HEMA-pas pop-up Westfield Mall

door Daphne - verdraaid mooi
HEMA-pas pop-up westfield mall of the Netherlands

De HEMA klantenpas bestaat deze maand vijf jaar en dat mag gevierd worden! Niet alleen openen zij een exclusieve pop-up store in de Westfield Mall, maar je kunt ook profiteren van diverse acties. Benieuwd? Scroll dan snel verder; waar ik je ook nog even de voordelen van de HEMA pas uit zal leggen.

Vandaag, woensdag 18 mei, opende acteur Buddy Verder samen met Claartje van Meeuwen en Kimberley Olthof de eerste HEMA-pas pop-up in de Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. Ik kon er zelf helaas niet bij zijn, maar ik ontving wel leuke items via de post en via de mail foto’s. Zo kun je toch alvast de sfeer proeven!

Zo ziet de HEMA-pas pop-up westfield mall eruit

Bij de pop-up kun je schommelen op een grote tompouce, duizelig worden op een doordraairookworst en zitten op een Takkie-zit! Dat is natuurlijk extreem Insta-proof, dus ga gezellig op de foto. Na het scannen van een QR-code in de pop-up kun je direct drie van die foto’s gratis laten afdrukken bij de HEMA in de Westfield Mall. Ook kan iedereen een gratis ijsje scoren.

De eerste 500 bezoekers kregen een paar originele limited edition tompouce sokken cadeau. Je vindt ze ook in het plaatselijke HEMA filiaal waar je ze kunt bemachtigen tegen inlevering van 100 punten. Behalve de (fantastische!) tompouce-sokken kun je tegen inlevering van 50 punten een unieke set met wenskaarten halen.

HEMA klantenpas sparen voor gratis producten korting

Voordeel van de HEMA pas

Elke aankoop bij HEMA levert punten (1 punt per euro) op, die je in kunt ruilen voor extra korting en gratis producten. Direct na het activeren van de pas krijg je 10% welkomstkorting en op je verjaardag kun je om een gratis tompouce.

HEMA klantenpas zo werkt het pas

Ik heb zelf al sinds de zomer van 2018 de HEMA pas en heb dus zelf al regelmatig geprofiteerd van acties, waar ik meestal voor korting koos in plaats van gratis producten. 😉 De pas heb ik altijd bij de hand op de HEMA app, maar mocht je even niet in kunnen loggen of hem vergeten, dan kun je de ‘gemiste’ punten later nog toevoegen aan je account. En ja… Daar heb ik ook ervaring mee. 😅

De HEMA-pas pop-up is te bezoeken tot en met 24 mei tussen 10.00 en 20.00 uur. Je vindt de pop-up om de hoek van het HEMA-filiaal in de Westfield Mall, die je gratis kunt bezoeken als je een HEMA klantenpas hebt. Heb je die niet? Dan kun je er ter plekke een bemachtigen.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

bychristiana 21 mei 2022 - 08:21

Wat een leuk initiatief, zo’n pop up store! Ik heb zelf ook een HEMA pas die ik altijd laat scannen bij een aankoop , maar ik heb er eigenlijk nog nooit echt een voordeeltje mee gehad;-)

Reply

Plaats een reactie