I Heart Revolution Maple Glazed palette review

door Daphne - verdraaid mooi
I-Heart-Revolution-Donuts-Maple-Glazed-palette-review-2

Ik heb een periode gehad dat ik zo wat leefde op donuts. Ondertussen heb ik er zoveel op dat ik ze helemaal beu ben, maar voor een donut met oogschaduws aan de binnenzijde, maak ik graag een uitzondering! Ik ga het I Heart Revolution Donuts Maple Glazed eyeshadow palette reviewen en die is in een vorm van een donut. Hoe cute?!

I-Heart-Revolution-Donuts-Maple-Glazed-palette-review-

Het palette zit verpakt in een kartonnen verpakking, met aan de bovenzijde een gat. Zo kun je alvast voelen dat je de bovenzijde in kunt drukken. Echt super grappig!

I-Heart-Revolution-Donuts-Maple-Glazed-palette-review-1

Het oogschaduwpalette ziet er al gewoon enorm leuk uit. Of het een goed of slecht palette zal zijn: door de uitstraling verdient het al een mooi plekje in mijn stash. Zeg nou zelf: het is toch nu al om op te vreten? Ruik er trouwens eens aan als je het palette tegenkomt! Het ruikt namelijk ook nog eens zoet!

Swatch

I-Heart-Revolution-Donuts-Maple-Glazed-palette-swatch-review

Ik heb met de klok mee geswatcht vanaf de lichtbruine, matte tint. Dus laten we er voor het gemak het cijfer 1 t/m 5 aan plakken om goed duidelijk te kunnen maken welke tint ik straks waar op het ooglid aangebracht heb.

Nummer 1 vond ik lastig te swatchen en gaf niet veel kleur. De andere tinten zijn goed te swatchen en geven een mooi pigment af.

Look

I-Heart-Revolution-Donuts-Maple-Glazed-palette-look-1.1-reviewI-Heart-Revolution-Donuts-Maple-Glazed-palette-look-1-reviewI-Heart-Revolution-Donuts-Maple-Glazed-palette-look-reviewI-Heart-Revolution-Donuts-Maple-Glazed-palette-look-1.3-review

Bij deze look draag ik het volgende:
eigen highlighter: onder de wenkbrauwen
1: transitiekleur in arcadeboog
5: van het midden van het bewegend ooglid naar de binnenste ooghoek
2: buitenste ooghoek, naar binnen geblend
4: tussen bewegend ooglid en buitenste ooghoek
1 + 2: onder de ogen

Review I Heart Revolution Maple Glazed palette

I-Heart-Revolution-Donuts-Maple-Glazed-palette-look-1.2-review

Het palette is om op te vreten! Oké, niet echt natuurlijk, maar het palette ziet er zo onwijs leuk uit! De matte tinten zijn poederig, maar prima gepigmenteerd en blenden makkelijk. De glanzende tinten geven het beste pigment af als je het aanbrengt met je vinger of met een penseel met wat fixing spray. De tinten lenen zich ervoor om gewoon een prima, basic ooglook te maken. Het is misschien niet het beste oogschaduwpalette dat ik van I Heart Revolution heb, maar de look van de verpakking maakt het palette alsnog onweerstaanbaar. Ook leuk om cadeau te geven aan een beautylover! Het oogschaduwpalette is trouwens cruelty free.

Het I Heart Revolution Maple Glazed palette is te koop bij Kruidvat voor € 5,99. Is deze kleur niet je smaak? Kijk dan eens naar een van de andere donuts uit deze collectie!
I-Heart-Revolution-Donuts-Maple-Glazed-palette-review

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

Deb 7 augustus 2019 - 10:37

Donuts, mmmm 🍩! Ben er dol op maar probeer ze niet al te vaak te eten hihi. Wat een super leuk vormgegeven palette! En je look vind ik weer super mooi, prachtig ook met de peachy lipstick. Staat je erg goed! Prachtige foto’s heb je ook gemaakt 👌🏻!

Reply
Tessa 7 augustus 2019 - 17:07

Wat een heerlijk palette. Echt een leuke originele vormgeving

Reply

Plaats een reactie