I heart Revolution Peanut Butter Cup review

door Daphne - verdraaid mooi
i-heart-revolution-peanut-butter-cup-review

Een chocoladepalette met de naam Peanut Butter Cup… Dat moet gewoon goed zijn! Zeker als het palette van I Heart Revolution hetzelfde pigment heeft als zijn voorgangers. Dit palette komt uit de I Heart Revolution Chocolate Heart giftset. Tijd voor een review!

i-heart-revolution-peanut-butter-cup-review-3

Het palette ziet er hetzelfde uit als ik gewend ben van I Heart Revolution: een smakelijk palette met iedere keer een andere kleur! Het is een palette met een makkelijke vorm, gemaakt van plastic, sluit met een kliksluiting, heeft aan de binnenzijde een grote spiegel en ruikt naar chocolade. De kleur van de buitenzijde verraadt het kleurpalette van de binnenzijde al: oranje!

Swatch

i-heart-revolution-peanut-butter-cup-review-1

i-heart-revolution-peanut-butter-cup-review-swatch

Caramel, Smooth, Crunchy, Case, Shell, Pieces

i-heart-revolution-peanut-butter-cup-review-1 kopie

i-heart-revolution-peanut-butter-cup-review-swatch-1

Cashew, Cocoa, Cinder, Chunk, Honey, Nutty

i-heart-revolution-peanut-butter-cup-review-1 kopie 2 i-heart-revolution-peanut-butter-cup-review-swatch-2

Delish, Peanut Butter, Cup, Salty, Milk Chocolate, Foil

Dit palette laat maar weer eens zien hoe belangrijk het is om je paletten eerst te swatchen. Er zaten namelijk een paar verrassingen bij. In het eerste opzicht lijken er twee zwarte tinten bij te zitten. Dit is niet het geval, want Cup is namelijk heel donkerpaars. Foil leek in eerste opzicht iets blauws te hebben, maar hier zit ook een paarse tint in. Verder leek Cinder een wat donkerdere tint, terwijl deze juist wat lichter bruin is. Een hele warme tint! De kleuren zijn stuk voor stuk goed gepigmenteerd. Shell en Cashew vallen weg op mijn armen, omdat deze tinten erg dicht bij de werkelijke kleur komen van mijn huid.

Looks

Look 1:

i-heart-revolution-peanut-butter-cup-review-look-1.2i-heart-revolution-peanut-butter-cup-review-look-1.1 i-heart-revolution-peanut-butter-cup-review-look-1Bij look 1 draag ik het volgende:
Delish: transitiekleur in arcadeboog
Cashew: onder de wenkbrauwen
Cinder: bewegend ooglid
Case: buitenste ooghoek, naar binnen geblend
Case & Cinder: onder de ogen
Salty: binnenste ooghoek

Look 2:

i-heart-revolution-peanut-butter-cup-review-look-2.1 i-heart-revolution-peanut-butter-cup-review-look-2

Bij look 2 draag ik het volgende:
Peanut Butter: transitiekleur in arcadeboog
Cashew: onder de wenkbrauwen
Foil + Crunchy: bewegend ooglid
Milk Chocolate: buitenste ooghoek, naar binnen geblend
Cocoa: buitenste ooghoek
Cocoa: onder de ogen

Review I heart Revolution Peanut Butter Cup

Dat ik de I Heart Revolution paletten over het algemeen erg goed vind, lees je terug in mijn vorige reviews. Toch is dit palette een verrassing door de opmerkelijke kleuren uit het palette die totaal anders qua kleur swatchen en aanbrengen, dan de kleuren in de pan doen vermoeden. Dat maakt het spannend en mij extra enthousiast bij het reviewen van het palette.

Ik gebruik bij dit merk bij de oogschaduw paletten niet vaak setting spray om een tint wat meer power te geven. Toch had dit palette dat bij Cinder en Pieces helaas wel nodig om de kleur goed over te laten komen. De overige tinten zijn prima gepigmenteerd, hebben weinig fall-out en blenden goed zonder hulp van buitenaf. Ook ben ik er ondertussen wel achter dat als je een oranje oogschaduw op de juiste manier gebruikt, het zelfs bij mij kan staan! Ik vind het I Heart Revolution Peanut Butter Cup eyeshadow palette een aanrader door de bijzondere kleuren, de prettige werking en de houdbaarheid gedurende de dag!

Het palette is momenteel nog niet los te koop, maar wel in de giftset. De I Heart Revolution Chocolate Heart giftset is te koop bij onder andere Boozyshop voor € 34,95.

i-heart-revolution-chocolate-heart

Ik testte eerder andere I Heart Revolution paletten. Lees ze hier.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

2 reacties

Stefaan De Winter 19 december 2018 - 10:15

De kleuren staan je prachtig! Ik vind de make up doos heel erg catchy!

Reply
Tessa 20 december 2018 - 14:12

Zo te lezen is het set waar deze in zit echt een aanrader!

Reply

Plaats een reactie