Hugo Boss ALIVE Eau de Toilette review

door Daphne - verdraaid mooi
hugo boss alive eau de toilette geurnoten

Ik heb echt een zwak voor flacons bij geuren. Als die mooi is, ben ik veel eerder geneigd om de geur te ruiken en kopen. Toch wist een testertje van het luchtje dat ik vandaag aan je laat zien mij over te halen om het toch te kopen. Het gaat dus niet altijd om de buitenkant. Ik neem je mee en vertel je de geurnoten. Daarom lees je hier de Hugo Boss ALIVE Eau de Toilette review.

hugo boss alive eau de toilette review

De Eau de Parfum variant is er al even, maar de lichtere Eau de Toilette is de nieuwe voorjaarsgeur van 2021 van dit merk. Deze frisse en opfleurende geur brengt de schoonheid van elke nieuwe dag tot leven. Het nodigt vrouwen uit om de kleine geluksmomenten te vieren: momenten van verbinding, positiviteit en geluk. Daarnaast blijft de geur lang op de huid hangen, die je zo herinnert om elke dag optimaal van het leven te genieten. 

hugo boss alive eau de toilette review

Geur & flacon

Topnoten: magnolia, appel, mandarijn, citroen
Hartnoten: jasmijn, roos
Basisnoten: cederhout, sandelhout, mos, salie

hugo boss alive eau de toilette review

De geur opent met de sprankelende en frisse topnoot van magnolia die een frisse en bloemige touch krijgt door de appel, mandarijn en citroen. Daarna wordt de geur al snel intens vrouwelijk door de bloemige hartnoten roos en jasmijn. De elegante, maar krachtige sandelhout en cederhout laat de geur tot de basisnoten interessant zijn; samen met de noten van salie en mos. Zo eindigt de geur met een rijke, houtachtige basis.

De flacon heeft misschien geen bijzondere vorm, maar is wel erg elegant door de roségouden omranding, die als een sieraad de flacon stylt. De zachtroze kleur van het parfum brengt het zachtroze en vrolijke karakter van ALIVE tot een geheel. Net als het gelijk gekleurde doosje, waarin de flacon zit.

Review Hugo Boss ALIVE Eau de Toilette 

De nevel van deze geur is veel fijner en zachter dan ik bij praktisch elke geur gewend ben. Zo dwarrelt de geur echt op je huid en laat je op en top vrouw voelen. Daarnaast blijft de geur, ondanks dat het een Eau de Toilette is, de hele dag hangen. Eerst fris, krachtig en bloemig, maar daarna rijkelijk houtig.

Bij geuren val ik echt op de flacons, maar alleen de binnenkant telt écht. Dat heeft deze Eau de Toilette me wel geleerd. Ondanks dat het na een tijdje een vrij warme geur wordt, ruikt het ook erg zacht en daarom is het alsnog een hele fijne geur voor de lente en zomer. De krachtige en rijke basisnoten dragen daar zeker positief aan bij. I feel ALIVE met deze geur.

What makes you feel ALIVE?

hugo boss alive eau de toilette review

De Hugo Boss ALIVE Eau de Toilette is verkrijgbaar op notino.nl voor € 53,00 | 50 ml.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie