Jeffree Star Orgy eyeshadow palette review

door Daphne - verdraaid mooi
jeffree star orgy eyeshadow palette review-1

Ik had nog nooit een product van Jefree Star Cosmetics gekocht, tot de lancering van het ORGY palette. Een palette vol met matte nude tinten die me stuk voor stuk aanspraken. Alleen rommelde het al een tijdje rondom Jeffree Star en rondom de lancering van dat palette werd een enorme beerput geopend. Als je wilt weten waarover ik het heb, Google dan vooral zijn naam even.

jeffree star orgy eyeshadow palette review

Aangezien ik niet achter zijn daden sta en er zeker niet mee geassocieerd wil worden, maar ik ook niet wist wat ik nou met het palette moest doen… Reviewen of niet… Vroeg ik het in een poll op Instagram. 52% zei ‘ja’; een kleine meerderheid dus. Daarnaast heb ik tientallen DM’s ontvangen, waarbij de meeste van jullie zeiden: review het gewoon, jij staat los van zijn daden. Aangezien ik er mixed feelings bij blijf houden, heb ik besloten een beknopte review te schrijven met puur de swatches. Het is namelijk kwalitatief gezien wel een erg goed palette; ondanks dat ik hem niet steun of achter hem sta. Daarom lees je hier alsnog de Jeffree Star Orgy eyeshadow palette review met alleen de swatches en geen ooglooks.

Je vindt het palette in een kartonnen doos met dezelfde print als het palette zelf. Je sluit het palette met een magneet en de oogschaduws zijn beschermd door een plastic folie. Daarnaast zit aan de binnenkant ook een spiegel. Die zorgt er denk ik voor dat het palette vrij zwaar is. Het voelt dan ook kwalitatief stevig aan.

Swatch & review Jeffree Star Orgy eyeshadow palette

jeffree star orgy eyeshadow palette swatch review

Rij 1 v.l.n.r.: I’m Shy | Vanilla Latex | Implant | Teach Me | Silk Robe | Seduction

jeffree star orgy eyeshadow palette swatch review-1

Rij 2 v.l.n.r.: Voyeurism | Fluffer | Blow Out | Gender Fluid | Body | Bed or Floor?

jeffree star orgy eyeshadow palette swatch review-2

Rij 3 v.l.n.r.: Knee Pads | Safe Sex | Top | Bottom | Versatile | Cunnilingus

jeffree star orgy eyeshadow palette swatch review-3

Rij 4 v.l.n.r.: Craving Chocolate | All Night Long | Body Chills | Booby Trap | Invintation Only | Scorpio

jeffree star orgy eyeshadow palette swatch review-4

Rij 5 v.l.n.r.: Money Shot | Explicit | Happy Ending | Orgy | I’m Close | Glory Hole

Alle tinten voelen erg romig aan en swatchen goed. Alleen de allerlaatste tint uit het palette, Glorie Hole, swatcht op mijn arm prima, maar blendt op mijn ooglid wat vlekkerig uit. Dus dat is wel jammer, aangezien het de donkerste tint is uit het palette. Verder zijn alle tinten kwalitatief echt top. Het pigment is fantastisch en de kleur blendt niet weg, maar blendt wel erg mooi uit. Ze zijn wel allemaal wat poederig, dus houd daar rekening mee en tik je penseel af voor je de oogschaduw aanbrengt op je oogleden. Daarom wordt het palette zelf aan de binnenzijde ook snel wat viezig. Verder vind ik dit echt een heel goed palette en gebruik het erg graag. Je kunt er subtiele, nude looks mee maken, maar ook meer smokey looks. Daarbij bevat het palette ook voor elke look een perfecte transitiekleur. Heel fijn!

Het Jeffree Star Orgy eyeshadow palette is verkrijgbaar via themakeupspot.nl voor € 65,00.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

Rachel 15 januari 2021 - 22:19

Prachtige nudes, maar ik mis toch wel wat extra bijzondere kleurtjes al waren het er maar vier geweest. Dan heb je precies alles voor een dagelijkse look 🙂

Reply
theNextG1rl 16 januari 2021 - 14:02

Het is inderdaad een mooi palette als je van nude looks houd! Al mis ik wel wat shimmers erin (daar is het kleine palette voor geloof ik).

Reply
Lisa 16 januari 2021 - 18:28

Ben niet onder de indruk. Heb alle kleuren eigenlijk wel, zij het in verschillende palettes en die zijn ook nog van goede kwaliteit. Laat dit palette maar zitten.

Reply

Plaats een reactie