INGLOT Natural Origin Nail Polish swatches & review

door Daphne - verdraaid mooi
inglot natural origin nail polish swatches review

De nagellakjes uit de Natural Origin Collectie zijn echte bestsellers van INGLOT, maar voor mij nog compleet nieuw. Daarom ga ik wat nieuwe zomerse tinten swatchen en testen. Die zijn vegan en bevatten minimaal 77% natuurlijke ingrediënten. Bekijk daarom hier de INGLOT Natural Origin swatches & review met de tinten 029 Papaya Sorbet, 030 Pink Ink en 033 Alaska Coast.

De Natural Origin nagellak is sneldrogend (2-3 minuten) en zuurstofdoorlatend, waardoor je nagels gevoed en zo in de beste conditie blijven. Het geeft je nagels een prachtige kleur en glans en één laagje is genoeg voor een volledige dekking. 

inglot natural origin nail polish review

De formule is longlasting tot wel 7 dagen zonder af te brokkelen. Wel adviseert INGLOT om de kleuren te combineren met de base- en topcoat van het merk, zodat je nagels langer mooi blijven. Die heb ik zelf niet ontvangen, dus houd er rekening mee dat mijn review anders kan zijn dan dat je de nagellak gebruikt zoals INGLOT het aanraadt. Gebruik je alle producten, dan kan je volgens het merk wel tot 10 dagen genieten van je manicure.

inglot natural origin nail polish ingredienten review

Swatches INGLOT Natural Origin

In totaal kun je kiezen uit 33 tinten, waarvan ik je drie nieuwe tinten laat zien.

INGLOT 029 Papaya Sorbet

inglot natural origin nail polish swatch 029 papaya sorbet

Papaya Sorbet is een heldere en fel oranje tint; net als de zomerse vrucht Papaya. Een heerlijk fel kleurtje voor de zomer en perfect als je weg bent van de fluoriserende fashion trend. 

INGLOT 030 Pink Ink

inglot natural origin nail polish swatch 030 pink ink

Pink Ink is een tint die net wat feller is dan de babyroze tint, maar wel met dezelfde ondertoon. Als je me al langer volgt, dan weet je dat ik dol ben op roze. Dus deze tint is echt perfect voor mij.

INGLOT 033 Alaska Coast

inglot natural origin nail polish swatch 033 alaska coast

Alaska Coast is een ijzige, blauwe tint die dankzij haar koele tint tijdens de hete zomer voor wat verfrissing zal zorgen. Tegelijkertijd krijg ik zin om in de kraakheldere Middellandse zee te duiken.

Review INGLOT Natural Origin

inglot natural origin nail polish kwast penceel brush review

De nagellak heeft een perfect breed kwastje met een afgerond uiteinde, zodat je snel en egaal kunt lakken. Wel zo fijn met de sneldrogende formule. Eén laagje vind ik persoonlijk net wat weinig, omdat de kleur dan toch wat sneller van je nagels slijt. Daarom raad ik je twee laagjes aan. Dan blijft het zeker een paar dagen mooi op je nagels zonder chips. De daadwerkelijke houdbaarheid is natuurlijk afhankelijk van je werkzaamheden. Zit je veel in water? Dan red je die 7 dagen niet, maar als je niet veel met je handen werkt, dan kom je eerder in de buurt. Al heb ik zelf 7 dagen niet gered. Ik vind het ook veel te leuk om van kleur te wisselen, dus dat is voor mij geen afknapper. 😉

De INGLOT Natural Origin nagellak shop je op inglot.nl voor € 17,00 | 8 ml.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

Deb 20 mei 2022 - 17:45

Mooie kleurtjes, ik vind ze wel behoorlijk aan de prijs eerlijk gezegd 😬.

Reply
bychristiana 21 mei 2022 - 08:22

Ik vind Alaska coast erg mooi! Ik red zeven dagen echt nooit hoor, ik ben al blij als mijn nagellak er aan het eind van de (werk)dag nog goed opzit. Nu met het klussen in het nieuwe huis is het helemaal een drama;-)

Reply
Jolanda 26 mei 2022 - 18:55

Wat een mooie zomerse kleuren!

Reply

Plaats een reactie