Instant Effects review

door Daphne - verdraaid mooi
Instant-Effects-review-2

Zien is geloven. Daar staan de producten die ik vandaag ga reviewen voor: echte resultaten die gebaseerd zijn op de wetenschap, maar werken als ware magie voor de gezichtshuid. Dat klinkt als muziek in mijn oren en daarom lees je hier de Instant Effects review met de Deep Line Elixer, Instant Eye Lift en de 3D Lip Plumping Treatment.

Klinisch bewezen producten

De producten van Instant Effects zijn ontwikkeld om de natuurlijke functies van de huid op een veilige en direct zichtbare manier te verbeteren. Ze zorgen voor een gezonde en stralende huid en zijn geschikt voor alle huidtypes. De oprichter van het merk was producten die hun beloftes niet nakomen zat en startte daarom een wetenschappelijk onderbouwd merk met direct zichtbare effecten als belangrijkste uitgangspunt. Daarom ondergaan alle producten onafhankelijke klinische proeven om hun werkzaamheid te bewijzen. Die testresultaten worden open en eerlijk gedeeld en tot nu meet 100% van de testpersonen in de klinische proeven significante verbeteringen.

Instant-Effects-review-1

De producten zijn geformuleerd op basis van een krachtige en unieke combinatie van ingrediënten, zoals hyaluronzuur, plantaardige actieve werkstoffen en de gepatenteerde OX2-technologie. Dit werkt bevorderlijk voor het natuurlijke metabolisme van de huid. Het brengt namelijk zuurstof in de huid, verbetert cellulaire energie, verstevigt de structuur en elasticiteit van de huid vrijwel direct zichtbaar en voelbaar. Verder zijn de producten ontwikkeld op basis van dierproefvrije, vegan-vriendelijke en natuurlijke technologieën.

Instant-Effects-review

Instant Effects Deep Line Elixer review

Volgens Instant Effects zorgt de Deep Line Elixer in slechts tien minuten voor een direct zichtbare vermindering van de rimpeldiepte en -grootte van diepe rimpels en lijnen in het gezicht. Bij langer gebruik verminderen mimiekrimpels en de lijnen van de neus-lippenplooi met 75%, de huid is 117% meer gehydrateerd.

Instant-Effects-Deep-Line-Elixer-review

De formule bevat de gepatenteerde OX2-technologie in combinatie met onder andere berkensap en rode algenextract. Deze verbeteren de celenergie, elasticiteit en het vochtgehalte van de huid, om het verschijnen van expressielijnen en rimpels te minimaliseren.

Instant-Effects-Deep-Line-Elixer-review-1

Door de pen eerst te schudden en dan in te drukken, worden de ingrediënten geactiveerd en kun je het doelgericht aanbrengen op diepe lijnen en rimpels in het gezicht. Wacht vijf minuten voor je make-up aanbrengt.

Ik heb mijn moeder gevraagd het product te testen. Met mijn 27 jaar vind ik niet dat ik een volledig eerlijk oordeel kan vellen over dit product. Ze heeft het product onder andere aangebracht tussen de wenkbrauwen en bij de plooien van haar neus en lip. Door het borsteltje kun je het zeer gericht en makkelijk aanbrengen. Zeker tussen de wenkbrauwen werden de diepe lijnen wat zachter en zijn ze dus minder duidelijk zichtbaar. Dat is ook een zeer gerichte zone, waarbij ze het product goed heeft uit kunnen testen. Daarna bracht ze er foundation over aan en die combinatie werkte prima.

De Instant Effects Deep Line Elixer kost € 34,95 – 5 ml.

Instant Effects Instant Eye Lift review

In slechts vijftien minuten zorgt de Instant Eye Lift volgens Instant Effects ervoor dat wallen en rimpels rondom de ogen worden gladgestreken, voor een opvallend jeugdige oogopslag. Bij testpersonen steeg de elasticiteit van de huid bij langer gebruik met gemiddeld 55% en rimpels en fijne lijntjes verminderden met 21%.

Instant-Effects-Instant-Eye-Lift-review

De formule bevat de gepatenteerde OX2-technologie. De intensief regenererende, teintverlichtende en huidverstevigende werkstoffen, zoals arganolie, cafeïne, panthenol, groene thee extract, meidoornextract en zoethoutwortel stimuleert bij langer gebruik de natuurlijke niveaus van collageen en elastine in de huid, voor gaandeweg steeds meer stevigheid en helderheid rondom de ogen.

Instant-Effects-Instant-Eye-Lift-review-1

Je gebruikt het serum door het na de reiniging van de huid voorzichtig rond de ogen te deppen. Wacht enkele minuten voor je make-up aanbrengt.

Ik heb ook dit product door mijn moeder laten testen. Het resultaat is subtiel, maar zichtbaar. Zeker door het verhelderen van de huid, lijkt het ook wat gladder, minder donker en zachter overkomen. Door het pompje kun je het makkelijk doseren en werk je hygiënisch.

De Instant Effects Instant Eye Lift kost € 29,95 – 8 ml.

Instant Effects 3D Lip Plumping Treatment review

In slechts twee minuten zorgt de 3D Lip Plumping Treatment volgens Instant Effects voor maar liefst 20% vollere lippen met een hydratatie die twaalf uur duurt. Ook zorgt de formule voor een verbeterde kleur van de lippen. Bij langer gebruik zouden je fijne, verticale lijntjes rondom de lippen verzachten. De cupidoboog en lipcontouren worden verbeterd, zonder prikkelend of branderig gevoel.

Instant-Effects-3D-lip-plumping-treatment-review

De formule is op basis van de gepatenteerde OX2-technologie in combinatie met onder andere hyaluronzuur.

Instant-Effects-3D-lip-plumping-treatment-review-1

Je brengt het serum zachtjes aan op de lippen door middel van het borsteltje. Wacht vijf minuten en verwijder dan het overtollig product voor je lipstick aanbrengt. Het zou geen plakkerig gevoel geven en slechts één dun laagje zou voldoende moeten zijn voor zichtbaar meer volume en definitie met een comfortabele, zijdezachte finish.

Hieronder vind je twee foto’s. De eerste foto is zonder enige product en foto nummer twee is met het product, waarbij het zo’n vijf minuten op mijn lippen zit.

Instant-Effects-3D-lip-plumping-treatment-review-2 Instant-Effects-3D-lip-plumping-treatment-review-3

Ik heb al vaker producten getest die een plumping effect beloofden en daar brandden mijn lippen onwijs van. Bij dit product van Instant Effects voelde ik eigenlijk helemaal niets! Het leek of ik een normale gloss op mijn lippen aanbracht, die niet plakte. Alleen zie ik helaas eerlijk gezegd geen verschil tussen de eerste en tweede foto. Alleen lijken mijn lippen misschien net wat voller door de gloss.

Instant-Effects-3D-lip-plumping-treatment-review-4

Nadat ik het product verwijderd had, heb ik een normale lipstick aangebracht (zonder lipliner!). Toen had ik juist wel het idee dat mijn lippen net wat voller leken. Zeker mijn bovenlip, maar toch ook mijn onderlip. Ik heb deze foto vergeleken met andere swatchfoto’s met mijn lippen en daar zag ik ook verschil. Dus in eerste instantie dacht ik dat het voor mij niet veel deed, maar toen ik lipstick aangebracht had, zag ik gelukkig wel verschil! Dat het lipfillers kan vervangen, lijkt me wat overdreven, maar het is zeker wel een leuk product.

De Instant Effects 3D Lip Plumping Treatment kost € 29,95 – 5 ml.

De producten van Instant Effects zijn verkrijgbaar bij Etos.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie