JouwBox summer edition unboxing

door Daphne - verdraaid mooi
jouwbox summer edition 2021 unboxing inhoud

De JouwBox summer edition is uit! Die zit weer boordevol full-size natuurlijke producten, zodat je op een voordelige manier in aanraking komt met de beste producten op het gebied van gezondheid en verzorging. Ik vertel je alles over de box en achtergrond ervan en ga samen met jou de JouwBox unboxen. Nieuwsgierig geworden? Wacht dan niet te lang met bestellen, want op dit moment is van de 2.000 boxen 98% al verkocht.

Oprichter Tim Hortensius vond dat een gezonde levensstijl voor iedereen makkelijk te bereiken zou moeten zijn. Zo bedacht hij de JouwBox, die ieder kwartaal uitkomt. Dat doet hij samen met levensmiddelentechnoloog Ralph Moorman, die specialist is op het gebied van voeding, leefstijl en hormonen. Verkeerde producten kunnen je hormonale balans en gezondheid ondermijnen. Daarom selecteert hij voor de box alleen de meest pure en natuurlijke producten, die aan zijn strenge kwaliteitseisen voldoen. Inmiddels telt JouwBox al 1.800 members!

Het doel van deze 14e editie is om jouw zelfherstellende vermogen te stimuleren en jouw perspectief op gezond leven te verbreden door middel van gezonde en duurzame producten. Daarbij neemt Ralph Moorman jou mee op supermarktsafari tijdens zijn masterclass. 

Unboxing JouwBox summer edition

In de box vind je een mooie variatie van onder andere drinken en verzorgingsproducten. Via onderstaande video kun je de volledige inhoud bekijken én ik vertel je alles over de producten (inclusief de winkelwaarde!). Naast de producten, ga je met de masterclass (t.w.v. € 20,00) van Ralph Moorman op ‘supermarktsafari’. Hij vertelt daarin onder meer over de vele keurmerken, hoe je etiketten kunt lezen, het beïnvloeden van je eetgedrag en meer!

De JouwBox summer edition heeft een winkelwaarde van € 175,00, maar je shopt het voor slechts € 49,95. Ben je een member? Dan betaal je slechts € 39,95. Je kunt je membership ieder moment weer opzeggen. Vind je de box leuk en wil je er ook een aanschaffen? Wacht dan dus niet te lang want op dit moment is 98% van de boxen 2.000 al verkocht!

Wat vind jij van de box? Bekijk ook de inhoud van de voorgaande boxen.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie