JAY Organic Eau de Parfum review

door Daphne - verdraaid mooi
jay organic eau de parfum review-1

Vind je het belangrijk om zoveel mogelijk producten te gebruiken met biologische ingrediënten? Dan is de parfum die ik je vandaag laat zien, zeker iets voor jou. De JAY Organic Eau de Parfum is 100% biologisch en is gewoon ontwikkeld in ons eigen kikkerlandje; in Amsterdam! Ik vertel je in deze review meer over de geur en geef je mijn mening.

Achtergrond JAY Organic Fragrance

Het parfum is door een moeder en dochter bedacht die beiden een bovengemiddeld ontwikkelde reukzin hebben en de droom hadden om een natuurlijke parfumlijn te ontwikkelen. De dames kozen bewust voor een Eau de Parfum, waardoor de draagster optimaal zou kunnen genieten van haar parfum.

jay organic eau de parfum ervaring review

De JAY Organic Eau de Parfum is een verfijnd en chique parfum voor vrouwen met een verleidelijke bloemengeur. Die bloemmelange is 100% van biologische kweek en de bladeren van de bloemen worden koud geperst. Zo wordt de etherische olie gewonnen en die wordt verdund met water en alcohol. Dat zorgt voor een rijke en intense geurbeleving. Ook de alcohol in dit parfum is natuurlijk biologisch en is afkomstig uit granen.

Geurnoten & review JAY Organic Eau de Parfum

Topnoten: sinaasappel, framboos, neroli
Hartnoten: sinaasappelbloesem, jasmijn, gardenia
Basisnoten: honing, patchouli, zoete noten

Na het opsprayen ruik je eerst de frisse en sprankelende geuren van het fruit. Dat maakt al snel plaats voor de meer bloemige en verleidelijke geuren die het parfum op en top vrouwelijk maakt. De geur eindigt met de warme en sensuele tonen van de basisnoten.

Ik heb het zelf niet getest, maar deze parfum zou niet vlekken op kleding. Daarnaast zou het de huid niet irriteren, dankzij de milde en natuurlijke samenstelling. Ik heb geen gevoelige huid, dus ook dat kan ik niet testen.

jay organic eau de parfum review

Ik heb de afgelopen tijd meerdere parfums getest en daar zei ik al dat ik een zwak heb voor mooie en bijzondere flacons. Deze flacons zijn vrij basic en passen bij de biologische gedachtengang. Toch had de geur wel een mooier flesje verdiend als je het mij vraagt, want die geur is verre van basic. Door de warme en sensuele noten als basisnoten, vind ik deze geur perfect voor deze tijd. Buiten guur en koud, binnen lekker warm, huiselijk en misschien wel eens een tikkeltje sensueel.

JAY Organic Eau de Parfum is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen en parfumerieën en op vedax.nl in drie formaten. 10 ml (tasverstuiver) voor € 15,95, 30 ml voor € 24,95 en 50 ml voor € 44,95.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

5 reacties

Robin 12 november 2020 - 08:55

Hier ben ik heel benieuwd naar.;)

Reply
VWillemse 12 november 2020 - 10:20

Ik begrijp de basic flacon, maar had hem persoonlijk ook wel een klein beetje meer swung mee gegeven.
Al was het maar met een opvallend ettiket.
Het idee van een 100% natuurlijk perfum vind ik wel helemaal top.
Ik ben ook zeker benieuwd naar de kwaliteit/houdbaarheid en uiteraard de geur zelf.
Een enorm pluspunt dat het de huid niet irriteerd, die irritatie is voor mij nml een van de grootste reden dat ik niet vaak parfum op mijn huid draag.

Reply
Tessa 12 november 2020 - 10:31

Wat een leuke foto’s heb je gemaakt. Het parfum lijkt mij erg lekker

Reply
Fabienne, Enjoyyourownbeauty.nl 15 november 2020 - 20:34

Wat een leuke foto’s! En ook het parfum lijkt me heel lekker. 🙂

Liefs
X

Reply
Rienel 17 november 2020 - 19:35

Ik heb bijna een flesje leeg en was op internet aan het zoek waar ik het kon aankopen. Heerlijke parfum! Van andere parfums krijg ik het al snel op mijn luchtwegen, bij de deze niet! Ik ben fan!

Reply

Plaats een reactie