I Heart Revolution Diamond Bright

door Daphne - verdraaid mooi
i-heart-revolution-diamond-bright-review-1

Diamonds are a girl’s best friend! Als het dan ook nog een combinatie met make-up  is, dan kan het bijna niet anders dan perfect zijn, toch?! Dit nieuwe I Heart Revolution Diamond Bright palette ga ik reviewen. Het diamanten oogschaduw palette heeft ook nog twee zusjes, namelijk in de vorm van een hart en een schelp. Perfect trio?

i-heart-revolution-diamond-bright-review

Zo’n groot diamant zou iedere dame toch wel willen hebben? Op de foto hierboven lijkt het palette zwart, maar in werkelijkheid is het diamant een soort onscherpe spiegel. Hierdoor wil ik het palette eigenlijk niet aanraken, want je ziet gelijk iedere vinger erop verschijnen. Het is gemaakt van plastic en je opent het palette met een simpele kliksluiting in het midden. Aan de binnenzijde vind je nog allemaal minidiamanten met bijpassende namen! Ik vind het echt leuk vormgegeven en bedacht!

i-heart-revolution-diamond-bright-review-2

Bij aankoop is het palette verpakt in een plastic omhulsel. Persoonlijk vind ik dit erg prettig, omdat grijpgrage handen dan minder snel even de binnenkant aan kunnen raken.

Swatches

i-heart-revolution-diamond-bright-review-swatches-1

V.l.n.r.: Peridot, Citrine, Aquamarine, Moonstone, Copper, Rose Quartz, Topaz, Ruby, Facet, Amber

i-heart-revolution-diamond-bright-review-swatches

V.l.n.r.: Emerald Cut, Amethyst, Jet, Opal, Carve, Sapphire, Brass, Diamond, Luxe, Tiger’s Eye

De tinten voelen heel romig aan en hebben bij het swatchen totaal geen fall-out. Alleen Jet is wat glitteriger door de losse glitters en heeft daarom wel wat fall-out. Verder vallen me de kleuren Aquamarine en Sapphire tot nu toe helaas tegen. Het lijken zulke krachtige, blauwe tinten, maar ze zijn wat flets.

Het enige wat ik mis is een matte tint. Ik gebruik matte tinten vaak als transitiekleur. Aan de andere kant is dat natuurlijk logisch, want mat heeft niets met een diamant te maken natuurlijk.

Looks

Look 1:

i-heart-revolution-diamond-bright-review-look-1.2

i-heart-revolution-diamond-bright-review-look-1.1 i-heart-revolution-diamond-bright-review-look-1

Bij look 1 draag ik het volgende:
Coast uit Ocean’s Treasure: transitiekleur in arcadeboog
Seashell uit Ocean’s Treasure: onder de wenkbrauwen
Peridot: bewegend ooglid
Copper: buitenste ooghoek, naar binnen geblend
Emerald Cut: buitenste ooghoek
Emerald Cut: onder de ogen buitenste ooghoek
Peridot: onder de ogen
Diamond: binnenste ooghoek

Look 2:

i-heart-revolution-diamond-bright-review-look-2.1

i-heart-revolution-diamond-bright-review-look-2 i-heart-revolution-diamond-bright-review-look-2.2 Bij look 2 draag ik het volgende:
Coast uit Ocean’s Treasure: transitiekleur in arcadeboog
Seashell uit Ocean’s Treasure: onder de wenkbrauwen
Rose Quartz: bewegend ooglid van binnen naar buiten
Facet: buitenste ooghoek, naar binnen geblend
Jet: buitenste ooghoek
Jet: onder de ogen buitenste ooghoek
Facet: onder de ogen

Review I Heart Revolution Diamond Bright

Door alle glanzende kleuren is het palette een echte diamant! De tinten werken fijn, hebben een goede pigmentatie en vrijwel geen fall-out. Ook niet bij de tint Jet, die bij het swatchen wel wat fall-out had. Het blenden van tinten ging soms wat stroever helaas. Daar moest je echt even geduld voor opbrengen.

Wel miste ik echt de matte tinten als transitiekleur in de arcadeboog en als rustige highlight onder de wenkbrauwen. Natuurlijk passen deze tinten niet echt bij het thema van het palette, maar ik kan pas echt een mooie diamond look maken met ook wat matte tinten. Daarom heb ik gesjoemeld en twee matte tinten uit het Ocean’s Treasure palette gepakt. Zo krijg je alle tinten toch het mooist in elkaar geblend vind ik.

Shinen kan je met dit palette zeker. Daarnaast heeft het een mooie variatie tinten, waardoor je veelzijdige looks kan creëren. Als je een palette met matte tinten bij de hand houd, dan raad ik dit palette je zeker aan! Wat vind jij van deze diamant?

i-heart-revolution-heartbeat-diamond-ocean-2

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie