JouwBox by Ekoplaza unboxing voorjaar 2021

door Daphne - verdraaid mooi
jouwbox by ekoplaza inhoud unboxing

Doordat ik chronisch ziek ben, weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om liefdevol met je lichaam om te gaan. Daarom sprak de JouwBox mij onwijs aan. Dit voorjaar heeft het merk in samenwerking met Ekoplaza, een biologische supermarkt, een speciale editie uitgebracht. Ik vertel je er alles over en ga natuurlijk de JouwBox by Ekoplaza unboxen.

Oprichter Tim Hortensius vond dat een gezonde levensstijl voor iedereen makkelijk te bereiken zou moeten zijn. Zo bedacht hij de JouwBox. Dat doet hij samen met Ralph Moorman, die specialist is op het gebied van voeding, leefstijl en hormonen. Verkeerde producten kunnen je hormonale balans en gezondheid ondermijnen. Daarom selecteert hij voor de box alleen de meest pure en natuurlijke producten, die aan zijn strenge kwaliteitseisen voldoen. Hij legt het zelf in deze video nog even uit.

Deze editie werken de heren samen met Ekoplaza. Zo krijg je de kans om op een laagdrempelige manier in aanmerking te komen met heerlijke biologische producten. Zo creëer je niet alleen geen gezonde, maar ook een biologische levensstijl. 

Unboxing JouwBox by Ekoplaza

In de box vind je een mooie variatie van eten, drinken, supplementen en verzorgingsproducten. Via onderstaande video kun je de volledige inhoud bekijken én ik vertel je alles over de producten (inclusief de winkelwaarde!).

De JouwBox by Ekoplaza  heeft een winkelwaarde van € 140,00, maar je shopt het voor slechts € 49,95. Ben je een member? Dan betaal je slechts € 39,95. Vind je de box leuk en wil je er ook een aanschaffen? Wacht dan niet te lang want op dit moment zijn er nog slechts 50 boxen beschikbaar. JouwBox verschijnt ieder kwartaal en de producten uit dit kwartaal zijn allemaal los verkrijgbaar bij Ekoplaza.

Spreekt de box jou aan?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

bychristiana 18 maart 2021 - 08:53

Wat een mooie inhoud, heel divers. Zo’n box is altijd een leuke manier om nieuwe merken te ontdekken die je zelf niet zo gauw zou pakken.

Reply
Deb 18 maart 2021 - 13:07

Leuke en gevarieerde inhoud. Leuk ook de combi tussen beauty- en food items. Leuk en duidelijke video heb je er ook van gemaakt 👍🏻.

Reply

Plaats een reactie