis van een look.

essence welcome to miami eyeshadow palette look review

Benvenuti a Roma

essence benvenuti a roma eyeshadow palette review

Dit palette heb ik al wel eens voor je getest met swatches en een look en die review lees je hier. Ik had de swatches toen binnen gemaakt, maar natuurlijk heb ik ze voor de gelegenheid ook buiten geswatcht voor een oogverblindend effect. 

essence benvenuti a roma eyeshadow palette review-1

Door de verschillende matte en metallic finishes kun je mooie looks creëren die je laten wegdromen naar de fleurige kleuren van de romantische straatjes in Rome. Daarnaast heeft de textuur een goeie pay-off en is gemakkelijk te blenden. Ook hier word je doorgestuurd naar een geweldig filter op Instagram als je de QR-code op de voorzijde van het palette fotografeert. Dan zit je ineens met een super ooglook op een Vespa bij het Colloseum. 

essence benvenuti a roma eyeshadow palette swatch review

Ook de swatches van dit palette zijn goed. Alleen nummers 2 en 9 voelen iets krijtachtig aan, waardoor je even op moet letten voor fall-out.

essence benvenuti a roma eyeshadow palette swatch review look italian eye look

De look die je hier ziet, maakte ik een paar maanden geleden al tijdens het reviewen van dit palette. Grappig genoeg heb ik toen stomtoevallig de vlag van Italië gemaakt op mijn ogen. Ik was gewoon aan het spelen met kleuren en dat kwam eruit. 😅

essence gel nail colour nail polish 

essence gel nail colour nail polish review swatch

essence bracht begin april 50 nieuwe nagellaktinten uit, waarvan ik er al drie swatchte in dit artikel. Nu ontving ik twee nieuwe kleurtjes, die perfect aansluiten bij de kleuren van de oogschaduws. 

essence gel nail colour nail polish 17 i lilac you swatch review

De koele lila tint ’17 I lilac YOU’ voor het Miami palette en een vrij neutrale oranje tint ’48 squeeze THE DAY!’ voor het Roma palette. De lakjes met de Clean Beauty formule drogen bizar snel, namelijk in slechts 40 seconden. Gelukkig kun je ze ook snel en egaal lakken dankzij het brede, afgeronde kwastje. 

essence gel nail colour nail polish 48 squeeze the day swatch review

Bij het maken van de nagelswatches heb ik geen gebruik gemaakt van een top coat.

Ga jij nog een kleurrijke, zomerse look maken?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

bychristiana 24 augustus 2022 - 07:46

Prachtige ooglooks, heel knap gedaan! Ik vind van de nagellakjes de kleur 17 I lilac YOU prachtig. Ik heb toevallig laatst een paar pastel lakjes van OPI besteld en daar zat ook zo’n soort tint bij, ik dacht dat ik echt eens ‘af’ moest van het eeuwige rood haha;-)

Reply
Natascha -Beautyopinie.nl 25 augustus 2022 - 19:54

Wauw! Ik ben echt onder de indruk van de kwaliteit zeg.

Reply

Plaats een reactie