invisibobble volumizer review | zo krijg je een vlotte staart!

door Daphne - verdraaid mooi
invisibobble volumizer review

Die mooie, volumineuze paardenstaarten die je in glossy’s en films ziet, krijg ik met geen mogelijkheid voor elkaar. En dat is precies de reden waarom ik praktisch nooit een staart draag. invisibobble komt met een oplossing. Of het ook werkt? Dat zie je in dit artikel met voor- en na-foto’s. Daarom lees je hier de invisibobble volumizer review.

invisibobble volumizer zo gebruik je het gebruiksaanwijzing review

De volumizer zorgt ervoor dat je paardenstaart tot wel 47% meer volume krijgt. Het innovatieve en lichtgewicht ontwerp maakt het gemakkelijk te gebruiken, geeft de staart stevige houvast gedurende de dag en blijft dan ook de hele dag goed zitten. Je kunt kiezen uit twee varianten: crystal clear en pretty dark.

Zo werkt het

Een volumineuze paardenstaart krijg je in slechts drie stappen. Lekker makkelijk!

  1. Creëer een staart op de gewenste hoogte met de invisibobble original. Die ontvang je bij de volumizer en is bij beide varianten doorzichtig.
  2. Verdeel de paardenstaart horizontaal in tweeën. 
  3. Klem de volumizer tussen de twee delen van de staart in het invisibobble original elastiek. 

invisibobble volumizer review

Look & review invisibobble volumizer

Op onderstaande afbeelding zie je twee foto’s, zodat je goed kunt zien wat de haartool doet met het volume van mijn haar. Ik gebruikte de transparante variant. 

invisibobble volumizer voor en na foto resultaat review

Yaay eindelijk een staart die wat vlotter is dan dat hangende staartje op de voor-foto. Dit werkt zo onwijs makkelijk! Je klemt de volumizer gemakkelijk tussen je elastiekje en je hebt zonder moeite een volumineuze, vlotte staart! Dus ook geen gedoe met touperen, volumepoeder of iets dergelijks. Mijn reden om geen paardenstaart te dragen, is bij deze van de baan. Ook ik kan nu snel een leuke staart creëren. 

De invisibobble volumizer shop je bij geselecteerde verkooppunten voor € 5,95.

invisibobble volumizer voor en na foto resultaat review result

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

bychristiana 11 november 2021 - 11:10

Oh wat een geweldige uitvinding is dit, ik ga hier zeker naar kijken in de winkel!

Reply
Natascha 11 november 2021 - 16:43

Hé dit vind ik nou echt tof! Ik ben gek op de elastieken van dit merk dus dit ga ik ook onthouden!

Reply
Donna 11 november 2021 - 18:18

Super tip! Dit is zeker iets voor mijn dochter. Ga ik haar mee verassen.

Reply

Plaats een reactie