I Heart Revolution Dragon’s Heart review

door Daphne - verdraaid mooi
i-heart-revolution-dragon's-heart-eyeshadow-palette-review

Met de kou buiten, kan het binnen niet warm genoeg zijn. Daarom laat ik je vandaag een palette zien met warme tinten en een intense glans. Je leest hier de I Heart Revolution Dragon’s Heart review.

i-heart-revolution-dragon's-heart-eyeshadow-palette-review-3

Het palette glanst niet alleen vanbinnen, maar door de verpakking spat het palette al van het scherm. Het heeft een metallic look met rood- en goudtinten. Precies de tinten die je in het palette terugvindt als metallic kleuren. Verder is het gemaakt van karton, waardoor het palette licht is en je het makkelijk mee kunt nemen op reis.

Swatch

i-heart-revolution-dragon's-heart-eyeshadow-palette-swatch

De tinten hebben geen namen en daarom heb ik ze genummerd van 1 t/m 12, van links naar rechts en van boven naar onderen. Tint 3 heeft een bizar metallic pigment en knalt eruit. Hetzelfde geldt voor tint 8, al is die waarschijnlijk door de kleur iets minder knallend. In eerste opzicht lijken er veel matte tinten in dit palette te zitten, maar schijn bedriegt. Alle tinten hebben namelijk een klein glittertje. Dan heb ik het over 1, 2, 4, 6, 7, 9, 10, 11 én 12! Ze swatchen wel als matte tinten, dus het valt niet echt op.

Look & review I Heart Revolution Dragon’s Heart

Look 1:

i-heart-revolution-dragon's-heart-eyeshadow-palette-review-look-1 i-heart-revolution-dragon's-heart-eyeshadow-palette-review-look i-heart-revolution-dragon's-heart-eyeshadow-palette-review-look-2

Bij look 1 draag ik het volgende:
1: onder de wenkbrauwen
4: transitiekleur in arcadeboog
6: transitiekleur net onder arcadeboog
3: midden van bewegend ooglid naar binnen
9: buitenste ooghoek, naar binnen geblend
8: tussen de buitenste ooghoek en het midden
3: onder de ogen van binnenste ooghoek naar het midden
9: onder de ogen van het buitenste ooghoek naar binnen

Look 2:

i-heart-revolution-dragon's-heart-eyeshadow-palette-review-look-4 i-heart-revolution-dragon's-heart-eyeshadow-palette-review-look-3 i-heart-revolution-dragon's-heart-eyeshadow-palette-review-look-5

Bij look 2 draag ik het volgende:
1: onder de wenkbrauwen
2: transitiekleur in arcadeboog
11: buitenste ooghoek, naar binnen geblend
1: bewegend ooglid
11 + 2: onder de ogen, eerst 12 en dan 2 erover geblend
9: onder de ogen van het buitenste ooghoek naar binnen
12: klein beetje gedept in het buitenste ooghoek

Het is een bijzonder palette. Het op het oog lijken gemixt palette tussen mat en glanzend, alleen heeft dit palette geen matte tint. Alleen alle tinten die wel mat lijken, hebben allemaal een klein glinstertje die de tint net een sparkle geeft. Toch werken en blenden ze gelukkig wel als matte tinten, waardoor je genoeg keuze hebt voor een transitiekleur in de arcadeboog. Je blendt de kleur soms iets weg, maar het is weer snel en gemakkelijk op te bouwen. Verder kun je de twee metallic tinten het beste aanbrengen met je vingers of met een vochtig penseel. Pas dan komt de intensiteit van de glans echt over op je ogen. Het is een leuk palette met een goede combinatie tussen lichte en donkerdere tinten. Daarbij is het palette door het lichte gewicht, leuk om mee te nemen op reis.

Het I Heart Revolution Dragon’s Heart palette is verkrijgbaar bij Kruidvat voor € 7,99.

i-heart-revolution-dragon's-heart-eyeshadow-palette-review-1

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

7 reacties

Mariska 18 oktober 2019 - 09:59

Ja heel mooi! Had hem al bij verschillende voorbij zien komen op Insta 🙂 Heel mooi pigment en mooie kleuren.

Reply
Tessa 18 oktober 2019 - 13:02

mooi en gevarieerd oogschaduw palette is dit. mooie looks heb je gemaakt

Reply
Babs 18 oktober 2019 - 17:02

Wil je geloven dat ik echt verbijsterd was toen ik de prijs zag? Ik las over het merk heen en dacht dat het een high end merk was! Wat een waanzinnig mooie pigmentatie zeg, absoluut een topper. En zoals jij die looks hebt gemaakt maakt dat ik het bijna wil gaan kopen, maar ik barst al van de paletten (ook de I Heart paletten) en ik krijg die nooit op in dit leven. (Ook omdat ik meestal toch binnen zit) . Maar voor degenen die een mooi palette zoeken, dan zou ik deze ook zeker adviseren, zeker ook gezien de prijs.

Reply
Deb 19 oktober 2019 - 21:29

Prachtig palette!En zo look geprijsd ook. Vind de looks die je er mee hebt gemaakt weer fenomenaal 👌🏻!

Reply
Amelie van Writings by Amelie 20 oktober 2019 - 12:26

Wat een mooi palet! Ik wist niet dat er ook een grote versie van bestond. Ik ken alleen de kleine versie met 4 kleurtjes!

Reply
Sonja 21 oktober 2019 - 19:03

Ik hou van deze tinten! Iets meer lef dan een normale nude palette!

Reply
Riek Muijen 21 oktober 2019 - 20:58

Die zijn erg mooi. Leuk cadeau voor de feestdagen om te vragen.

Reply

Plaats een reactie