I Heart Revolution Unicorn palette review

door Daphne - verdraaid mooi
i-heart-revolution-unicorn-make-up-palette-review-1

Houd je van unicorns? Dan houd je van de tinten uit dit palette. De paars, roze, geel en blauwtinten met een zilveren en witte highlighter, typische unicorn tinten, vind je er namelijk in terug. Daarom lees je hier de I Heart Revolution Unicorn palette review.

i-heart-revolution-unicorn-make-up-palette-review-2

Het palette zit verpakt in een holografisch, zilverkleurige verpakking. Het palette zelf heeft een witte buitenzijde en een doorzichtige deksel met roze-paarse sterretjes. Verder heeft het een kliksluiting en weegt het palette op zich heel weinig. Daarom is het ook ideaal voor op reis.

i-heart-revolution-unicorn-make-up-palette-review

In alle negen tinten van dit palette zie je een opdruk van een unicorn in de oogschaduw. Dat is toch onwijs leuk?!

Swatch

i-heart-revolution-unicorn-make-up-palette-swatch-review

De tinten hebben geen namen en daarom geef ik ze voor het gemak nummers. Van 1 t/m 9 van links naar rechts en van boven naar beneden. Ik heb gewoon niets te zeggen over deze tinten, behalve dat ze stuk voor stuk perfect swatchen en een goed pigment hebben. Qua kleur lijkt de donkerste tint in de pan (nummer 9) alleen een stuk donkerder dan op mijn arm. Verder zitten er geen verrassingen verstopt.

Look & review I Heart Revolution Unicorn palette

Omdat dit palette zulke bijzondere kleuren hebben en je daarom meer out of the box kunt werken, heb ik gekozen om los te gaan op één oog en die aan je te laten zien. Natuurlijk kun je ook voor een natuurlijke look gaan, maar die versie laat ik je eens niet zien.

i-heart-revolution-unicorn-make-up-palette-look-review

Bij deze look draag ik het volgende:
eigen mat, witte highlighter: onder de wenkbrauwen
5: transitiekleur in arcadeboog
1 + 3: transitiekleur net onder arcadeboog
9: buitenste ooghoek, naar binnen geblend
8: tussen bewegend ooglid en buitenste ooghoek
4: van het midden van het bewegend ooglid naar de binnenste ooghoek
2: binnenste ooghoek
9: onder de ogen, buitenste ooghoek naar het midden
8: onder de ogen, in het midden
4: onder de ogen, binnenste ooghoek

Om de look nog krachtiger over te laten komen, heb ik de Lottie London Stamp Liner gebruikt en de Kruidvat lashes extra volume.

Je krijgt negen tinten voor slechts € 0,55 per tint. Dat is een koopje. Zeker als je nagaat hoe goed dit palette is! Voor het maken van de ooglook heb ik geen fixing spray aangeraakt om de tinten meer te laten knallen. De tinten knallen van zichzelf al zo goed. De pigmentatie is top en de fall-out nihil. Daarbij blenden de tinten erg snel en zonder al teveel moeite in elkaar over. Ben je een unicorn liefhebber of wil je eens wat bijzonderdere tinten? Dan moet je dit palette in je stash hebben!

De I Heart Revolution Unicorn palette is verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 4,99.

i-heart-revolution-unicorn-make-up-palette-review-3

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

1 reactie

Tessa 18 september 2019 - 09:14

wat een tof palette! erg gaaf die look die je gemaakt heb

Reply

Plaats een reactie