Illamasqua Beyond Powder highlighter review

door Daphne - verdraaid mooi
Illamasque beyond powder review omg burst

Afgelopen week liet ik je al via een IGTV zien dat ik een onwijs leuk pakket ontvangen heb van Lookfantastic. Daarin gaf ik je ook al een first impression van de Illamasqua Beyond Powder highlighter, die ik zowel als highlighter en als blush aanbracht. Vandaag geef ik je mijn uiteindelijke mening over dit palette en laat ik het effect nog eens goed zien op mijn huid. Daarom lees je hier de Illamasqua Beyond Powder Highlighter review in de kleur OMG Burst.

Illamasque beyond powder review omg burst-2

Misschien ken jij het merk al, maar ik had er eerlijk gezegd nog niet eerder van gehoord. Hun achtergrond is in ieder geval al erg mooi, want de missie van Illamasqua is om iedereen het vertrouwen te geven om hun ware zelf te uiten. Dat past goed bij mijn pay-off: Je bent mooi zoals je bent, hoe je ook bent en wat je ook hebt.

Illamasque beyond powder review omg burst-1

Je ontvangt de highlighter is een kleurrijk kunststof doosje met daarop meer informatie over de highlighter en de bestanddelen. Zo hebben ze het daadwerkelijke doosje met de highlighter clean kunnen houden, namelijk glanzend zwart met het logo dikgedrukt op de bovenkant. Je opent en sluit de highlighter met een kliksluiting én aan de binnenkant vind je een lekkere grote spiegel, dus een fijn item om mee te nemen in je tas.

Illamasque beyond powder review omg burst-swatch

Op de afbeelding hierboven zie je de swatch van OMG Burst. Links de harde swatch van de roze/paarse tint, in het midden de harde swatch van de lichte, champagnekleurige tint en rechts de geblende swatch waarbij ik beide kleuren heb gemengd. De poeder voelt vrij droog aan, net als de meeste baked poeders, maar geven een mooie kleur en glans af. De glans zie je zelf nog niet eens zo heel goed op deze foto.

Look & review Illamasqua Beyond Powder highlighter

Volgens Illamasqua krijg je van dit product een gezonde en stralende blos, waarbij het moeiteloos over de huid zou glijden. Je kunt de poeder op meerdere manieren gebruiken, namelijk als all-over illuminatie finish om bepaalde delen van je huid op te lichten. Of op preciezere zones als highlighter op bijvoorbeeld je jukbeenderen, wenkbrauwbotten en sleutelbenen. Behalve dat je het op meerdere manieren kunt gebruiken, kun je het ook op meerdere manieren aanbrengen. Droog als een pure, natuurlijke glans of met een vochtige kwast voor een meer dramatische metallic finish met longlasting effect.

Op de foto’s hieronder bracht ik de twee kleuren gemengd aan op mijn jukbeenderen en de roze/paarse kleur apart op de appeltjes van mijn wangen. Ook heb ik de hoeken van mijn ogen wat uitgelicht. Alles bracht ik droog aan.

Illamasque beyond powder review omg burst-swatch-1

De highlighter straalt al luxe uit door de verpakking en dat wordt zeker versterkt door de rozige marmerlook. Op mijn huid vind ik het een lieve, zachte kleur hebben met een mooie glansfinish. De poeder verdeelt gemakkelijk over mijn huid en blend mooi met mijn bronzer. Ik vind het fijn dat je de roze poeder ook los aan kunt brengen op de huid voor een versterkend effect van de kleur. Toen ik de poeder tijdens het testen vochtig aanbracht, wordt het glanseffect zeker versterkt. Alleen juist voor overdag en tijdens de zomerdagen vind ik zo’n subtiel effect op mijn jukbeenderen en op de appeltjes van mijn wangen erg mooi. Daarom snap ik zeker dat het merk ook zegt dat je de poeder als all-over finish kunt gebruiken, want je krijgt er een heerlijke gezonde blos van.

De Illamasqua Beyond Powder highlighter OMG Burst is verkrijgbaar op lookfantastic.nl voor € 19,95. De adviesprijs is € 39,45, dus je bespaart maar liefst € 19,50!

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

4 reacties

Wies+|+Nature+of+Happiness 25 juni 2020 - 11:04

Ik weet niet of het mijn kleur zou zijn, maar hij ziet er wel heel mooi uit! Meestal ga ik zelf voor iets warmere tinten. En mooi prijsje nu ook!

Reply
Tessa 25 juni 2020 - 16:38

wow deze kleur is echt prachtig en staat je erg goed

Reply
Rachel 25 juni 2020 - 22:56

Wat een prachtig product zeg en die shine.. heel erg mooi!

Reply
bychristiana 28 juni 2020 - 20:40

Oh wauw, wat mooi zeg, dit is ook wel iets voor mij. Ik wissel niet zo vaak met make-up, maar binnenkort wil ik toch wel weer eens gaan kijken naar een mooie nieuwe highlighter met zo’n glansje. Deze ga ik onthouden.

Reply

Plaats een reactie