I heart Revolution Chocolate Heart bronzer review

door Daphne - verdraaid mooi
i-heart-revolution-chocolate-heart-bronzer-review -2

Het hart is het symbool van de liefde. Wat nou als in dat liefdevolle hart een hele fijne bronzer verstopt zit? In de I Heart Revolution Chocolate Heart giftset zit onder andere het I Heart Revolution Chocolate Heart bronzer en die ga ik testen! Zal mijn hart smelten van dit make-upje? Lees snel verder!

i-heart-revolution-chocolate-heart-bronzer-review-1

De bronzer zit in een kartonnen omhulsel met een prachtig glanzende opdruk. De poeder van de bronzer zelf zit in een plastic vormpje en kan je makkelijk uit de kartonnen verpakking halen.

Swatch

i-heart-revolution-chocolate-heart-bronzer-review-swatch

De kleur swatcht makkelijk en snel. Er zit een licht glansje in de bronzer, maar dat is minimaal. Zo komt de kleur erg natuurlijk over. Op mijn arm kon ik de intensiteit van de kleur goed bepalen en leek het in eerste opzicht op een hele mooie, bruine bronzer. Tijd om de poeder op mijn huid te testen!

Look & review I heart Revolution Chocolate Heart bronzer

i-heart-revolution-chocolate-heart-bronzer-review-look-2

Ik heb de bronzer aangebracht op mijn wangen onder mijn jukbeenderen en op mijn voorhoofd bij mijn haargrens aan de bovenzijde. De bronzer heeft een mooie, bruine kleur die niet naar het oranje neigt op de huid. Met een beetje poeder, heb je al een mooi resultaat vind ik. Door de goede pigmentatie en de prettig werkende structuur, breng je de bronzer mooi aan op de huid en blend het mooi in de huid. De bronzer blijft de gehele dag goed op zijn plek zitten. Voor de getinte dames is deze bronzer denk ik ook erg mooi als highlighter! Voor iedere huidskleur te gebruiken dus lijkt me.

i-heart-revolution-chocolate-heart-bronzer-review

De bronzer is momenteel nog niet los te koop, maar wel in de giftset. De I Heart Revolution Chocolate Heart giftset is te koop bij onder andere Boozyshop voor € 34,95.

i-heart-revolution-chocolate-heart

Ik testte eerder andere I Heart Revolution paletten. Lees ze hier.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

1 reactie

Tessa 18 december 2018 - 17:14

Op het eerste gezicht lijkt die erg donker, maar op de huid valt het erg mee. Erg mooi

Reply

Plaats een reactie