I Heart Revolution Star Struck Triple Baked Highlighter review

door Daphne - verdraaid mooi
i-heart-revolution-star-struck-triple-baked-highlighter-review-1

Zal deze ster de show stelen en de ster van de highlighters worden? Ik ga het testen! Je leest hier de I Heart Revolution Star Struck Triple Baked Highlighter review.

i-heart-revolution-star-struck-triple-baked-highlighter-review-3

De rosegouden verpakking is prachtig en door zijn stervormige look ook uniek. Het zit verpakt in een glanzend kartonnen doosje dat door zijn spiegelend uiterlijk ook luxe uitstraalt. Qua uiterlijk heeft deze ster de show al gestolen.

Swatch

i-heart-revolution-star-struck-triple-baked-highlighter-swatch

Links zie je een harde swatch en rechts heb ik de highlighter geblend. Bij de geblende kant zie je helaas bijna niks meer van de highlighter. Het is een erg droge textuur die je snel wegvaagt. Nu maar hopen dat het op mijn gezichtshuid wel goed blijft zitten.

Look & review I Heart Revolution Star Struck Triple Baked Highlighter

Ik heb de highlighter op onderstaande foto’s aangebracht op de jukbeenderen.
i-heart-revolution-star-struck-triple-baked-highlighter-review-look Ik ben dol op de producten van I Heart Revolution, alleen heeft deze ster mij helaas niet omver geblazen. Door de droge textuur veeg je de highlighter snel weg. Daarom kun je het ook moeilijk opbouwen. De uiteindelijke glans die je met de highlighter kan creëren is dan weer wel mooi en gelukkig wat duidelijker dan bij de swatch. Het blijft vrij subtiel, maar het valt wel natuurlijk te blenden met de andere poeders. Het is geen wereldster, maar de verpakking straalt dan weer wel tussen de andere highlighters in mijn stash en is daarom ook leuk om cadeau te doen.

De I Heart Revolution Star Struck Triple Baked Highlighter is verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 5,99.

i-heart-revolution-star-struck-triple-baked-highlighter-review

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

9 reacties

Iris 23 januari 2020 - 09:12

Oh, wat ben ik jaloers om je mooi vallende haren! Het zit gewoon perfect.
De highlighter vind ik ook leuk, al moet ik zeggen dat ik het bijna niet gebruik.

Reply
Babs 23 januari 2020 - 10:33

Jammer dat de highlighter te droog is, maar ik moet zeggen dat je toch wel een prachtige look ermee gemaakt hebt! Onwijs mooi!

Reply
Deb 23 januari 2020 - 14:08

De verpakking ziet er inderdaad prachtig uit. Daardoor krijg je direct hoge verwachtingen. Jammer om te horen dat ze niet waargemaakt worden. Vind je look ermee wel erg mooi!

Reply
Natascha - Beautyopinie 23 januari 2020 - 14:33

Toen ik ‘m net zag dacht ik direct; die moet ik hebben!! Ik snap wel wat je bedoelt, jammer dat ‘ie zo droog is 🙁

Reply
Riek Muijen 23 januari 2020 - 15:07

Wat ziet dat er mooi uit En wat een mooie verpakking.

Reply
Bianca 23 januari 2020 - 16:07

Deze highlighter zorgt voor een mooie glans! Alleen al vanwege de ster-vorm zou ik hem willen hebben 🙂

Reply
Tessa 23 januari 2020 - 20:43

Wat een leuke vormgeving. jammer dat die een beetje tegen gevallen is

Reply
bychristiana 25 januari 2020 - 08:38

Ik moet zeggen dat ik de look wel heel mooi vind, zoals altijd eigenlijk;-) Ik zie in ieder geval een mooi glansje, voor deze prijs dus best een leuk product, lijkt me!

Reply
Priscilla 26 januari 2020 - 19:39

Mooie glow! Ik ben ze nog niet tegengekomen in de ster vorm 🙂

Reply

Plaats een reactie