Jurkjes voor elke gelegenheid

door Daphne - verdraaid mooi
my jewellery jurkjes voor elke gelegenheid

Het is eindelijk tijd om de fleurige lentejurkjes weer uit de kast te pakken. Dus haal die verstopte melkflessen van afgelopen winter maar weer tevoorschijn en gun ze die heerlijke eerste warme zonnestralen. Ben je nog wat inspiratieloos en benieuwd naar de nieuwste jurkjes van My Jewellery passend bij diverse gelegenheid? Scroll dan snel verder!

Wat mij betreft is een jurkje het makkelijkste kledingstuk wat je uit je kast kunt trekken. Behalve wat bijpassende accessoires zie jij er, zonder na te denken en zonder kleding te matchen, eruit om door een ringetje te halen. Of je nu een zakelijke afspraak hebt of lekker naar het strand gaat. 

Kies een jurkje passend bij jouw figuur

Voor je dat perfecte jurkje shopt is het, ongeacht de gelegenheid, belangrijk dat je weet welk type jurkje bij jouw figuur past. Dat is overigens geen vaststaande regel, maar een richtlijn. Jij moet je er tenslotte goed in voelen. Vaak leg je daarom de nadruk op de punten waar jij je zelfverzekerd over voelt en leid je het af van de mindere punten. 

Met oversized of hele rechte jurkjes kom ik bijvoorbeeld niet weg en ziet het er eerder uit als een soepjurk. Combineer ik het met een riempje om mijn taille te accentueren, dan komt het ineens heel anders over. Voor vrouwen met een zandloperfiguur is het dan ook echt een musthave accessoire. Vrouwen met een appelfiguur willen vaak juist de taille niet benadrukken en leggen de focus juist op de decolleté en benen. Zorg er dus voor dat jij je lichaam kent.

Voor welke gelegenheid shop je? 

Kleed je je voor een zakelijke aangelegenheid, een drankje op het terras, een party of voor het strand? 

My Jewellery little black dress jurkje zwart

Een tijdloos jurkje dat je in elke kledingkast terug moet kunnen vinden, is toch wel the little black dress. Classy, maar vrouwelijk en gekleed, maar sexy. Daarbij kun je het met wat simpele accessoires omtoveren tot de perfecte outfit voor een gelegenheid. Ga je voor chique? Combineer het dan met een hakje en knalrode lipstick. Sneakers geven juist een casual uitstraling.

My Jewellery jurkjes strand strandjurk luchtig boulevard

Met een dikke jas en een sjaal om je nek gewikkeld, is het heerlijk om ’s winters uit te waaien op het strand. Alleen richting de zomer wil je juist een zo luchtig mogelijk strandjurkje waarmee jij kan flaneren. Persoonlijk vind ik een strandjurkje perfect als het luchtig en soepel valt en ik het snel over mijn bikini kan kleden. Ook wil ik op de heetste momenten van de dag mijn huid beschermen tegen de zon en wil ik dat mijn schouders bedekt zijn. Die langere mouwen zijn trouwens ook perfect als het ’s avonds wat afkoelt.

Is it time to party? Trek dan je partyjurk maar uit je kast! Glitter en glamour en niets is te gek! Jouw avond, dus jouw keuze! Die little black dresses kunnen natuurlijk ook op zo’n avond, maar je kunt ook uitpakken met metallic designs, felle tinten en over de top creaties. Wat je sowieso dit seizoen veel terugziet, zijn wikkeljurkjes in talloze prints en stoffen. Die zijn ook mijn favoriet, omdat je zelf kunt bepalen hoe strak je ze knoopt. Dus als je een leuk dinertje hebt, kun je het net een tikkeltje losser zetten voor wat meer comfort. 😉

My Jewellery jurkjes party outfit partyjurk

Welk jurkje mag wat jou betreft niet ontbreken in je kledingkast?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

Natascha van Zijtikt.nl 10 mei 2023 - 19:53

OEHH! Wat heeft MJ weer leuke jurkjes, ga morgen zeker even kijken! Een little black dress is in elk geval onmisbaar 😉

Reply

Plaats een reactie