invisibobble haarlooks | time to shine collection

door Daphne - verdraaid mooi
invisibobble time to shine collection review

Op foto’s zie je mij praktisch altijd met los haar, maar daarbuiten heb ik wél redelijk vaak mijn haar vast met een elastiekje of clipje. Wel altijd eentje van invisibobble, want ik heb geen zin in een rare knik in mijn haar. 😉 Het wordt tijd om ook hier wat andere haarlooks te laten zien en out of the box te gaan. Allemaal met items uit de nieuwe time to shine collection, waarmee je in 2023 kunt schitteren; oftewel wear your shine. Scroll snel verder om de invisibobble time to shine collection te bekijken.

invisibobble review press pr

Niet alleen ik kan met deze haaraccessoires stralen in 2023, maar zelfs het meegestuurde drankje uit het pr-pakket schittert! Zulke details zorgen ervoor dat zo’n pakket als deze er echt uitspringt. Heel leuk en creatief gedaan!

Barrette glitterally | € 7,95

invisibobble review Barrette glitterally

Vroeger droeg ik onwijs vaak een barrette in mijn haar. Alleen doordat je die irritante knik in je haar creëert, heb ik hem toevallig onlangs gewoon echt weggegooid. Ik had kunnen weten dat invisibobble daar ook een oplossing voor had bedacht, maar daar heb ik toen niet bij nagedacht. Daarbij is deze stronghold, anti-slip en metaalvrije barrette onwijs mooi dankzij het prachtige glitter champagnedesign. Perfect voor op een feestje, maar ook als je je reguliere look net een leuke touch wilt geven.

invisibobble review haarlook hairlook Barrette glitterally

Ik draag twee barrettes tegelijkertijd, maar natuurlijk kun je ze ook los van elkaar dragen. Net zo mooi!

Hairhalo you’re a star | € 11,95

invisibobble hairhalo review you're a star

De invisibobble diadeem gebruik ik toevallig al dagelijks bij het reinigen van mijn gezicht. Het houdt je haar uit je gezicht, maar geeft ook weer geen gekke knik of raar model. Deze variant is net wat specialer dankzij de gouden details én is volledig verstelbaar. Dus het past iedereen.

invisibobble hairhalo haarlook hairlook review you're a star

Ik vind de hairhalo verrassend leuk én hij zit erg fijn. Je voelt hem dus niet onprettig achter de oren zitten, maar zit wel gewoon stevig genoeg.

Sprunchie Wine Not? & The Sparkle is Real | € 5,95 p.s.

invisibobble Sprunchie review Wine Not? The Sparkle is Real

Ik ben zeker niet de enige die sprunchies stiekem gewoon gebruikt als armband… 😉 Voor je haar werkt hij net zo fijn als het bekende ‘elastiekje’ van invisibobble. De spiraal ring zit namelijk verwerkt in de scrunchie. In de time to shine collectie is hij verkrijgbaar in een prachtige wijnrode, bijna roze tint en een sparkly variant met gouden details en sterren.

invisibobble Sprunchie haarlook hairlook review Wine Not? The Sparkle is Real

De scrunchie heeft een stevige grip die je haar goed op zijn plek laat zitten.

Slim shine La Vie en Rose | € 4,95

invisibobble review Slim shine La Vie en Rose

De slim spiraal ring is net wat ranker dan de originele invisibobble en werkt daarom perfect op fijn haar. Het laat zelfs de fijnste plukjes niet los. Daarbij ziet hij er dankzij zijn verfijnde uitstraling net wat eleganter uit.

invisibobble review haarlook hairlook Slim shine La Vie en Rose

Ik gebruik hem ook graag als ik even snel een knot in mijn haar wil doen. Hij is naar mijn idee net wat steviger en ik merk dat hij daarom nog net wat beter blijft zitten dan bij de originele variant. Je kunt ongestoord bewegen. 😉

invisibobble review haar look hairlook Original Gold Rush

Ik maakte ook nog even een simpel haarlookje, waarbij ik slecht een deel van mijn haar vastmaakte. Hij lijkt op de foto vrij los te zitten, maar het tegenovergestelde is waar. Heel erg fijn!

Original Gold Rush | € 5,95

invisibobble review Original Gold Rush

Last but not least: de originele invisibobble spiraal! Die is, net als veel andere haarproducten van het merk, verrijkt de innovatieve HAIRLOVETECH. Deze wetenschappelijk bewezen technologie geeft (in tegenstelling tot normale, elastische haarbanden) 31% minder beschadiging, 68% minder zichtbare sporen en 100% minder pijn aan het haar en hoofdhuid. Natuurlijk met een hoog draagcomfort en stevige grip.

invisibobble review haarlook hairlook Original Gold Rush

Deze gouden variant is net wat meer glamoureus dan de meeste effen kleurendesigns van het merk.

Je shopt de invisibobble time to shine collection op invisibobble.nl. Lees ook de andere invisibobble reviews.

Welke look vind jij het leukst?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

Natascha - Zijtikt.nl 3 februari 2023 - 20:16

I loveeeee Invisibobble! Ik vind de elastieken van dit merk zo fijn, Tess is er ook gek op. Hier zit veel leuks bij waar ik zeker even in de winkel voor ga kijken.

Reply
Matanja 4 februari 2023 - 11:32

Ik heb zelf heel kort haar dus gebruik geen elastiekjes oid voor mijn haar, dochterlief wel en die vind ze ook wel fijn.
Ik vind de laatste 2 looks jou het leukst staan.
Ik zie je eigenlijk altijd met los haar in de reviews ed. maar dit vind ik je ook goed staan.
Je hebt mooi lang glanzend haar!

Reply

Plaats een reactie