Kiki London Fall Collection 2019 swatches

door Daphne - verdraaid mooi
Kiki-London-Fall-Collection-2019-swatches-1

Ik ben dol op het swatchen van beauty items. Nieuwe tinten ontdekken en omvergeslagen worden door bijvoorbeeld het pigment of een sparkle die je eerst nog niet zag. Ik kon dan ook mijn geluk niet op toen ik een mailtje kreeg van de dames van Água Marinha dat ik uitgekozen was om de prachtige gel nagellakjes van Kiki London te swatchen. Ik bijt het spits af met de Kiki London Fall Collection 2019 swatches.

Kiki-London-Fall-Collection-2019-swatches-2

Voor ik de tinten aan je laat zien, zoom ik eerst nog even in op het kwastje van de lakjes. Het is een vrij breed en plat kwastje en zo zie ik ze persoonlijk het liefst. Je kunt dan namelijk snel lakken en het geeft naar mijn idee ook het meest egale effect.

PR08 Miss Mauve

Kiki-London-Miss-Mauve-PR-08-swatch

De Kiki London PR08 Miss Mauve is een zachtpaarse tint en een typische herfstkleur. Het is redelijk nude en matcht daarom bij ieder item. Daarbij is de tint vrij subtiel en daarom vind ik het ook een elegante tint.

Kiki-London-Miss-Mauve-PR-08-swatch-1

PR07 Royalty

Kiki-London-Royalty-PR07-swatch

De Kiki London PR07 Royalty is een donkere paarstint. Het is een hele diepe, warme tint. Het gure herfstweer buiten, maar een warme najaarstint op de nagels!

Kiki-London-Royalty-PR07-swatch-1

GY02 Mr Grey

Kiki-London-Mr-Grey-GY02-swatch

De Kiki London GY02 Mr Grey is een neutrale, warme grijstint. En de naam van de nagellak… oh la la Mr Grey! Er zijn vijftig tinten grijs, maar met alleen deze grijstint in je stash heb je de andere 49 niet nodig!

Kiki-London-Mr-Grey-GY02-swatch-1

YE05 Honey Bee

Kiki-London-Honey-Bee-YE05-swatch

De Kiki London YE05 Honey Bee is een okergele tint. Deze tint kom je tegenwoordig overal tegen als je kleding gaat shoppen, dus een matchende nagellak mag zeker niet ontbreken! Ik heb zelf toevallig ook net een okergeel vest en shirt gekocht, dus ik heb mijn match gevonden.

Kiki-London-Honey-Bee-YE05-swatch-1

GR06 Soldier Girl

Kiki-London-Soldier-Girl-GR06-swatch

De Kiki London GR06 Soldier Girl is een diepgroene, warme tint. De groene blaadjes vallen van de bomen en nemen plaats voor oranje en gele blaadjes, maar op de nagels blijven we bij groen en worden we één met de natuur. Ik vind deze tint een perfecte match met zwarte kleding, waardoor het heel chique oogt. Eén zwarte tint op de ringvinger is natuurlijk ook een leuke optie.

Kiki-London-Soldier-Girl-GR06-swatch-1

BL09 Blue Navy

Kiki-London-Blue-Navy-BL09

De Kiki London BL09 Blue Navy is een helderblauwe tint. Het is een donkere, maar een hele krachtige tint.

Kiki-London-Blue-Navy-BL09-swatches-1

De Kiki London Fall Collection 2019 bestaat uit zes tinten die je in je stash moét hebben dit najaar. De herfst is niet mijn favoriete seizoen door het gure weer. Alleen met deze herfsttinten op mijn nagels, ga ik misschien stiekem de herfst nog leuk vinden… Het zijn stuk voor stuk goed dekkende, warme tinten die perfect zijn voor deze tijd van het jaar. Vier tinten dekken perfect met twee laagjes, maar bij Kiki London BL09 Blue Navy en bij Kiki London PR07 Royalty raad ik je aan om drie laagjes te doen.

Welke tint is jouw favoriet?

De lakjes uit de Kiki London Fall Collection 2019 zijn verkrijgbaar op de webshop van Água Marinha voor € 7,69. Met de code MOOI10 ontvang je 10% korting op de collectie!

Kiki-London-Fall-Collection-2019-swatches

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

17 reacties

Deb 7 oktober 2019 - 09:12

Jij bent snel (was mijn allereerste gedachte hihi) en toen WOW: Wat een mooie swatches. Staan je allemaal super mooi. Fijn dat ze ook bijna allemaal met 2 laagjes dekken. Los van dat ik lakjes erg mooi vind, vind ik de flesjes ook erg schattig.

Reply
Daphne - verdraaid mooi 7 oktober 2019 - 16:48

Haha dankjewel! De collectie vond ik te mooi om niet direct mee aan de slag te gaan! Ja de flesjes zijn heel leuk. Vooral ook omdat je snel kunt zien welke kleur het is als je meerdere potjes hebt (zoals wij!).

Reply
Sonja 7 oktober 2019 - 16:37

Mooie collectie zeg! Ik vraag mij nou bij het swatchen van UV lak af of je het nu ook elke keer eraf moet pelen/soaken?

Reply
Daphne - verdraaid mooi 7 oktober 2019 - 16:47

Ja hè?! Echt prachtige kleurtjes! Ja dat doe ik wel, omdat ik dan pas goed kan beoordelen hoe de kleur op de nagels uitpakt en hoeveel laagjes het nodig heeft voor een volledige dekking.

Reply
Tara 7 oktober 2019 - 23:36

Echt mooie kleuren! Perfect voor de herfst en super leuk geschreven zeg!

Reply
Alexandra 8 oktober 2019 - 17:26

Mooie kleurtjes, vooral de licht paarse nude achtige kleur spreekt mij erg aan. Leuk.

Reply
marijke 8 oktober 2019 - 19:08

ik gebruik eigenlijk weinig nagellak, omdat mijn nagels steeds afbrokkelen. heb je nog een tip?

Reply
Daphne - verdraaid mooi 8 oktober 2019 - 20:45

Ik gebruik dan eigenlijk juist gelnagellak, omdat het zeker twee weken blijft zitten. Dan hebben mijn nagels de tijd om bij te groeien en klappen ze bijvoorbeeld niet meer dubbel.

Reply
Wanda 8 oktober 2019 - 23:04

Ik vind vooral die roze en die wat donkere erg mooi. Ook die groene vind ik wel wat hebben, maar zie ik nog niet zo snel bij mezelf.

Reply
Rory 9 oktober 2019 - 11:07

Royalty en Miss Mauve spreken mij het meeste aan. Wat een werk trouwens ook om ze allemaal te laten zien! Ik ben nog niet zo heel goed in nagellak aanbrengen (al pak ik af en toe ook best een pittig kleurtje) dus licht is bij mij het veiligst 🙂

Reply
Nicole Orriëns 9 oktober 2019 - 11:33

Wat een prachtige herfstkleuren in die nagellakken zeg. Erg leuk.

Reply
rachel 9 oktober 2019 - 11:41

ze zijn heel gaaf en mooi!! krijg gelijk weer zin om mijn nagels te gaan doen 😀

Reply
Jouvence 10 oktober 2019 - 16:43

Ik vind het design van de flesjes erg mooi en wat is Miss Mauve een prachtige kleur zeg!

Reply
Manon 10 oktober 2019 - 21:05

Ziet er leuk uit! Ik kende dit merk nog niet. Vind wel dat sommige kleuren niet overeen komen met het flesje!? Desalniettemin mooie kleuren!

Reply
An 11 oktober 2019 - 21:56

De eerste drie vind ik leuk. De andere kleurtjes zijn me veel te fel.

Reply
Yara 13 oktober 2019 - 09:00

De kleurtjes passen perfect bij de herfst! Echt een mooie collectie. Ik kende het merk nog niet, maar ik ben er nu toch wel erg benieuwd naar geworden.

Reply
Georgina Lifestyle 13 oktober 2019 - 09:34

Mooie collectie, alle kleuren staan je mooi!
Mooie review.

Groeten,
Georgina Lifestyle

Reply

Plaats een reactie